Om KFUM Spejderne - Svendborg

Klub CVR: 60264813

Velkommen til KFUM Spejderne Svendborg

Velkommen til KFUM Spejderne Svendborg - en gruppe, der byder alle børn og unge velkommen ind i fællesskabet. Vi er en del af KFUM-Spejderne i Danmark og har i over 100 år stået for at skabe sjove og lærerige oplevelser for børn og unge i Svendborg-området.

Vores spejdergruppe er åben for alle børn og unge i alderen 6-18 år, uanset baggrund og erfaring med spejderlivet. Vi lægger stor vægt på at skabe et inkluderende og trygt miljø, hvor alle føler sig velkomne og værdsat. Derfor er vores gruppe kendt for at være særligt gode til at tage imod nye medlemmer og hjælpe dem ind i fællesskabet.

Vi har et bredt spektrum af aktiviteter og tilbud til vores medlemmer. Vi tager på ture i naturen, lærer at lave mad over bål, bygger huler og tager på spejderlejre. Vi har også fokus på at udvikle børnenes sociale og personlige kompetencer, gennem teamwork, kreativitet og ansvarlighed. Spejderlivet giver vores medlemmer en chance for at lære nyt og udfordre sig selv på en sjov og engagerende måde.

Vi lægger stor vægt på at skabe en positiv og inkluderende atmosfære i vores gruppe. Vores erfarne og dedikerede spejderledere er altid klar til at hjælpe nye medlemmer og støtte dem i deres udvikling. Vi har også en række ældre spejdere, som fungerer som rollemodeller og mentorer for de yngre medlemmer. Vores fokus på fællesskab og samarbejde betyder, at nye medlemmer hurtigt føler sig hjemme i vores gruppe.

Vi har også et tæt samarbejde med andre spejdergrupper og organisationer i Svendborg-området. Dette giver vores medlemmer mulighed for at møde andre børn og unge, lære fra andre og opleve forskellige spejdertraditioner. Vi er også involveret i en række lokale projekter og arrangementer, hvor vores medlemmer kan engagere sig i lokalsamfundet og gøre en forskel.

Vi er meget stolte af vores spejdergruppe og det fællesskab, vi har skabt. Vi tror på, at spejderlivet kan have en positiv indvirkning på børns og unges liv og udvikling. Vores mål er at skabe en sjov og lærerig oplevelse for vores medlemmer og hjælpe dem med at udvikle sig til ansvarlige og selvsikre voksne.

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores spejdergruppe, er du mere end velkommen til at deltage i en af vores møder eller aktiviteter. Vi er altid glade for at tage imod nye medlemmer og give dem en introduktion til vores gruppe og det spejderliv, vi elsker så meget. Vi mødes typisk en gang om ugen i vores spejderhytte, hvor vores erfarne spejderledere står klar til at byde alle nye medlemmer velkommen.

Når man melder sig ind i KFUM Spejderne Svendborg, bliver man en del af en større spejderfamilie. Vi er en del af KFUM-Spejderne i Danmark, som er en af de største spejderorganisationer i Danmark med over 36.000 medlemmer. Dette giver vores medlemmer mulighed for at deltage i en række nationale arrangementer og lejre og møde andre spejdere fra hele landet.

Vi er også en del af den internationale spejderbevægelse, som har mere end 50 millioner medlemmer i hele verden. Dette giver vores medlemmer mulighed for at deltage i internationale arrangementer og møde spejdere fra andre lande. Vi tror på, at dette er en fantastisk måde at lære om andre kulturer og skabe venskaber på tværs af landegrænser.

KFUM Spejderne Svendborg er en aktiv og engageret gruppe, som altid er åben for nye medlemmer. Hvis du er interesseret i at lære mere om vores gruppe og det spejderliv, vi tilbyder, er du mere end velkommen til at kontakte os eller besøge vores hjemmeside. Vi ser frem til at tage imod dig og introducere dig til vores fantastiske spejderfællesskab.

Velkommen hos KFUM Spejderne i Svendborg.

Spejder & FDF i Svendborg

KFUM Spejderne - Svendborg har aktive spejder & fdf hold her: (Dronningholmsvej 62A). Holdene træner mandage, tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6 - 15 årige.

KFUM Spejderne - Svendborg har følgende spejder & fdf hold i Svendborg.

(Dronningholmsvej 62A):
Spejder for 0. - 1. klasse (Bæverne) | Torsdage, kl. 17:00 - 18:30
Spejder for 2. - 3. klasse (Ulvene) | Mandage, kl. 17:30 - 19:00
Spejder for 4. - 5. klasse (Juniorspejderne) | Tirsdage, kl. 18:30 - 20:30
Spejder for 6. - 8. klasse (spejdertroppen) | Tirsdage, kl. 19:00 - 21:00

KFUM Spejderne - Svendborg har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Svendborg kommune