Pole Fitness Vejle tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresse

  • Pole Fitness Vejle

    Havnegade 5, 7100 Vejle

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Pole Fitness Vejle

Pole Fitness Vejle har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Pole Fitness Vejle

Klub alias: PFV

Klub CVR: 34676143

Træning og samvær, på den sjove måde

Vi har både Polefitness og poledans på programmet, ud over dette har vi også AcroYoga, Gravity Yoga, Aerial Hoop, Smidighed og andre hold og workshops. Vi har et fantastisk sammenhold og bryster os af at være et sted hvor alle føler sig godt modtaget og velkomne. Man kan starte når som helst og det kræver ingen forudsætninger, andet end godt humør og gå på mod.
Der er flere forskellige typer pole hold, både Pole Fitness, Pole Flow, Duo Pole og Sexy Pole Dance, så man kan vælge den form for pole man gerne vil dyrke, prøve forskellige former eller bare lege med alle. Der er også Gravity Yoga og smidigheds træning, så man kan blive mere smidig, hvilket både er godt til hverdag og ser godt ud, når man dyrker pole.
Derudover har vi også Hoop, som er akrobatik i en metal cirkel der er hængt op i loftet. Dette kræver en smule styrke, men det er også noget man opbygger hurtigt, når man går i gang.

Det er en generel misforståelse at man skal være stærk, smidig og slank, for at dyrke pole. Dette er ikke sandt. Dog bliver man stærkere og mere smidig, hvis man dyrker pole regelmæssigt. Og hvis man dyrker motion og spiser fornuftigt, er der også en reel mulighed for at tabe nogle kg :)

Det sværeste plejer faktisk at være, at få lettet sin popo fra sofaen, for når først man kommer i studiet og mødes med andre der også elsker denne sport, er det så sjovt, at man faktisk ikke tænker over at det er træning.

Fordelen ved pole er, at man kan starte uanset alder (dog skal man være gammel nok, til at kunne følge aktivt med i undervisningen, hvilket er instruktørernes vurderering), køn, størrelse og form.
Intro timerne bliver tilpasset, så alle kan få noget ud af dem og efterhånden som man bliver dygtigere, rykker man op på højere levels, så man bliver ved med at få udfordringer.

En anden fordel er, at man kan gøre pole til lige det man vil...
Man kan gøre det styrkebetonet, gymnastisk, akrobatisk, rytmisk eller sexet. Så uanset hvad man er til, kan man for det meste finde noget man synes er fedt indenfor pole.
Og så har vi lært i studiet, at det at gå til pole, generelt hjælper på et bedre selvværd og en bedre selvtillid. Dette er også noget man kan bruge i andre aspekter af sit liv.

Der er også mange fordomme ved pole, da pole blandt andet stammer fra Amerikanske stripklubber, dog er dette ikke det eneste sted der er blevet dyrket pole i verden, der findes både Indisk Pole, som er dyrket af mænd, på store træ poles, hvor de klatre op og laver akrobatik. Og Kinesisk pole, hvor polsene ligner vores poles mere, men hvor der som regel er flere der laver akrobatik sammen og som regel i både lange bukser og sko.
Prøv at søge på disse på nettet, det kan se du bliver overrasket :)

Vi har også ry for at være et sted hvor tilflyttere kommer, for at lære nye mennesker at kende. Og har fået rigtig meget ros for, at være virkelig dygtige til at tage imod nye elever og få dem til at føle sig velkomne og hjemme.
Vores elever er også rigtig søde og hjælpsomme, så man behøver på ingen måde være nervøs for at komme alene og prøve kræfter med pole. Man vil blive taget godt imod og vil hurtigt lære nogle andre at kende.

Vi laver også fælles arrangementer, udenfor studiet, så vi kan styrke vores sammenhold i klubben.

Håber vi ses :)

Pole Fitness Vejle har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Vejle kommune