Måløv judoklub tryout image
Måløv judoklub tryout image
Måløv judoklub tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Måløv judoklub er en fantastisk klub, hvor jeg blev taget godt imod da jeg startede. Jeg har nu trænet 6 år i klubben og glæder mig at møde de andre og øve tenikker og holde mig i god form. Stemningen er altid hyggelig både til træning og når vi tager til stævner. En klar anbefaling hvis du mangler en god alsidig sport til gavn for både krop & sjæl. Jeg sætter stor pris på at have et pusterum i travl hverdag.

Lars Houmann

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 4 åbne hold i Måløv judoklub

Lokation

Sportsgren

Klub

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Måløv judoklub

Klub alias: Mjk

Klub CVR: 29859434

Judo er en japansk kampsport, som er udviklet fra Jiu-jitsu, men hvor de teknikker som kan give flest skader i kamp er fjernet. Sporten foregår på et underlag af måtter og består af både teknik, kamp og kata. Det er ikke tilladt at slå og sparke i judo, men til gengæld er det muligt at komme hurtigt igang med at træne med fuld kontakt og intensitet fra dag 1 uden skal komme til skade.

Judo er en meget alsidig sport, hvor hele kroppen er i brug - sporten giver også meget tilbage i form at god kondition, kropskontrol, mental styrke og faldteknik.
Den aktive udøver kan opleve "sideeffekter", så som bedre motorik, udholdenhed, styrke og lyst til at tage en chance en gang imellem..
For dig som har lyst er der rigelig muligheder for prøve dine færdigheder af ved turneringer, som både findes for begynder og øvede.

I judo arbejder vi med både stående teknikker og gulvteknikker. I stående teknikker gælder det om at kaste sin modstander i måtten. Du lærer at udnytte din modstanderes bevægelse og momentum til din fordel. Disse teknikker kræver både timing, koordination og styrke. Ved at beherske kasteteknikker kan du overtage kontrollen over kampen og score point i konkurrencer.

Ved gulvteknikker gælder det om at kontrollere/fastholde sin modstander i gulvet. Når du bliver bedre lærer du også om armlåse og stranguleringer, som dog kræver at du er 15 år eller derover. Ved stævner kombineres ståendekamp med gulvkamp.

Måløv Judoklub er en kampsportsklub hvor alle kan være med. Klubben har mere end 50 år på bagen og holder i dag til ved Måløv Idrætspark. Klubben er en bredde klub, hvor fokus er på at lære god judo og have det godt sammen.

Vi lægger stor vægt på at alle har det sjovt og stemningen er altid hyggelig før, under og eftertræning. Flere gange om året har vi også arrangerementer i klubben på tværs af hold og alder, hvor fokus først og fremmest er på sammenhold og hygge.

Når du starter lærer altid faldteknik som noget af det første, så du bliver helt tryg ved at blive kastet. Dette bruger vi aktivt i træningen, men mange har også haft gavn af god faldteknik i skolegården, på cykelture og andre situationer, hvor et fald hurtigt kan give unødigvendigt mange skrammer eller endnu værre en skade. Fordi alle lærer faldteknik ser vi også meget få egentlige skader i judo.

En typisk træning består af opvarmning, tekniktræning og kamptræning (randori). For børn indgår der også judorelaterede lege i træningen, mens der ungdom og voksen i højere grad også indgår styrke- og udholdenhedstræning. Børnetræningen (alder 7-11 år) varer 1 time. Ungdom- og voksenhold træner samtdig og varer 1,5 time.

Uanset om du er nybegynder eller øvet udøver, har vi hold og træninger, der passer til dit erfaringsniveau. Vores erfarne trænere vil vejlede og støtte dig i din udvikling som judoutøver. Vi sætter en ære i at skabe et positivt og inkluderende træningsmiljø, hvor alle kan lære og vokse.

Hvad enten du er interesseret i konkurrencesport, det sociale aspekt, træning for at komme i god form eller simpelthen træning for sjov, har Måløv judoklub et hold, der passer til dig. Vi ønsker at tilbyde judotræning for alle og skabe et rum, hvor du kan finde et fællesskab og nyde sporten.

Kom ned og mød din lokale judoklub - det naturligve valg for dig hvis du bor i Ballerup/Skovlunde, Smørum, Stenløse Ølstykke og Ganløse.

Vi træner hold for både voksne og børn og træner fast hver tirsdag og torsdag i Måløv Idrætspark (Barfodssalen). Første gang du kommer må du meget gerne komme 10 minutter før, så tage godt i mod dig og finde en judo-gi i din størrelse, som du kan låne indtil du bliver medlem.

Vi glæder os til at se dig i klubben!


Judo i Måløv

Måløv judoklub har aktive judo hold her: Måløv Idrætspark (Måløv Hovedgade 48). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 7 - 60 årige.

Måløv judoklub har følgende judo hold i Måløv.

Måløv Idrætspark (Måløv Hovedgade 48):
Børnetræning | Torsdage, kl. 18:00-19:00
Børnetræning | Tirsdage, kl. 18:00-19:00
Ungdom- og voksentræning | Tirsdage, kl. 19:10-20:40
Ungdom- og voksentræning | Torsdage, kl. 19:10-20:40

Måløv judoklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Ballerup kommune