Hvad kan jeg gå til i
Vejle kommune?

Køn og alder

Vælg køn

Vælg alder

Tidspunkt

Start tidligst

Slut senest

Tilmeld gratis prøvetræning

Der er 132 åbne hold i Vejle kommune

Se alle 2149 hold i Danmark →
Ultra Begynderhold

Ultra Begynderhold

Bredballe Dancers - Linedance

Torsdage, kl. 19:30 - 20:30

12+ årige

Atletik 6-9 år
2 ledige pladser

Atletik 6-9 år

Vejle Idrætsforening

Tirsdage, kl. 17:30 - 19:00

6 - 9 årige

Fleksi-fjer

Fleksi-fjer

Give Badmintonklub

Søndage, kl. 11:00 - 13:00

1+ årige

Letøvet hold
2 ledige pladser

Letøvet hold

Bredballe Dancers - Linedance

Torsdage, kl. 17:00 - 18:00

14+ årige

Pilates/effekt for kvinder (hold 2)

Pilates/effekt for kvinder (hold 2)

Idræt i dagtimerne - Vejle

Tirsdage, kl. 13:30 - 14:30

16+ årige

Gymbold

Gymbold

Idræt i dagtimerne - Vejle

Mandage, kl. 08:30 - 09:30

16+ årige

Begynderhold

Begynderhold

Bredballe Dancers - Linedance

Torsdage, kl. 18:15 - 19:15

13+ årige

Atletik 12-15 år
2 ledige pladser

Atletik 12-15 år

Vejle Idrætsforening

Tirsdage, kl. 17:30 - 19:00

12 - 15 årige

Hensyntagende vandgymnastik

Hensyntagende vandgymnastik

Idræt i dagtimerne - Vejle

Tirsdage, kl. 15:00 - 15:45

16+ årige

Hensyntagende vandgymnastik

Hensyntagende vandgymnastik

Idræt i dagtimerne - Vejle

Tirsdage, kl. 14:00 - 14:45

16+ årige

Walk i Vejle
2 ledige pladser

Walk i Vejle

Vejle Idrætsforening

Tirsdage, kl. 18:30 - 19:30

30 - 70 årige

Fleksi-fjer

Fleksi-fjer

Give Badmintonklub

Onsdage, kl. 20:15 - 22:15

1+ årige

CS: GO / Mandag kl. 17:00-19:00 / Fra 12 år

CS: GO / Mandag kl. 17:00-19:00 / Fra 12 år

Bredballe Idrætsforening

Mandage, kl. 17:00 - 19:00

12+ årige

Billard for alle

Billard for alle

Børkop Billard Klub

Tirsdage, kl. 18:30 - 20:30

18+ årige

Billard for unge

Billard for unge

Børkop Billard Klub

Tirsdage, kl. 15:00 - 17:00

13+ årige

Løbehold (6.00 – 5.30 minutter/km)
2 ledige pladser

Løbehold (6.00 – 5.30 minutter/km)

Vejle Idrætsforening

Tirsdage, kl. 18:30 - 19:30

14+ årige

Træning for Senior - Serie 3 & 4

Træning for Senior - Serie 3 & 4

Vejle Kammeraterne

Tirsdage, kl. 19:00 - 21:00

17+ årige

Triatlon
2 ledige pladser

Triatlon

Vejle Idrætsforening

Mandage, kl. 21:00 - 22:00

18+ årige

Billard for ældre

Billard for ældre

Børkop Billard Klub

Torsdage, kl. 10:00 - 12:00

50+ årige

Sim Racing / iRacing for oldboys (torsdag)

Sim Racing / iRacing for oldboys (torsdag)

Bredballe Idrætsforening

Torsdage, kl. 19:00 - 21:00

25+ årige

Klubber i Vejle kommune

Vis alle →

Sportsgrene i Vejle kommune

Vis alle →
 
 
 
 

Faciliteter i Vejle

Faciliteter i Thyregod

Faciliteter i Egtved

Faciliteter i Børkop

Faciliteter i Give

Faciliteter i Vandel

Find din næste idræt i Vejle Kommune!

Siden har til formål at give dig et overblik over aktiviter i Vejle kommune. Det er både aktiviteter til voksne og aktiviteter til børn. Udbuddet af aktiviteter kommer fra idrætsforeninger og sportsklubber i Vejle kommune. Her finder du de hold, hvor klubberne har plads til flere og hvor du er velkommen til prøvetræning.

Her på siden kan du se både indendørs aktiviteter og udendørs aktiviteter for børn, unge, voksne og ældre i Vejle kommune. Omdrejningspunktet er sport og fritidsaktiviteter med klassiske sportsgrene som fodbold, håndbold, badminton, atletik og svømning, men der er også mindre kendte sportsgrene som eksempelvis voltigering, billard og taekwondo.

Søger du aktiviteter for ældre, så kan du finde et bredt udvalg af hold med mange forskellige sportsgrene.

Det skorter ikke på muligheder for at være aktiv i Vejle Kommune. Du har måske stiftet bekendtskab med atletik i skolen, og tænker at det vil du gerne gøre noget mere? Det kan også ske at du bare gerne vil have lidt motion og højt humør med andre på din alder? Hvis du mere er til græs på knæene og hårde skud, er det måske fodbold du skal prøve af? Skal det være mere teknisk og idendøres så er futsal måske et godt bud? Skal armene være en anelse mere med, så er ketcher sport et godt bud. Her står både badminton og tennis som gode kandidater til din næste sport. Måske synes du at kombinationen af sport og kunst virker som et godt fit. I det tilfælde kan du prøve kræfter med voltigering som er akrobatik og dans på hesteryg, det lyder da meget blæret?

Puha vi tabte helt pusten bare ved tanken om det. Hvad så med kombinationen af det mentale og det aktive? Golf tilbyder en god blanding. For betyder det, at du kan slå langt, hvis ikke du kan mestrer det at putte? Og hvad hjælper det at kunne putte hvis du ikke kan slå dig frem til det? Du kan lære begge dele på golfbanen. Skal vind og vejr ikke spille ind på din sport, så kan du hoppe i bassinet og gå til svømning. Her får du en god motionsform der samtidig giver styrke i hele kroppen, what’s not to like? Måske vandet, men så er det jo fedt at du kan få både hopskud og harpiks i håndboldhallen. Er du knap så meget en Mikkel Hansen, men måske mere en Michael Jordan, så kan du prøve kræfter med basketball. Det er jo stadig ikke for sent at blive den første dansker i NBA eller WNBA. Skal du lidt mere ned i gear, men have gang i de små grå, så kan du prøve kræfter med bridge. Her er der både plads til det sociale og håneretten når du endnu en gang vinder.

Vil du stadig gerne bruge hovedet, men også en kølle, så er billard måske spillet for dig? Er du mere til sneklædte bjerge og god balance, så kan du komme i form før skiferien og få styrket din og kordination og motorik i Vejle Ski- og motionsklub. Har Catwalk for dig intet at gøre med modeuge, men derimod Dust 2 og er VACation noget der skyldes en tosse omkring Mexico på Inferno, så kan du prøve kræfter med CS:GO i klub. Der er både plads til dem der fangede alle referencer, men også dem der kun forstod CS:GO. Er du mere til at komme op i højderne og udfordre dig selv på styrke og motorik, så er der mulighed for at prøve kræfter med begge dele til klatring. Kort fortalt, så er der mange muligheder for at prøve sig selv af i foreningerne i Vejle Kommune.

I Vejle Idrætsforening kan du stifte bekendtskab med de klassiske atletikdiscipliner, såvel som triatlon og motion for motionens skyld. Der er plads til alle aldre og niveauer, så hele familien kan deltage! Har du rundet de 50 år, men ønsker stadig at dyrke motion, så kan du prøve dig selv af hos MIKOS. Her er der tempo, styrketræning og bevægelighed for de friske damer og motion og kondition til herrene. Fælles for begge motionsformer, er at soundtracket til det er glad musik.

Vejle Boldklub var i mange år et flagskib indenfor dansk fodbold og har i årenes løb producerede et væld af landsholdsspillere, deriblandt den eneste dansker herrespiller som er blevet kåret til europas bedste, nemlig Allan Simonsen. På Søndermaken holder Vejle Kammeraterne til. Her er sammenhold, kammeratskab, idræt, leg og sjov i hovedsædet. Her er der hold til de helt små og op til U16. Vil du hellere indedøre og spille det teknisk betonede spil futsal, så har du mulighed for det i Grejsdalens mænd og motion. Her kan du melde dig til futsaltræning for mænd mellem 30 og 50 år, men vær klar på at få sved på panden, for der er fart over futsal.

Er du mere til at få luftet din indre Viktor Axelsen eller Mia Blichfeldt kan du prøve kræfter med badminton hos Vejle Badminton Klub. Du kan spille badminton på alle niveauer i Vejle Badminton Klub hvor du får hjælp af dygtige trænere og bliver en del af et stærkt fællesskab. Er du mere en Clara Tauson end Mia Blichfeldt eller synes du at Frederik Løchtes sejr i Wimbledon var det største, så kan du prøve dig selv af på grusbanen hos Firehøje IF Tennisafdeling. I klubben har du medbestemmelse over hvornår du vil spille, så det kan passe ind i din hverdag.

Skal det være vildt og anderledes, så kan du kaste dig ud i - eller nærmer op på - volitigering i Voltigeklubben Thommysminde. Voltigering er akrobatik og dans på hest, på hest. En form for dressur møder springgymnastik. Voltigeklubben Thommysminde er den eneste voltigeklub på Motivu, så bor du i Vejle kommune er dette en unik mulighed for at prøve noget ikke mange kan.

Skal det være sjov for hele familien og hårdt både fysisk og mentalt, så kan du prøve kræfter med golf hos Kellers Park Golf Club. Klubben råder over et 27 hullers anlæg med en sjov og udfordrende bane for både begyndere og trænede. Hos Kellers Park er fællesskab og en hyggelig atmosfære i højsædet, så det er bare med at komme i sving.

Er du mere til vand end land, så har du muligheden for at kaste dig i vandet med Vejle Svømmeklub. Klubben har tilbud til alle, og træningen foregår i fire forskellige svømmehaller i Vejle. Du kan både gå til svømning her med planer om at skulle konkurrere på de store scener, eller blot for at lære at svømme.

Om du synes det ser fedt ud når Niklas Landin piller glansen af verdens storskytter, eller hvis du mere er til når Mathias Gidsel danser de forbudte trin igennem de forskellige forsvar, så er Vejle Håndbold klub stedet for dig. Vejle HK har et mål om at være kommunens største håndbold klub, så her er plads til alle. Om du er begynder eller allerede nu banker kasser ind, så er der plads til dig. Her er der dygtige trænere, stort socialt sammenhold på tværs af årgange og ikke mindst gode træningsfaciliteter. Så find harpiksen frem og giv dig i kast med Vejle HK.

Hvis du følger med i NBA har du måske hørt navnet Mike Budenholzer. Budenholzer er to gange blevet kåret som coach of the year i NBA og vandt i sidste sæson NBA som træner for holdet Milwaukee Bucks. Hvad har det med Vejle at gøre tænker du måske? Såmænd ikke andet end Budenholzer startede sin trænerkarriere i Vejle Basketball Klub som ungdomstræner. I klubben siger man i dag, at hvis man vil en tur til NBA, så går den nemmeste vej over Vejle. Klubben har hovedsageligt herrehold, men ønsker på sigt også at kunne starte et damehold foruden deres seniordamehold. Hvem ved, måske er du den næste der tager turen over Atlanten for at spille prof basket? Rejsen starter i hvert fald i Vejle.

Hvordan lyder det at blive trænet af en vaskeægte verdensmester? Det har du mulighed for i BK Storeslemmen hvor du kan lære at spille bridge. Her er det sociale i højsædet, men det handler selvfølgelig om at vinde. Så er du til hygge og et godt slag kort, så er der ingen undskyldninger for ikke at tage til bridge i BK Storeslemmen. “Det handler om vinklerne, Lange Peter” siger Jonatan Spang i filmen Fidibus, efter at have tværet den onde lakaj ud i keglebillard. Nu har du muligheden for at undgå at være som Lange Peter, da du kan spille billard i Børkop Billard Klub. Her bliver der lagt vægt på det sociale, men du bliver samtidig udfordret hvad angår hastighed og teknik. Billard handler om mere end blot teknik og det mentale, da det er overraskende hårdt for fysiken? Hvis du ikke tager vores ord for det, så kan du jo selv prøve.

202.000 danskere tager årligt på skiferie, men nu har du muligheden for at få en fordel over mange af dem. Du kan nemlig melde dig til Kom i form til skiferien i Vejle ski- og motionsklub. Her arbejdes der med din styrke, udholdenhed, puls, balance og kordinationsevne. Der er mulighed for at komme i god form her og samtidig komme ind i et socialt fællesskab omkring ski. Klubben arrangere til tider selv skiture til Norge. Derudover er der mulighed for at blive bekendt med rulleski i sommermånederne.

“Jeg nader A-lang… Kobe” “Boost mig lige” “Look at me. I’m the AWP’er now” Vores CS:GO slang er ikke hvad den har været, men nu kan du blive bedre til CS:GO og have det fedt socialt til CS:GO i Bredballe Idrætsforening. Her er der både hold for de øvede og for oldboys (+25 år) og du får muligheden for at deltage i tuneringer. Hvem ved, måske er du den næste S1mple?

Skal du have en udfordring og samtidig komme godt op i højderne, så kan du kaste dig ud i en prøve klatring hos Firehøje Klatreklub. Klubben er relativ ny, men dens 174 m2 klatrevæg er både god at lære på, og en udfordring for dem der er garvede i gamet. Her er der plads til store og små, det kræver bare lidt gåpåmod. Der er altså rigeligt med muligheder for at dyrke idræt i Vejle Kommune, både for store og små.
Foreningerne i Vejle Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig.

Fritidsaktiviteter i Vejle Kommune

Vejle Kommune byder på et rigt foreningsliv og et bredt udvalg af fritidsaktiviteter for både børn og voksne. Uanset om du er interesseret i sport, kulturelle aktiviteter eller sociale arrangementer, er der noget for enhver smag. Se ovenfor om der er nogle aktiviteter for dig eller dit barn.

Fritidsaktiviteter for voksne i Vejle Kommune

For voksne i Vejle Kommune er der et væld af spændende fritidsaktiviteter at deltage i. Uanset om du er til motion, kreativ udfoldelse eller fællesskab, er der klubber og foreninger, der passer til dine interesser. Du kan deltage i fitnessklubber, yoga- og pilateshold eller måske endda prøve kræfter med en bokseklub. Vejle Kommune har også mange kulturelle foreninger, hvor du kan engagere dig i teater, kunst og musik.

Fritidsaktiviteter for børn i Vejle Kommune

Vejle Kommune er et fantastisk sted for børn at deltage i spændende fritidsaktiviteter. Der er et bredt udvalg af klubber og foreninger, der tilbyder aktiviteter, der både er sjove og udviklende. Børn kan deltage i sportsklubber som fodbold, håndbold eller svømning. Der er også kunst- og håndværksforeninger, hvor børn kan udfolde deres kreative evner. Uanset hvilke interesser dit barn har, vil der være fritidsaktiviteter i Vejle Kommune, der passer til deres behov.

Sport i Vejle Kommune

Vejle Kommune er et sandt paradis for sportsentusiaster. Uanset om du er til boldspil, vandsport eller kampsport, finder du et bredt udvalg af sportsgrene at deltage i. Du kan dyrke fodbold, håndbold, tennis eller golf i en af de mange sportsklubber i kommunen. Hvis du er mere til vandsport, kan du prøve sejlsport, kajak eller dykning. Vejle Kommune har også faciliteter og klubber, der tilbyder kampsport som karate, boksning og taekwondo.

Hvad kan man gå til i Vejle Kommune?

Vejle Kommune har et væld af fritidsaktiviteter at tilbyde. Uanset om du er ny i byen eller har boet her hele dit liv, er der altid noget nyt at udforske. Du kan gå til sportsklubber, kulturforeninger, musikarrangementer, teaterforestillinger og meget mere. Vejle Kommune byder på et rigt og varieret fritidsliv, hvor du kan finde spændende aktiviteter, der passer til dine interesser og ønsker.

Klubber og foreninger i Vejle Kommune

Vejle Kommune har et omfattende netværk af klubber og foreninger, der giver dig mulighed for at engagere dig i fællesskaber og dyrke dine interesser. Uanset om du er interesseret i sport, kunst, kultur eller noget helt fjerde, vil der være en klub eller forening, der passer til dig. Du kan finde fodboldklubber, svømmeklubber, korforeninger, malegrupper og meget mere i Vejle Kommune. Disse klubber og foreninger skaber et aktivt og levende fællesskab, hvor du kan møde ligesindede og udvikle dine færdigheder og interesser.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.