Om Ørnebjerg Spejdergruppe

Klub CVR: 30009266

I Ørnebjerg bruger vi det meste af vores tid i naturen, og vores spejderhytte ligger perfekt i skoven ved åen og tæt på fjorden.

Som en del af Det Danske Spejderkorps gør vi i Ørnebjerg alt hvad vi kan for at efterleve korpsets formål: at udvikle børn og unge til vågne, selvstændige mennesker, der er villige til efter bedste evne at påtage sig et medmenneskeligt ansvar i det danske samfund og ude i verden.

Det Danske Spejderkorps er en frivillig, ikke-partipolitisk opdragende bevægelse af børn og unge vejledt af voksne.
Korpset er åbent for alle uden hensyn til oprindelse, race eller tro.

I Ørnebjerg bruger vi det meste af vores tid i naturen, og vores spejderhytte ligger perfekt i skoven ved åen og tæt på fjorden.

Hele gruppen tager hvert år på fælles weekendture, desuden har de forskellige grene (familiespejd, mikro, mini, junior, trop og klan) arrangementer, som alene knytter sig til deres aldersgruppe, hvilket kan ses i vores kalender.

Vi er en ledergruppe med masser af god spejderenergi, og har man lyst til at blive en del af vores team af frivillige ledere, så tøv ikke med at kontakte os.

Spejder & FDF i Vejle

Ørnebjerg Spejdergruppe har aktive spejder & fdf hold her: (Ekkodalen 1). Holdene træner torsdage og søndage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 3 - 15 årige.

Ørnebjerg Spejdergruppe har følgende spejder & fdf hold i Vejle.

(Ekkodalen 1):
Familiespejd | Søndage, kl. 12:00 - 14:00
Mikro | Torsdage, kl. 17:00 - 18:30
Mini | Torsdage, kl. 17:00 - 18:30
Junior | Torsdage, kl. 18:00 - 20:00
Trop | Torsdage, kl. 18:30 - 20:30

Ørnebjerg Spejdergruppe har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Vejle kommune