Om Capoeiraskolen Senzala

Klub CVR: 25481097

Capoeiraskolen Senzala tilbyder undervisning i capoeira, brasiliansk kampkunst, en magisk kombination af dans, sang, musik, kamp og akrobatik

Vi har hold for børn fra 2 år, samt voksne i alle aldre.

Capoeiraskolen Senzala er landets ældste capoeiraskole, grundlagt på Frederiksberg i 1991 af Mestre Steen, den første europæiske Capoeira mester.

Vi kan som de eneste i landet tilbyde capoeira undervisning 6 dage ugentligt for alle aldre og niveauer, fra 2 år til voksne på alle niveauer.

Vi har afdelinger flere steder i og omkring København, med hovedcenter på Frederiksberg.

Alle er meget velkommen til en gratis prøvetime, hvor du vil få en lille smagsprøve af capoeiraens magiske univers af dans, sang, musik, kamp og akrobatik.

Capoeira, som er udnævnt til verdenskulturarv af Unesco, opstod i kolonitidens Brasilien som et udtryk for frihed og lighed, uanset farve, religion, køn, alder, eller social status. Dette er fundamentet for Capoeiraskolens DNA. Et hus for krafttræning, livsglæde, musikalitet, hjerterum, og leg.

Kom og prøv.

Capoeira i Frederiksberg

Capoeiraskolen Senzala har aktive capoeira hold her: Capoeiraskolen Senzala (Bernhard Bangs Alle 21, st.). Holdene træner mandage, tirsdage, onsdage, torsdage, fredage og lørdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 2+ årige.

Capoeiraskolen Senzala har følgende capoeira hold i Frederiksberg.

Capoeiraskolen Senzala (Bernhard Bangs Alle 21, st.):
Capoeira for forældre & barn | Torsdage, kl. 16:00 - 16:45
Capoeira for forældre & barn | Lørdage, kl. 09:30 - 10:15
Capoeira for børn (4-6 år) | Mandage, kl. 16:00 - 16:45
Capoeira for børn (4-6 år) | Torsdage, kl. 16:45 - 17:30
Capoeira for børn (4-6 år) | Tirsdage, kl. 17:00 - 17:45
Capoeira for børn (4-6 år) | Lørdage, kl. 10:15 - 11:00
Capoeira for børn (7-10 år) | Tirsdage, kl. 16:00 - 17:00
Capoeira for børn (7-10 år) | Fredage, kl. 16:00 - 17:00
Capoeira for børn (7-10 år) | Onsdage, kl. 15:45 - 16:45
Capoeira for teenagers | Mandage, kl. 16:30 - 18:00
Capoeira for teenagers | Onsdage, kl. 16:30 - 18:00
Capoeira for teenagers | Fredage, kl. 17:00 - 18:30
Capoeira for voksne | Mandage, kl. 18:00 - 19:30
Capoeira for voksne | Onsdage, kl. 19:30 - 21:00
Capoeira for voksne | Fredage, kl. 17:00 - 18:30

Capoeiraskolen Senzala har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Frederiksberg kommune

Find dit næste idrætsfællesskab på Frederiksberg!
Foreningerne i Frederiksberg Kommune byder både nye og gamle medlemmer velkommen, der leder efter et aktivt fællesskab. Børn, unge, voksne og seniorer kan alle prøve en gratis træning, og alle myndighedernes retningslinjer overholdes. Her på siden kan du se alle de aktuelle "åbne træninger", så du kan finde ud af, hvilke idrætsmuligheder der er tilgængelige for dig.

Der er mange forskellige muligheder for at dyrke sport og være aktiv på Frederiksberg. Hvis du for eksempel ikke kan stå stille, når der er musik, kan du melde dig ind i FRBdans, som blev oprettet i 2019 som en del af Bevæg dig for Livet Frederiksberg. FRBdans tilbyder dansehold af høj kvalitet for alle aldersgrupper, herunder forældre-barn dans, dans for børn i alderen 0-3, 2-3 og 4-7 år, moderne dans og hip hop for voksne og endda hip hop for seniorer over 60. Foreningen lægger stor vægt på fællesskab, rummelighed og respekt for alle, uanset evner, alder og baggrund.

Hvis du er over 60 år, kan det være svært at komme i gang med en ny sport, men det er ikke tilfældet på Frederiksberg. Her kan du tilmelde dig BevægDig60+, som tilbyder yoga, rytmisk bevægelse, balance- og hensynstagende træning, cirkeltræning med puls og styrke og endda bordtennis. Foreningen lægger stor vægt på socialt samvær og at bevæge sig sammen med andre, uanset ens humør.

Hvis du vil træne kondition eller styrke benene, kan du prøve stepbænketræning hos KGS Idræts Gymnastikafdeling. Foreningerne på Frederiksberg Kommune byder alle velkommen til en gratis prøvetræning, og der er træningshold for alle aldersgrupper.

Hvad du kan gå til på Frederiksberg
Der er mange forskellige sportsgrene, som du kan gå til på Frederiksberg. Nogle af de muligheder, inkluderer dans (f.eks. moderne dans, hip hop), yoga, rytmisk bevægelse, cirkeltræning, bordtennis, og mange flere. Der er også forskellige træningsmuligheder for børn, unge, voksne og seniorer. Du kan finde en oversigt over alle aktuelle åbne træninger på Motivu.dk/frederiksberg, hvor du kan sortere efter alder, sportsgren, tidspunkt og sted.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nemt finde de relevante idrætshold på vores hjemmeside. Indtast blot din (eller dit barns) alder, og alle relevante aktiviteter vil blive vist. Du kan også indtaste din adresse for at se, hvor langt der er til de forskellige træninger. Hvis du vil have endnu mere specifikke søgeresultater, kan du også vælge bestemte sportsgrene, ugedage eller tidsrum, der passer bedst til din kalender. For eksempel kan du hurtigt finde relevante træninger for en 4-årig på mandag og onsdag eftermiddage inden for en radius af 5 km fra din adresse.
Læs mere Luk