Om Aarhus 1900 svømning

Klub CVR: 74003419

Aarhus 1900 Svømning er klubben for dig, der ønsker alsidig træning.

Vi er en selvstændig afdeling under hovedforeningen Aarhus 1900, og hvert år lærer vi omkring 500 medlemmer at svømme. Afdelingen menes at være startet tilbage i 1913, men trods vores mere end 110 år på bagen, ser vi os selv som en moderne klub, med en bankende puls af passionerede trænere og medlemmer.
Med mere end fyrre forskellige hold på flere forskellige niveauer, og med tilbud for både børn, unge og voksne, spænder vi vidt - lige fra nybegyndere til den meget øvede.

Som breddeklub spænder vi vidt - fra Aqua Fitness, kunstsvømning, og børnehold, til konkurrence og seriøs voksenundervisning. Vi har hold for alle aldre, fra de mindste på 5år og op til 90+.
Vi tilstræber at have plads til alle, og med vidde rammer for vores hold.

Til børn og unge finder du hold for:
- Begynder
- Øvet-Begynder
- Meget-Øvet
- Konkurrence (svømning og kunstsvømning)
- Teenage (leg, svømning og socialt samvær)

For voksne kan vi tilbyde:
- Nybegynder
- Let-Øvet
- Øvet
- Meget-Øvet
- Crawl
- Aqua Fitness
- Motion (uden undervisning)

Vidste du i øvrigt, at vi i 2023/2024 har en deltager på det danske juniorhold i kunstsvømning, en svømmer, der deltager i konkurrencelivredning i både DM og EM, samt voksensvømmere, der at 20% af svømmerne på vores Øvet-Voksen hold, og hele 64% af vore Meget-Øvet voksensvømmere har været tilmeldt klubben i mere end 15 år?

Vi har gennem flere år satset stærkt på at opbygge nogle solide tilbud til voksne, heruder særligt Øvet og Meget-Øvet segmentet. Vi har investeret massivt i blandt andet træningsudstyr, og udviklet egne træningsserier og -øvelser med fokus på styrke, kondition og tekniktræning.
Gennem alternative øvelser, med inspiration fra crossfit, styrketræning, fridykning, livredning, kunstsvømning og fitness, søger vi hele tiden at variere træningen, og udfordre svømmerne på nye måder.

Aarhus 1900 svømning har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Aarhus kommune