Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 14 åbne hold i Triangle Razorbacks Football & Cheerleading Klub

Lokation

Sportsgren

Klub

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Triangle Razorbacks Football & Cheerleading Klub

Klub alias: Razorbacks

Klub CVR: 29948712

Triangle Razorbacks – Amerikansk Football & Cheerleading for Alle Aldre

Hos Triangle Razorbacks tilbyder vi en unik sportsoplevelse med både amerikansk football og cheerleading. Vores klub er kendt for at være en stærk og sammenholdsfokuseret forening, hvor både fællesskab og personlig udvikling er i centrum. Vi byder alle velkomne – uanset om du er barn, ung eller voksen, nybegynder eller erfaren. Så kom og bliv en del af vores fantastiske sportsmiljø!

Amerikansk Football (fra 8 år og opefter)
Football for de yngste (8-14 år)
Amerikansk football er en sport, der kombinerer taktik, styrke, hurtighed og teamwork på en helt særlig måde. Vores yngste hold, som henvender sig til børn i alderen 8-14 år, er et fantastisk sted at starte, hvis du har et barn, der elsker bevægelse og fællesskab. Her lærer børnene ikke bare spillets regler og teknikker, men de bliver også en del af et fantastisk sammenhold, hvor nye venskaber opstår både på og uden for banen.

En af de store fordele ved football er, at der er plads til alle – uanset om dit barn er den lille og hurtige eller den store og stærke, har vi en position på holdet, der passer. Derudover deltager vores yngste hold i stævner i løbet af året, hvor de får mulighed for at spille mod andre klubber fra hele landet. Det giver børnene mulighed for at opleve spændingen ved konkurrencer og opbygge stærke venskaber på tværs af klubberne. Stævnerne er ikke kun en mulighed for at spille kampe, men også en social oplevelse, hvor fællesskabet står i centrum.

Football for unge og voksne (fra 16 år)
Hvis du er 16 år eller ældre, tilbyder Triangle Razorbacks et helt unikt sportsfællesskab, hvor du kan udfordre dig selv både fysisk og mentalt. Amerikansk football er en taktisk sport, der kræver både styrke og hurtighed, men også evnen til at samarbejde og tænke hurtigt. Hos os får du mulighed for at træne seriøst og prøve kræfter med turneringskampe, hvor du møder hold fra hele landet. Det er en oplevelse, der både giver adrenalinsus og et stærkt sammenhold med dine holdkammerater.

Vi har et særligt fokus på at udvikle den enkelte spiller gennem strukturerede træningsprogrammer, der sikrer, at du hele tiden forbedrer dig – både individuelt og som en del af holdet. Det unikke ved amerikansk football er, at der er plads til alle typer spillere. Uanset om du er lille og hurtig, stor og stærk, eller et sted midt imellem, så har vi en position, der passer til dig. Pas på – du risikerer at blive fuldstændig opslugt af sporten!

Gratis Prøvetræning & Lån af Udstyr
Vi tilbyder 4 gratis prøvetræninger, hvor du kan låne alt det nødvendige udstyr. Dette giver dig mulighed for at prøve sporten uden nogen økonomiske forpligtelser, så du kan finde ud af, om football er noget for dig. For de yngste spillere er der efterfølgende mulighed for at leje udstyr gennem klubben.

Cheerleading (fra 6 år og opefter)
Cheerleading hos Triangle Razorbacks er meget mere end bare at heppe fra sidelinjen – det er en dynamisk og spændende sport, der kombinerer dans, akrobatik og teamwork. Vores cheerleaders er en vigtig del af klubben og skaber en fantastisk stemning, når de støtter vores football-hold til hjemmekampe.

Cheerleading for børn og unge
Vi har cheerleading-hold for børn helt ned til 6 år, hvor de kan lære grundlæggende teknikker og blive en del af et fællesskab, der er fyldt med glæde og energi. Vi træner både dans, stunts og teamwork, og vores mål er altid, at alle føler sig inkluderet og har det sjovt. Der er plads til alle, uanset om du er erfaren eller nybegynder, stor eller lille.

Konkurrencer og Oplevelser
Ud over at være med til at skabe energi og støtte på sidelinjen, deltager vores cheerleaders også i konkurrencer som Spring Cup og Danmarksmesterskaberne. Her får de mulighed for at vise deres talent frem og konkurrere mod de bedste hold i landet. Det er en fantastisk oplevelse, der styrker både sammenholdet og færdighederne inden for sporten.

Gratis Prøvetime
Er du nysgerrig på cheerleading? Vi tilbyder en gratis prøvetime, hvor du kan prøve kræfter med vores sjove og udfordrende træninger. Det er en oplagt mulighed for at opleve glæden og fællesskabet hos Triangle Razorbacks' cheerleaders.

Bliv en Del af Triangle Razorbacks
Hos Triangle Razorbacks handler det ikke kun om sport – det handler om fællesskab, glæde og personlig udvikling. Uanset om du er barn, teenager eller voksen, har vi et hold, der passer til dig. Book en gratis prøvetime i dag og oplev, hvordan amerikansk football eller cheerleading kan blive en del af dit liv!

Cheerleading i Vejle

Triangle Razorbacks Football & Cheerleading Klub har aktive cheerleading hold her: Rosborg Gymnasium & HF (Vestre Engvej 61) og Campus Vejle - Vejle Sportscollege (Boulevarden 48). Holdene træner mandage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6+ årige.

Triangle Razorbacks Football & Cheerleading Klub har følgende cheerleading hold i Vejle.

Rosborg Gymnasium & HF (Vestre Engvej 61):
Cheerleading for alle (6-8 år) | Torsdage, kl. 16:30-17:15
Cheerleading for alle (9-11 år) | Torsdage, kl. 17:15-18:15
Cheerleading, Performance (11-15 år) | Mandage, kl. 18:15-19:30
Cheerleading, Performance (15 år+) | Mandage, kl. 19:30-21:00

Campus Vejle - Vejle Sportscollege (Boulevarden 48):
Cheerleading, Stunt (11-15 år) | Mandage, kl. 17:30-19:30
Cheerleading, Stunt (15 år+) | Mandage, kl. 19:30-21:30

Amerikansk Fodbold i Vejle

Triangle Razorbacks Football & Cheerleading Klub har aktive amerikansk fodbold hold her: Kirkebakkehallen (Kirkebakken 9). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 8+ årige.

Triangle Razorbacks Football & Cheerleading Klub har følgende amerikansk fodbold hold i Vejle.

Kirkebakkehallen (Kirkebakken 9):
Amerikansk Football (8-11 år) | Torsdage, kl. 16:45-18:30
Amerikansk Football (11-13 år) | Torsdage, kl. 16:45-18:30
Amerikansk Football (14-15 år) | Torsdage, kl. 16:45-18:30
Amerikansk Football (15-17 år) | Torsdage, kl. 17:00-19:00
Amerikansk Football (18-19 år) | Torsdage, kl. 19:00-21:00
Amerikansk Football Woman (20 år+) | Tirsdage, kl. 18:00-20:00
Amerikansk Football Danmarksserie (20 år+) | Tirsdage, kl. 18:00-20:00
Amerikansk Football National Liga (20 år+) | Tirsdage, kl. 19:00-21:00

Triangle Razorbacks Football & Cheerleading Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Vejle kommune