Judo?
Find et hold i nærheden af dig

Køn og alder

Vælg køn

Vælg alder

Tidspunkt

Start tidligst

Slut senest

Se resultater

Se resultater

Adresse ikke angivet
Om du er premierminister af Rusland eller bare har en interesse for kampsport, så kan du prøve kræfter med judo. Sporten der særligt de seneste år er blevet yderst populær i Rusland - grundet Putins evner på måtten - stammer oprindeligt fra Japan. Her så den dagens lys i 1882 da Jigoro Kano udviklede den baseret på Ju-Jutsu. Judo består af en række holdegreb og kasteteknikker og er blandt de kampsports der er repræsenterede ved OL.

Teknisk og sjovt
Judo er på mange områder en kampsport som handler om teknik hvilket kræver mange timers øvelser. Selvom teknik måske ikke lyder som noget man får sved på panden af, så kan du godt forvente både at få sved på panden og pulsen op når du eller dit barn dyrker judo. Med de potentielle kast man kommer ud for til judo, er det vigtigt at underlaget er blødt at lande på. Derfor er konkurrencezonen, som er det areal man kæmper på, et 14x14 m underlag, som består af skummadrasser beklædt med blød plastic. På den måde sikrer man sig, at kæmperne ikke kommer til skade når de bliver kastet rundt.


En sport for alle
Selvom judo er en fysisk betonet sport, som kan se voldsom ud, så er det en sport for alle. I Dansk judo union har man således hold for både børn og voksne, samt blinde judo og disabled judo. Man får trænet både muskler, kondition og ikke mindst koncentration, for det er vigtigt at være tilstede i nuet når man træder ind på måtten, ellers ender man med at få røvfuld. Til judo lærer du både judo, nye mennesker og ikke mindst dig selv at kende på en ny og anderledes måde. Du lærer hvor dine grænser går, hvor du kan presse dig selv og ikke mindst værdien af at blive ved med at presse sig selv.

Derudover er judo en fed sport for alle, da det aldrig er for sent at lære den. Da det er en teknisk sport kræver det, modsat boksning, heller ikke at man har en modstander på præcis samme størrelse som en selv, da man uden problemer kan træne teknikkerne på folk som er både større og mindre end en selv. For børn kan judo være yderst gavnligt, da man lærer om værdien af disciplin og ikke mindst respekt for andre mennesker. 

Judo på motivu.dk
I skrivende stund er der to klubber på motivu.dk som tilbyder en gratis prøvetræning i Judo. Skulle de to klubber ikke ligge i nærheden af dig, så bare rolig, der kommer løbende flere foreninger - og dermed prøvetræninger - på motivu.dk. Den første af de to klubber er Hillerød Judoklub som tilbyder mini judo for 3-5 årige, børne begynder som er for 6-14 årige og så selvfølgelig et voksenhold. Alt det kræver af dig, er at du møder op i løst tøj og villig til at lære. Den anden er Særslev Judoklub som ligger i Søndersø. Her har de træninger for børn i alderen 7-11 år og for folk der er +12 år.

Kom nemt og godt i gang med Judo
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til judo, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning så du kvit og frit kan prøve om judo er noget for dig eller dit barn.
For at gøre det hele nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du melde dig til via hjemmesiden. Det eneste du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:
  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Hos Motivu har vi gjort det nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning i din lokale judo klub. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk

God fornøjelse!