Om Judoklubben Mitani

Klub CVR: 30017021

Vi er en klub hvor alle er velkomne. Alle skal føle sig set til træningen. Fællesskab og respekt for hinanden er vigtige værdier i klubben.

Velkommen til Judoklubben Mitani - Klubben hvor alle er velkomne og føler sig set! Vi er en judoklub, der lægger vægt på fællesskab og respekt for hinanden. Uanset om du er en dreng eller pige, er du mere end velkommen til at træne hos os. Vi stræber efter at skabe en tryg og inkluderende atmosfære, hvor alle kan udforske glæden ved judo.

Judo er en alsidig og sjov sport, der byder på en bred vifte af fordele. Når du træner judo, kan du forvente at udvikle fantastisk motorik, styrke, udholdenhed, smidighed og hurtighed. Det er en sport, der også udfordrer din mentale styrke, da du opbygger koncentration, udholdenhed og fokus gennem gymnastik til hjernen. Derudover giver judo dig mental overskud, selvtillid og indre balance. Det er en sport, der fremmer selvbeherskelse og hjælper dig med at opbygge gode venskaber. Vores træning er både alsidig og sjov, og vi opmuntrer til gensidig respekt for hinanden.

Men hvad er judo egentlig? Judo er en traditionel japansk kampsport, der fokuserer på kaste- og faldteknikker samt holdegreb. Det inkluderer både stående kamp og gulvkamp. En unik egenskab ved judo er, at der ikke er tilladt slag eller spark under træningen eller konkurrencerne. Dette gør det til en sikker og kontrolleret sport, der kan udøves af alle aldre og niveauer.

Judo er ikke kun en fysisk udfordrende sport, men også en intellektuel udfordring. Gennem træning i judo opnår du ikke kun styrke og smidighed, men også en dybere forståelse af kroppens mekanik og balance. Det er en sport, der kræver både fysisk og mental tilstedeværelse.

I vores træninger hos Judoklubben Mitani fokuserer vi på en bred vifte af teknikker og discipliner. Vi starter med faldteknikker, hvor vi lærer at falde korrekt og minimere risikoen for skader under træningen. Dette er grundlæggende for judo, da det skaber en sikker træningsmiljø og tillader udøverne at eksperimentere med forskellige teknikker uden frygt for skader.

Derefter bevæger vi os ind i kasteteknikker, hvor vi lærer at udnytte vores modstanderes bevægelse og momentum til vores fordel. Disse teknikker kræver både timing, koordination og styrke. Ved at beherske kasteteknikker kan du overtage kontrollen over kampen og score point i konkurrencer.

En anden vigtig del af judo er holdegreb, hvor vi lærer at kontrollere og immobilisere vores modstander på gulvet. Dette er afgørende for at opnå sejr i kamp eller konkurrence, da det giver os mulighed for at dominere positionen og sikre kontrol over vores modstander.

I vores træninger integrerer vi også konditions- og styrkeøvelser, der hjælper med at opbygge udholdenhed og muskelstyrke. Dette er vigtigt for at kunne udføre judoteknikker med præcision og kraft.

Uanset om du er nybegynder eller øvet udøver, har vi hold og træninger, der passer til dit erfaringsniveau. Vores erfarne trænere vil vejlede og støtte dig i din udvikling som judoutøver. Vi sætter en ære i at skabe et positivt og inkluderende træningsmiljø, hvor alle kan lære og vokse.

Vi opfordrer også vores medlemmer til at deltage i konkurrencer, hvis de har lyst og interesse for det. Konkurrencer giver dig mulighed for at teste dine færdigheder mod modstandere fra andre klubber og måle din egen udvikling. Vi støtter og træner vores konkurrencehold med henblik på at opnå succes på regionale, nationale og internationale niveauer.

Uanset om du er interesseret i konkurrencesport, det sociale aspekt, træning for at komme i god form eller simpelthen træning for sjov, har Judoklubben Mitani et hold, der passer til dig. Vi ønsker at tilbyde judotræning for alle og skabe et rum, hvor du kan udfolde dit potentiale og nyde sporten.

Hvis du er i København eller omegn, er du heldig, fordi Judoklubben Mitani har aktive judohold på Strandlodsvej 38. Vores hold træner på forskellige tidspunkter i løbet af ugen, så der er altid en mulighed for at finde et hold, der passer til din tidsplan og aldersgruppe.

Her er en oversigt over vores judohold i København på Strandlodsvej 38:

Børn/ungdom øvede (9-16 år):
Mandage kl. 17:00-18:30
Torsdage kl. 18:00-19:30

Judo for voksne (15 år+):
Mandage kl. 18:30-20:00
Onsdage kl. 18:30-20:00

Judo for Miniholdet (6-8 år):
Tirsdage kl. 17:30-18:30
Lørdage kl. 10:00-11:00

Judo for børn/ungdom (9-15 år) - nybegyndere:
Tirsdage kl. 18:30-19:45
Lørdage kl. 11:00-12:30

Judo Tumleholdet for børn (3-6 år):
Lørdage kl. 09:00-10:00
Søndage kl. 10:00-11:00
Søndage kl. 11:15-12:15

Som du kan se, tilbyder vi en bred vifte af hold, der passer til forskellige aldersgrupper og erfaringsniveauer. Uanset om du er nybegynder eller har trænet judo i årevis, er der altid plads til dig hos os. Vores erfarne trænere vil sikre, at du får den bedst mulige træning og udvikling inden for judo.

Så hvad venter du på? Kom og oplev glæden ved judo i en inkluderende og støttende klub som Judoklubben Mitani. Uanset om du er interesseret i at konkurrere på højt niveau eller blot ønsker at træne for sjov og holde dig i form, er vi her for at hjælpe dig med at nå dine mål. Tilmeld dig i dag og vær en del af vores judofamilie!

Judoklubben Mitani har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af København kommune