Om Thyregod Svømmeklub

Klub alias: TSK

Klub CVR: 46797728

Hold til alle, uanset alder og niveau!

Svømning gør glad!
Prøv blot at kikke hen i svømmehallen og se alle de glade ansigter i vandet. Thyregod Svømmeklub har i mange år varetaget svømmeundervisning i Thyregod. Svømmeklubben har en stor undervisningsafdeling, hvor bredden og den komplekse undervisning er i centrum. Der er hold til alle aldre og niveauer, og der undervises af motiverede instruktører, som uddannes på eksterne kurser og hvor intern sparring er en vigtig del af instruktørernes virke. Svømmeklubben tilbyder svømning og vandaktiviteter inden for stort set alle områder og har mange tilfredse medlemmer, som gengangere år efter år.


Rød Tråd, Gennem Undervisningen
I 2019 købte, TSK - Thyregod Svømmeklub, DGI's helt nye svømmeskolekoncept, som andre svømmeklubber rundt om i landet, havde haft succes med. Vi udviklede DGI's koncept, så det passede til vores klub.
Den 1. september 2019, slog vi hul på sæson 2019/20, hvor vi implementerede svømmeskolekonceptet på de første hold. De første hold var "Plask og Leg", året efter var det "Begynder 1" osv. Målet er at kunne sikre en rød tråd, gennem hele Svømmeskolen, som indbefatter fem hold i Svømmeskolen.
Man får en "MinSvømmebog", første gang man møder op på holdet og den skal man beholde, indtil man stopper i klubben. Mister man den, koster en ny, 80 DKK. Man optjener mærker, som er små klistermærker til at sætte i svømmebogen. Mærkerne uddeles på mærkedagene, som er fordelt over sæsonen. For at rykke videre til næste hold, skal man have "bestået" alle mærker, der er på det pågældende hold.
Til svømmeskolen er der ansat en svømmeskoleleder, som står for kontakt til børneholdsinstruktører, instruktørassistenter og forældre. Svømmeskolelederen er ansvarlig for de fem børnehold.

Svømmeskolen indbefatter følgende fem hold:
Plask Og Leg
Begynder 1
Begynder 2
Let Øvede
Øvede.


Crawlfit-tavlen har vundet indpas!
TSK - Thyregod Svømmeklub er i samarbejde med "Bevæg Dig For Livet", klar med en helt ny Crawlfit-tavle!

Crawlfit er en satsning rettet mod den voksne målgruppe af motionister. Crawlfit skal samle brugere, klubber og diverse arrangementer, om motion og aktivitet i vand til voksne. Crawlfit er den del af større satsning i Bevæg dig for livet med fokus på voksne. Crawlfit skal udvide vandaktivitetstilbuddene til danskerne. Målet er at aktivere 10.000 voksne motionister.

I Danmark har vi alle let adgang til vand og derfor fine muligheder for at bruge svømning som motionsform. Med Crawlfit ønsker vi at styrke danskernes svømmefærdigheder, så flere danskere får lyst til at svømme både i åbent vand og i den lokale svømmeklub.

Første skridt er let tilgængelige programmer, som kan benyttes af begynderen, der skal svømme de første meter crawl og programmer til den øvede som ønsker at svømme flere kilometer. Du finder tavlen i svømmehallen, for enden af det store bassin.

Du kan under "Tilmelding" finde holdoversigt samt få et indblik i, hvilke hold der tilbydes på hvilke dage i svømmeklubben og ved at trykke på knappen "Tilmeld" under et givent hold, kan du tilmelde dig og indbetale dit kontingent.

Velkommen i TSK - Thyregod Svømmeklub!

Svømning i Thyregod

Thyregod Svømmeklub har aktive svømning hold her: Thyregod Svømmehal, Idrætshal og Fitnesscenter (Center Thyregod) (Søndergade 27E). Holdene træner mandage, onsdage, torsdage og lørdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 16+ årige.

Thyregod Svømmeklub har følgende svømning hold i Thyregod.

Thyregod Svømmehal, Idrætshal og Fitnesscenter (Center Thyregod) (Søndergade 27E):
Aqua Fitness | Lørdage, kl. 07:00 - 08:00
Motionister | Mandage, kl. 19:30 - 20:10
Aqua Fitness | Onsdage, kl. 20:30 - 21:30
Vandaerobic | Torsdage, kl. 18:30 - 19:10
Vandaerobic | Torsdage, kl. 19:10 - 19:50
Svøm En Bog | Man. 11.03.2024, kl. 18:40 - 20:40

Aqua CrossFit i Thyregod

Thyregod Svømmeklub har aktive aqua crossfit hold her: Thyregod Svømmehal, Idrætshal og Fitnesscenter (Center Thyregod) (Søndergade 27E). Holdene træner mandage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 16+ årige.

Thyregod Svømmeklub har følgende aqua crossfit hold i Thyregod.

Thyregod Svømmehal, Idrætshal og Fitnesscenter (Center Thyregod) (Søndergade 27E):
Float Fit | Mandage, kl. 20:30 - 21:10

Thyregod Svømmeklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Vejle kommune