Capoeira?
Find et hold i nærheden af dig

Køn og alder

Vælg køn

Vælg alder

Tidspunkt

Start tidligst

Slut senest

Se resultater

Se resultater

Adresse ikke angivet
Capoeira
Capoeira er en kampsport som kombinerer elementer fra akrobatik, dans og musik. Capoeira blev i sin oprindelse brugt som et værktøj til at lære hvordan man effektivt slås, men er i dag blevet mere til en kamp-dans, hvor der oftest slet ikke er fysisk kontakt. Capoeira foregår mellem to personer. Disse personer bliver omringet af de resterende deltagere, som står og klapper og spiller musik.
 
Ballance, smidighed og styrke.
Capoeira er for dig, der gerne vil aktivere hele din krop på en anderledes måde.. Capoeira adskiller sig nemlig fra mange andre kampsport sportsgrene, da man i en typisk sparring ikke har noget fysisk kontakt. Capoeira er en sportsgren der skaber et rum for krop, sind og fysisk udfoldelse. Hvis du synes at kampsport virker spændende eller interessant, men måske ikke har så meget lyst til den fysiske sparring, er Capoeira  lige noget for dig.

Capoeira træning er med til at styrke din balance og er sundt både for den fysiske styrke i kroppen, men også din mobilitet og ikke mindst din musikalitet vil blive udviklet og sat på prøve. Det er blandt andet alle disse elementer, der spiller en stor rolle i Capoeira og er med til at gøre Capoeira til både en kampdans og en kampsport.
Selvom man i Capoeira typisk kæmper en mod en, er det en vigtig del af Capoeira at skabe nye bekendtskaber og have mulighed for sammen at dyrke sporten. Derfor er Capoeira oftest forbundet med et tæt sammenhold uanset alder og niveau.

Kom nemt og godt i gang med capoeira.
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til capoeira, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning, så du kvit og frit, kan prøve om lige præcis capoeira er det rette valg for dig eller dit barn.
For at gøre det nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du melde dig til via hjemmesiden. Alt du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:
  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Hos Motivu har vi gjort det nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning i din lokale
capoeira-klub. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk

God fornøjelse!