Hvad kan jeg gå til i Ballerup kommune?

Køn og alder

Vælg køn

Vælg alder

Tidspunkt

Start tidligst

Slut senest

Se resultater

Se resultater

Adresse ikke angivet

Klubber med hold i Ballerup kommunne

Faciliteter i Ballerup kommune

Find alle faciliteter her Vis alle

Måløv Idrætspark

Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv

16 træninger

Måløvhøj Skole

Kratvej 14, 2760 Måløv

10 træninger

Ballerup Idrætspark

Marbækvej 12, 2750 Ballerup

5 træninger

Ballerup Super Arena

Ballerup Idrætsby 4, 2750 Ballerup

3 træninger

Ballerup Idrætspark

Ballerup Idrætsby 38-40, 2750 Ballerup

2 træninger

Hedegårdsskolen

Magleparken 8, 2750 Ballerup

2 træninger

Østerhøjhallen

Klakkebjerg 4, Måløv, 2750 Ballerup

2 træninger

UCC Hallen

Ejbyvej 43, 2740 Skovlunde

1 træninger

Sundhedshuset

Gl. Rådhusvej 13, 2750 Ballerup

0 træninger

Skovlunde Skatepark

Lilletoften 100, 2740 Skovlunde

0 træninger

Ballerup Skatepark

Hold-An Vej 3A, 2750 Ballerup

0 træninger

Ballerup Multipark

Banetoften, 2750 Ballerup

0 træninger

Svømmebad (Skovlunde Lokalkontor)

Torvevej 19, 2740 Skovlunde

0 træninger

Klubhuset (Skovlunde Lokalkontor)

Torvevej 35, 2740 Skovlunde

0 træninger

Skovlunde Skole, Afd. Nord

Lundebjerg 72, 2740 Skovlunde

0 træninger

Skovlunde Skole, Afd. Syd

Ejbyvej 47, 2740 Skovlunde

0 træninger

Skovlundehallen

Lundebjerggårdsvej 7, 2740 Skovlunde

0 træninger

Skyttehuset Ballerup

Råmosevej 40, 2750 Ballerup

0 træninger

Hareskoven

2750 Ballerup, 2750 Ballerup

0 træninger

Sydbuen

Sydbuen 6, 2750 Ballerup

0 træninger

LOOP Fitness Banetoften Ballerup

Banetoften 30, 2750 Ballerup

0 træninger

Tapeten

Magleparken 5, 2750 Ballerup

0 træninger

Maglemoseskolen

Magleparken 1, 2750 Ballerup

0 træninger

LOOP Fitness Måløv Stationsplads Ballerup

Måløv Stationsplads 7, 2760 Måløv

0 træninger

Fit&Sund Borupvang Ballerup

Borupvang 3, 2750 Ballerup

0 træninger

Skovvejens Skole Øst

Egebjergvang 80, Egebjerg, 2750 Ballerup

0 træninger

Harrestrup Ådal

2740, 2740 Skovlunde

0 træninger

Jonstrup Vang og Egebjergene, Værløse

2750, 2750 Ballerup

0 træninger

Skovmarksskolen

Håbetsvej 7, 2750 Ballerup

0 træninger

FysioDanmark Banegårdspladsen 5 1. Ballerup

Banegårdspladsen 5 1. sal, 2750 Ballerup

0 træninger

Ballerup Ridecenter

Kildesvinget 16, Egebjerg, 2750 Ballerup

0 træninger

Baltorpskolen afd. Grantoften

Platanbuen 1, 2750 Ballerup

0 træninger

Baltorpskolen afd. Rugvænget

Rugvænget 10, 2750 Ballerup

0 træninger

Borupgård Gymnasium

Lautruphøj 9, 2750 Ballerup

0 træninger

Damgårdsparken

Parkvej 9A, 2750 Ballerup

0 træninger

East Kilbride Badet

Ballerup Idrætsby 32, 2750 Ballerup

0 træninger

Egebjerghallen

Agernhaven 12, Egebjerg, 2750 Ballerup

0 træninger

Fitness World Banegårdspladsen Ballerup

Banegårdspladsen 3-5, 2750 Ballerup

0 træninger

Fitness World Stationsvej Ballerup

Stationsvej 7, 2760 Måløv

0 træninger

Puls180 Port Ballerup

Port D, 2750 Ballerup

0 træninger

Grantoften

Grantofteparken 916, 2750 Ballerup

0 træninger

Hallen på Solvej

Solvej 6, 2750 Ballerup

0 træninger

Hjortespring Golfklub

Klausdalsbrovej 602, 2750 Ballerup

0 træninger

Hjortespring Golfklub

Marbækvej 16, 2750 Ballerup

0 træninger

Højagermarken

Skovvej 55, 2750 Ballerup

0 træninger

Højagerhallen

Skovvej 55, 2750 Ballerup

0 træninger

Jonstrupvej

Jonstrupvej 105, 2750 Ballerup

0 træninger

Kasperskolen

Baltorpvej 18, 2750 Ballerup

0 træninger

LifeCare

Tempovej 10, 2750 Ballerup

0 træninger

LOOP Fitness Bybjergvej Ballerup

Bybjergvej 6D, 2740 Skovlunde

0 træninger

Sportsgrene i Ballerup kommune

Find din næste idræt i Ballerup Kommune!
Om du er barn eller voksen, kan du have et ønske om at prøve kræfter med en ny sportsgren. Det kan være det helt rolige med fokus på socialt samvær eller blive den næste store sportspersonlighed. Det kan også være du vil starte da du blev bidt af de danske stjerner du har set OL. Det kan også ske at du bare har set misundeligt på de veltrænede kroppe som disse atleter har, men så kan du jo passende prøve kræfter med fitness eller almindelig grundtræning. Skal der være fart over feltet, mudder/græs overalt og perfekte glidende tacklinger, så kan du prøve dig selv af hos de lokale fodboldklubber i Ballerup. Har du som mange andre stiftet bekendtskab med badminton og volleyball i skolen, kan du nu dyrke det noget oftere i Ballerup Kommune. Har du måske brugt tid foran skærmen på at se Roger, Nadal og Holger Rune slå fremragende bolde op af linjen, kan det være du skal prøve tennis i Ballerup. Ligger din passion måske mere i retning af kampsport, personlig udvikling og hårdt fysisk arbejde, så kan du prøve kræfter med både Ju-Jitsu og Aikido. Er du mere til vand end land, så kan du prøve kræfter med forskellige former for sejlsport. Er du mere til harpiks på fingrene, hopskud som Mikkel Hansen eller Mathias let-på-tå Gidsel kan du give dig i kast med håndbold i Ballerup. Synes du det fedeste i verden er at løbe eller gå en tur i godt selskab, så kan du melde dig ind i en af de sociale gå-/ og løbe klubber. Synes du det er federe at løbe på rulleskøjter eller skøjter, har du mulighed for at tag en prøvetræning i Roller Derby eller den lokale ishockeyklub. Synes du spejder eller FDF bare er det fedeste og bruge tiden sammen med gode venner over et lejrbål, på gode vandreture eller noget helt tredje kan du helt sikkert finde et godt fritidsaktivitet til dette. Er du mere til ankle breakers, dunkels og hårde screeninger så kan du prøve kræfter med Basket i Ballerup. Mulighederne er mange i Ballerup Kommune og deres fritidstilbud og fritidsaktiviteter står altid åben for nye ansigter.

Ballerup Atletik Klub blev grundlagt 15. maj 1974. Klubben lå oprindeligt placeret i Hedegården og var i begyndelsen uden reel kunststofbane. På trods af ringe faciliteter opnåede Ballerup Atletik Klub adskillige flotte resultater i specielt ungdomsrækkerne. Som de fleste nok ved består atletik af mange forskellige varianter og discipliner som kræver både styrke, smidighed og stor kropskontrol. Det er blandt andet med til at gøre atletik til en umådelig god sport for ens fysiske og mentale helbred. Ballerup Atletik Klub byder på forskellige fritidsaktiviteter på Motivu med meget fokus på den unge generation - specielt for børn mellem 7-13 år. Det forventes her at de kan modtage instruktioner og ikke har brug for mor og/eller far. Her er fokus på kombinationen af leg og læring af de forskellige discipliner hvilket styrker de basale motoriske færdigheder. For de lidt ældre går man mere i dybden med de forskellige discipliner og forsøger hver gang at blive bedre til sin sport. 

Du har måske bidt mærke i sporten på en ferie til Storbritannien hvor den til tider køre på pubs og hjemme i stuerne, men nu kan du selv prøve kræfter med australsk fodbold i Danmark og i Ballerup Kommune. Australsk fodbold er i progressiv fremgang i Danmark og de få klubber som vi har herhjemme søger hele tiden nye ansigter og tilbyder mange gratis prøvetræning via Motivu. Alt det kræver at være med, er et par fodboldstøvler og tøj man kan bevæge sig hurtigt i. Find en træning i nærheden af dig og tilmeld dig med det samme.

Er du mere til ketchersport og sved på panden, så kan du prøve kræfter med squash, badminton eller tennis i Ballerup. Foreningerne i Ballerup Kommune tilbyder voksne nybegynder træning, for alle aldre og alle niveauer. Du skal kun tænke på at møde op med godt humør og et stort gå-på-mod. Squash er et højintenst spil, men når først man bliver bidt af det, kan det være svært at lægge ketcheren fra sig, det samme gælder Badminton og Tennis. Så hvis du ønsker at stå på den store scene i Ballerup Super Arena og vinde Denmark Open over Anders Antonsen eller Victor Axelsen, så er det aldrig forsent at give sig i kast med en ny sportsgren.

Apropos Ballerup Super Arena husker mange nok at verdens første elbil blev præsenteret i den storslået Arena. Knap så godt gik det, da føreren af bilen faldt i søvn og kørte galt under fremvisningen. Komikeren duoen Casper Christensen og Frank Hvam lavede i 2017 en filmkomedie på netop denne hændelse i Ballerup Super Arena. For en kort periode blev den berømte og legendariske cykelbane lavet om til et filmset, men vil altid være kendt for sine store baneløb og de utallige 6-dages løb, hvor mange danskere har taget de gode placeringer. Ønsker du istedet at komme ud af hallen og ud på landevejen med vind i håret og duften af frisk luft, så kan du melde dig ind hos nogle af cykelklubberne i Ballerup.

Teamwork, akrobatik og smidighed er i højsædet når du kaster dig over mange af de sportsgrene som kan findes på Motivu. En fælles karakter for mange af klubberne, er fællesskabet og det sociale samvær som bliver vægtet højt. Det kan du prøve hos Ballerup-Skovlunde fodboldklub som har mange forskellige prøvetræninger, fritidstilbud eller fritidsaktiviteter at tilbyde alle aldre. Træningen består af både styrketræning, leg, boldspil, konditionstræning og fokus på det faglige. Da det er en alsidig sport, kan du forvente at få hele kroppen trænet igennem, men som det ofte er med fodboldspillere, blive de meget stive i benene hvis der ikke strækkes ud. Grundlæggende handler det om at have det sjovt mens du er til træning og hvor man vil komme hinanden ved. Du kan træne med aldersgruppen 5-6 år, 6-10 år eller 10-12 år.

Er du derimod mere en Clara Tauson, Holger Rune eller Nadal type, kan du melde dig til en gratis prøvetræning i de lokale tennisklubber i Ballerup. Tennis træning til både børn og voksne. Fokus er det sociale og det at dyrke motion sammen, mere end det er på performance træning. 

I Ballerup finder vi også Selvforsvar & Ju-jitsu klubber som hungre efter flere nye ansigter og som har masser af fritidsaktiviteter som de tilbyder via Motivu. Foreningerne tilbyder træning i selvforsvar, Ju-jitsu, Aikido, Brasiliansk Jiu-jitsu, Iaido, Kyusho og selvforsvar for kvinder og mænd. På Motivu kan du melde dig til en gratis prøvetræning i Ju-Jitsu, brasiliansk jiu-jitsu og ikke mindst Aikido.

Foretrækker du hal pomfritter med en god mayo, hopskud som Mikkel Hansen og klistrende harpiks, så kan det ske du skal give håndbold et skud. Vi er mange som knus elsker Mathias let-på-tå Gidsel for at være en gudsbenådet håndboldspiller der forkæler håndboldseerne i Ballerup Kommune og resten af landet. Du kan prøve kræfter med den sport vi danskere bryster os så meget af, hos de lokale håndboldklubber i Ballerup.  

Vi bliver i hallen, men fjerner harpiksen og hiver kurvene frem. Basketball er meget elegang sport, som du allerede kan melde dig til en prøvetræning igennem Motivu. Basket i Ballerup er for folk som holder af sporten, men samtidig også gerne vil have nye bekendtskaber og måske spille kampe og give det et skud. 

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.