Aikido?
Find et hold i nærheden af dig

Book en gratis prøvetræning - 13 resultater

Anvendte filtre - 13 resultater
Sportsgrene: Aikido
Tilføj filter
Aikido:
Kan du godt lide at udfordre dig selv, og synes du at selvforsvar og kampsport er interessant?       Så er Aikido lige noget for dig! Aikido er er nemlig en kampsport der stiller krav til din kordination, kondition og motorik.


Balance indeni og udenpå.
Aikido er en moderne kinesisk kampsport, der oversat til dansk betyder det: Den harmoniske krafts vej. Aikido har nemlig et stort fokus på harmoni, ballance og personlig udvikling. Et af punkterne hvor Aikido virkelig adskiller sig fra andre kamp sportsgrene, er at man som udgangspunkt skal kunne uskadeliggøre sin modstander ved at påføre personen så lidt smerte og som muligt. Det vil altså sige at når man træner Aikido, har man både et ansvar for sin egen sikkerhed. Men også for personen man står overfor.

Når man træner Aikido er der fokus på ballance, smidighed og temposkift. Det er fordi Aikido benytter sig af kast og låse som skal kunne anvendes til selvforsvar. Det er ikke usandsynligt at du til en træning vil blive introduceret til hvordan du bedst muligt kan forsvare dig selv i tilfælde af at du bliver angrebet med eller uden våben. Det vil altså sige at man til en Aikido-træning bliver klædt på til praktisk konflikthåndtering.
 
Når man begynder til Aikido, vil man hurtigt mærke den større filosofi der er bagved den japanske kampkunst. Dette har også medført at der i de fleste klubber og foreninger er et rigtigt stærkt fællesskab på tværs af både alder og køn.

Kom nemt og godt i gang med Aikido.
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til Aikido, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning, så du kvit og frit, kan prøve om lige præcis gang er det rette valg for dig eller dit barn.
For at gøre det nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du tilmelde via hjemmesiden. Alt du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt informationen:

  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Hos Motivu har vi gjort det nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning i din lokale Aikido-klub. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk
God fornøjelse!