AquaFitness?
Find et hold i nærheden af dig

Køn og alder

Vælg køn

Vælg alder

Tidspunkt

Start tidligst

Slut senest

Se resultater

Se resultater

Adresse ikke angivet
Aquafitness:
Er du en vandhund, og elsker du at bruge din krop aktivt? Så kan det være, at aquafitness er lige noget for dig. Aquafitness eller vandgymnastik som det også kaldes, er en rigtig smart måde at træne og styrke sin krop på. Dette skyldes at man bruger vandet som et bærende element i sin træning. Aquafitness øvelser spænder meget bredt og nogle bruger aquafitness øvelser til at bearbejde en skade mens andre gør det for at opbygge større og stærkere muskler. 
 
En tur i baljen med fokus på detaljen.
Aquafitness er en meget populær idræt specielt hos folk med skader eller smerter. Dette skyldes at man kan opnå en større bevægelsesfrihed i vand, end man nogle gange kan ude for bassinet. Til aquafitness bruger man nemlig vandets modstand eller opløftningskraft til sin krops fordel. Derfor kan aquafitness være en mulighed for at aktivere nogle muskler i kroppen, som normalt ville gøre ondt. 
Når du træner aquafitness foregår det som en del af et hold, hvor der vil være en træner  tilknyttet.. Træneren har til opgave at instruere og illustrere de forskellige øvelser, så man som deltager får mest ud af sin træning.
Det er ikke unormalt, at en aquafitness træning har fokus på bestemte muskelgrupper. Det kunne for eksempel være ryg og ben. Men selvom der er fokus på nogle specifikke muskelgrupper, kan du godt regne med at blive øm i resten af kroppen. Da man til de fleste aquafitness øvelser bruger det meste af sin krop.
Det er ikke et krav at man er verdens bedste svømmer, men det er dog en god ide ikke at være decideret bange for vand. Aquafitness foregår steder i bassinet hvor man kan nå bunden. Men alligevel kan man godt risikere at få hovedet under vand.
Som udgangspunkt foregår aquafitness som oftest i svømmehaller, så når du er færdig med træningen kan du jo være heldig, at der er plads i saunaen efterfølgende 😉
 
Kom nemt og godt i gang med aquafitness.
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til aquafitness, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning, så du kvit og frit, kan prøve om lige præcis aquafitness er det rette valg for dig eller dit barn.
For at gøre det nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du tilmelde via hjemmesiden. Alt du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:

  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Hos Motivu har vi gjort det nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning i din lokale aquafitness-klub. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk

God fornøjelse