Ski?
Find et hold i nærheden af dig

Køn og alder

Vælg køn

Vælg alder

Tidspunkt

Start tidligst

Slut senest

Se resultater

Se resultater

Adresse ikke angivet
Søgningen gav desværre ingen resultater. Prøv at fjerne et eller flere søgekriterier.
Fjern alle søgekriterier
Det er ikke mange steder i Danmark, at man har mulighed for at stå på ski. Dette til trods, så er skiferie og skisport en stor ting i Danmark. Hvis man ikke kan stå på ski, hvordan kan man så gå til det i Danmark? Man kan gå til forberedende træning, så man er klar til skiferien.

Ski uden ferie? 
Selvom der mangler sne og bakker i Danmark kan man godt forberede sig til skiferien før man pakker bilen og tager afsted. Det kan man blandt andet gøre igennem skigymnastik hvor man arbejder med udholdenhed, styrke, kondition, balance og koordination. Udover at man på denne måde får en god start på ferien, er det også med til at forebygge skader.

Udover de fordele det har for din krop, så er det også en måde at møde mennesker med samme interesse for ski som du har. Her kan der udveksles tips og tricks, samt dele gode steder at stå på ski.

For hele familien
Skiferier er en populær ting i Danmark hvor omkring 190.000 danskere tager på skiferie i uge 7. Skiferier er populære fordi de kombinerer flere ting. Her får man en aktiv ferie som kan byde på høj fart ned af pisterne, eller smukke naturoplevelser og tid til eftertanke på langrendsskiene. Der er således noget for både fartdjævle og dem der gerne vil have et afbræk fra en hverdag med stress og jag.

Udover oplevelserne på ski er der også hele kulturen omkring afterski. Her får man muligheden for at være social væk fra bakkerne med enten en øl eller cola i hånden. Du kan møde nye mennesker, eller bare hygge dig med dem I er taget afsted med.

Fri fra hverdagen
En dyb indånding og så ned af bakken. Sådan er der mange der har haft det første dag på skiferien, men følelsen af frihed er det der bliver ved med at trække en tilbage. Den friske luft giver klarhed til hovedet og gør at man er klar til at tage endnu en tur med hverdagen, når man kommer hjem.

Som sport kan skiferien for nogen hænge sammen med knæskader og vilde fald, men for langt de fleste spiller dette ingen rolle. På skiene får man trænet sin motorik, koordinationsevne, styrke og ikke mindst kondition. Det er således en sund måde at dyrke sport på, omend skader kan være en del af det.


Ski på Motivu
På motivu.dk kan du i Vejle Ski- og Motionsklub melde dig til en prøvetræning, til deres skigymnastik hold. Her får du trænet de ting du har brug for, så du kan være klar til skiferien. Er du en del af en forening som tilbyder træning til skigymnastik eller andet relevant for folk som rejser på skiferie, så tøv ikke med at få jer oprettet på motivu.dk.


Kom nemt og godt i gang med ski
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til skitræning, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning så du kvit og frit kan prøve om skitræning er noget for dig eller dit barn.
For at gøre det hele nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du melde dig til via hjemmesiden. Det eneste du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:
  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Motivu har gjort det nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning i din lokale ski klub. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk

God fornøjelse!