Power-walk tryout image
Club logo

Ebberup Løbeklub

Tilmeld gratis prøvetræning

Power-walk
ledige pladser

 • Tir. 04.06.2024 kl. 18:30 - 19:30
 • Tir. 11.06.2024 kl. 18:30 - 19:30
 • Tir. 18.06.2024 kl. 18:30 - 19:30
 • Tir. 25.06.2024 kl. 18:30 - 19:30
 • Tir. 02.07.2024 kl. 18:30 - 19:30
Tilføj barn

Oplysninger om forælder

 • Beskrivelse

  Holdet henvender sig til dig, der gerne vil have god motion, men enten ikke kan eller ønsker at løbe. Der kan være mange årsager til at man ikke kan eller vil løbe, men alligevel ønsker at dyrke motion.
  Powerwalking er ikke den smukkeste træningsform, men den er uhyre effektiv, og især fedtforbrændingen gør den interessant.
  Den kendes på, at du går med stor hastighed, at du arbejder næsten overdrevent med de store muskler i arme, ben og krop, og du får for alvor gang i fedtforbrændingen. Powerwalking er velegnet til alle, der har svært ved at klare belastningen ved løb.

  Powerwalking forbedrer konditionen, forbrænder fedt, giver masser af energi – og byder på oplevelser på turene rundt i omegnen og et godt kammeratskab med de andre powerwalkere.
  POWER WALK foregår udendørs hele året som løb, og det giver rigtig meget at være del af et fællesskab, så man kommer afsted og fastholder sin gode motionsvaner, som er den bedste gave man kan give sin krop – at holde sig i form og styrke muskler og knogler, der er godt for rigtig mange ting, balance, kredsløb, hjerte mm og som forebygger mange livsstilssygdomme – så hvis du gerne vil dyrke motion, men ikke kan eller vil løbe, så mød op til Power walk og gør noget godt for dig selv, både socialt og kroppen.
  Dit udbytte ved powerwalk er som ved løb:
  God forbrænding
  Konditionsforbedrende
  Skånsom for knæ, hofter og ryg
  Giver mulighed for frisk luft og masser af energi
  Suveræn i et genoptræningsforløb
  Samvær med andre i løbeklubben
  Følg med på vores Facebook gruppe - om hvornår vi løber i løbet af ugen, udover træningen om tirsdagen med træner.

  Læs mere Luk
 • Niveau

  Power-walk - er for alle Holdet henvender sig til dig, der gerne vil have god motion, men enten ikke kan eller ønsker at løbe.

Tilmeld gratis prøvetræning