Om Haarby Svømmeklub

Klub CVR: 85738119

Vores klub er et aktivt og positivt sportsmiljø med plads til alle.

Haarby Svømmeklub er en aktiv og positiv forening, hvor der undervises fra babysvømning til pensionist-Aqua fitness og alt derimellem. Her er både plads til de ambitiøse talent svømmere og til hyggesvømmeren, der blot vil i bedre form eller have gode oplevelser i det våde element. Du er velkommen hos os.
Vores dygtige instruktører underviser i blandt andet:

Babysvømning 0-1 år
Babysvømning 1-2 år
Børn begyndere
Børn start fra 5 år
Børn øvede
Leg og plask 3-5 år med mor/far
Miniplask 2-3 år
Konkurrencehold
Talenthold
Aqua Fitness
Børn øvede plus voksen
Voksen begynder
Voksen bevægelse
Voksen motion
Voksen gymnastik

Haarby Svømmeklub er en engageret og livlig klub, som tilbyder en bred vifte af svømmetræning og aktiviteter til alle aldersgrupper. Klubben tilbyder både intensiv træning til talentfulde svømmere og afslappet svømmetræning til de, der ønsker at forbedre deres form og have det sjovt i vandet.

Klubbens instruktører er erfarne og dygtige, og de underviser i en række forskellige discipliner, herunder babysvømning for både 0-1 og 1-2-årige, børn begyndere, børn øvede, leg og plask for 3-5-årige med mor/far, miniplask for 2-3-årige, konkurrencehold, talenthold, Aqua Fitness, børn øvede plus voksne, voksen begyndere, voksen bevægelse, voksen motion og voksen gymnastik.

Haarby Svømmeklub er et ideelt sted for børn, der ønsker at lære at svømme eller forbedre deres teknikker og træne sammen med andre børn i deres aldersgruppe. For de mere ambitiøse svømmere er der også mulighed for at blive en del af konkurrence- eller talentholdet, hvor de kan udfordre sig selv og deltage i konkurrencer.

Klubben er også et fantastisk sted for voksne, der ønsker at forbedre deres svømmefærdigheder, komme i form eller bare have det sjovt i vandet. Aqua Fitness, voksen gymnastik og voksen motion er nogle af de tilbud, der er til rådighed for voksne.

Haarby Svømmeklub har en positiv og inkluderende atmosfære, der gør det muligt for medlemmer at trives og opnå deres svømmemål i et støttende og sjovt miljø. Klubben er åben for alle, og nye medlemmer er altid velkomne. Så hvis du ønsker at blive en del af et sjovt og engageret svømmemiljø, så er Haarby Svømmeklub stedet for dig!

Babysvømning (0-2 år):
Haarby Svømmeklub tilbyder babysvømning til børn i alderen 0-2 år. Babysvømning er en fantastisk måde at introducere spædbørn til vandet på og kan være en sjov og afslappende aktivitet for både baby og forældre. I undervisningen vil instruktøren guide forældrene til at hjælpe deres børn med at føle sig trygge i vandet og gradvist lære at svømme.

Børnesvømning (3-12 år):
Haarby Svømmeklub tilbyder også svømmeundervisning til børn i alderen 3-12 år, hvor børnene vil blive undervist i forskellige svømmeteknikker, herunder crawl, rygcrawl og brystsvømning. Undervisningen er opdelt i forskellige niveauer, afhængigt af børnenes evner og færdigheder. Instruktørerne er erfarne og engagerede og vil arbejde på at forbedre børnenes teknik og opbygge deres selvtillid i vandet.

Svømning for voksne:
Haarby Svømmeklub har også svømmeundervisning til voksne, uanset om man er nybegynder eller mere erfaren. Undervisningen er tilpasset den enkeltes niveau og mål. Instruktørerne vil arbejde på at forbedre teknikken og styrke konditionen og samtidig skabe en afslappet og sjov atmosfære for alle.

Uanset hvilket niveau man er på, er sikkerhed en prioritet i Haarby Svømmeklub. Instruktørerne vil sørge for, at alle deltagerne er opmærksomme på de grundlæggende sikkerhedsregler og vil guide dem til at opbygge gode vaner og forståelse for sikkerhed i vandet.

Endelig vil klubben gerne minde alle om at vaske sig med sæbe, inden de går ind i svømmehallen. Dette er vigtigt for at holde vandet rent og sikkert for alle, der svømmer der.

Så kære dig,
Vi håber du har lyst til at blive en del af Haarby Svømmeklub og vores unikke fællesskab. Vi er sikre på, at et af vores hold er noget for dig.

Kom selv og prøv! VI SES

Svømning i Haarby

Haarby Svømmeklub har aktive svømning hold her: Haarby Hallerne (Svinget 1). Holdene træner tirsdage, onsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 8+ årige.

Haarby Svømmeklub har følgende svømning hold i Haarby.

Haarby Hallerne (Svinget 1):
Konkurrenceholdet i svømning (+10 år) | Tirsdage, kl. 17:30 - 18:30
Talentholdet i Haarby (+10 år) | Tirsdage, kl. 17:30 - 19:00
Svømning for øvede børn | Torsdage, kl. 17:15 - 18:00
Konkurrenceholdet i svømning (+10 år) | Torsdage, kl. 18:00 - 19:00
Talentholdet i Haarby (+10 år) | Torsdage, kl. 18:00 - 19:00
Svømning for børn & voksne (øvede svømmere) | Onsdage, kl. 17:30 - 18:15
Svømning for børn & voksne (øvede svømmere) | Onsdage, kl. 18:15 - 19:00
Svømning - Voksen Motion | Torsdage, kl. 19:00 - 19:45
Svømning - Voksen begynder | Torsdage, kl. 19:00 - 19:45

Haarby Svømmeklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Assens kommune