Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 2 åbne hold i Gauerslund Tennisklub

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Gauerslund Tennisklub

Klub alias: GTK

Klub CVR: 29981973

Velkommen til Gauerslund Tennisklub - en af de mest imødekommende og venskabelige tennisklubber i hele landet!

Velkommen til Gauerslund Tennisklub - en af de mest imødekommende og venskabelige tennisklubber i hele landet! Vi er dedikeret til at give en sjov og afslappet tennismiljø for alle niveauer af spillere, uanset om du er en nybegynder eller en erfaren spiller. Vi ønsker at dele vores kærlighed til tennissporten med alle, der ønsker at blive en del af vores klub og vores tennissamfund.

Hos Gauerslund Tennisklub mener vi, at tennissporten handler om mere end bare bolden og ketsjeren. Det handler om samfundet og fællesskabet, som er skabt af at spille sport sammen. Derfor er vores klub en åben og inkluderende klub, hvor alle er velkomne til at deltage og blive en del af vores tennissamfund.

Vi har et bredt udvalg af tennisaktiviteter for alle aldre og niveauer af spillere, herunder træningssessioner, turneringer, sociale arrangementer og meget mere. Vores træningsprogrammer er designet til at hjælpe spillere med at forbedre deres teknik, styrke deres kondition og øge deres selvtillid på banen. Vi har erfarne og dygtige trænere, der vil hjælpe dig med at nå dine tennismål og samtidig have det sjovt.

Vi er også stolte af vores turneringsprogram, som omfatter både interne og eksterne turneringer. Dette giver vores medlemmer mulighed for at spille mod spillere fra andre klubber og få en mulighed for at vise deres færdigheder og evner. Vi tror på, at konkurrenceånden kan være en god motivationsfaktor, der hjælper spillere med at forbedre deres færdigheder og samtidig have det sjovt.

Udover tennistræning og turneringer arrangerer vi også sociale aktiviteter. Vi tror på, at det at være en del af et samfund handler om mere end bare sport - det handler også om at have det sjovt og lære hinanden at kende uden for banen. Dette giver vores medlemmer mulighed for at møde nye mennesker og opbygge venskaber, der varer livet igennem.

Vi vil også give nye medlemmer mulighed for at prøve vores klub i en måned, før de beslutter sig for at tilmelde sig som fuldtidsmedlemmer. Dette giver nye medlemmer mulighed for at få en fornemmelse af klubben og dens aktiviteter, før de binder sig til et fuldt medlemskab.

Vi har oprettet mulighed for husstands kontingent, således 3 medlemmer af en husstand opnår rabat ved at tilmelde sig samlet.

Vi tror på, at vores fokus på at tage imod nye medlemmer og vores inkluderende klubmiljø er med til at skabe en positiv og sjov atmosfære i klubben. Vi ønsker at give vores medlemmer en oplevelse, der ikke kun handler om at spille tennis, men også om at være en del af et samfund og et fællesskab.

Hvis du overvejer at tilmelde dig en tennisklub, er Gauerslund Tennisklub det perfekte sted at starte. Vi har et bredt udvalg af tennistræning og turneringer for alle niveauer af spillere, og vores sociale aktiviteter er designet til at hjælpe dig med at opbygge venskaber og forbinde med andre spillere uden for banen.

Hvis du vil tilmelde dig Gauerslund Tennisklub eller har spørgsmål om klubben, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at byde dig velkommen som en del af vores tennissamfund!

Vi har tre forskellige tennis hold, som træner på forskellige tidspunkter i løbet af ugen. Vores hold er åbne for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 7+ årige. Vi tilbyder tre gratis prøvetræninger, så du kan få en smagsprøve på, hvad vores klub har at byde på.

Vores voksenhold træner tirsdage fra kl. 19:00-21:00. Her kan du få muligheden for at spille sammen med andre voksne og træne teknik og taktik på en sjov og udfordrende måde.

Tennissportens dag - åbent hus finder sted lørdag d. 29.04.2023 fra kl. 10:30-12:00, og her inviterer vi alle interesserede til at komme og prøve vores faciliteter og møde vores dygtige trænere.

Vores juniorhold træner torsdage fra kl. 16:15-17:30 og er specielt designet til børn i alderen 7-15 år. Her kan dit barn lære de grundlæggende teknikker og spille med andre børn på samme niveau.

Vores trænere er engagerede og vil sørge for, at du får en fantastisk oplevelse, når du træner med os. Vi har også en dejlig klubhus og flere baner til rådighed, så du kan nyde en god kamp eller træning i smukke omgivelser.

Så tøv ikke med at kontakte os og tilmelde dig vores gratis prøvetræninger. Vi glæder os til at se dig på banen!

Tennis i Børkop

Gauerslund Tennisklub har aktive tennis hold her: Gauerslund Tennisklub (Fælleshåbsvej 11). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 7+ årige.

Gauerslund Tennisklub har følgende tennis hold i Børkop.

Gauerslund Tennisklub (Fælleshåbsvej 11):
Voksne samspil/træning | Tirsdage, kl. 19:00 - 21:00
Junior træning 7 år-15 år | Torsdage, kl. 16:15 - 17:30

Gauerslund Tennisklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Vejle kommune