Om Valby Judoklub

Klub alias: VJ

Klub CVR: 40651047

Valby Judoklub er en ny judoklub, etableret i 2020, af erfarne trænere i dejlige lokaler i Valby. Klubben har hold for tumlinge, børn og voksne.

I 2020 åbnede vi Valby Judoklub på Høffdingsvej i smukke, nyistandsatte lokaler. Trænerne er tidligere og nuværende landsholdskæmpere, og formanden har været dansk juniorlandstræner. Klubben henvender sig til alle - børn og voksne og begyndere såvel som erfarne judoudøvere. Træningerne foregår i en hyggelig, sjov og uhøjtidelig atmosfære. Vi er ambitiøse med indlæringen - man skal gå til judo i Valby, fordi man vil blive dygtig til en pragtfuld sport, som er virkelig god motion - men vi har det også sjovt og der bliver grinet meget til træning. Vores yngste deltagere er tre år, og selvom vi er en ny klub, har vi medlemmer, som er langt over 50. Lørdag formiddag træner vores tumlehold for børn fra tre til syv år, og tirsdag og torsdag har vi først et begynderhold for børn, så et øvet børnehold og så voksenholdet, som er for alle fra ca. 14 år og opefter.
Når vi træner, varmer vi først grundigt op med strækøvelser, gymnastik, akrobatik og lege, vi får pulsen op, så vi er klar til at gå i gang med judo. Vi har meget fokus på den tekniske træning, fordi det er vigtigt at lære at lave teknikkerne rigtigt, og når vi har øvet os på det tekniske, så kæmper vi mod hinanden - i trygge og sikre rammer! Judo er en spændende sport med en fascinerende historie, og man bliver stærkere og får bedre motorik, koordination og balance - og masser af kondition, for det er hårdt at være til judo! Vi lærer også faldteknik, som er godt at kunne også af andre grunde end judo. Risikoen for at slå sig, hvis man falder eller vælter på cykel, bliver meget mindre, hvis man ved, hvordan man skal falde.

Judo i København

Valby Judoklub har aktive judo hold her: (Høffdingsvej 36). Holdene træner tirsdage, torsdage og lørdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 3+ årige.

Valby Judoklub har følgende judo hold i København.

(Høffdingsvej 36):
Judo for begyndere (Børn 7-13 år) | Tirsdage, kl. 16:45 - 17:45
Judo for begyndere (Børn 7-13 år) | Torsdage, kl. 16:45 - 17:45
Judo for små børn (3-6 år) | Lørdage, kl. 10:00 - 11:00
Judo for Junior og Voksne (13+ år) | Tirsdage, kl. 19:15 - 20:45
Judo for Junior og Voksne (13+ år) | Torsdage, kl. 19:15 - 20:45

Valby Judoklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af København kommune