Squash?
Find et hold i nærheden af dig

Køn og alder

Vælg køn

Vælg alder

Tidspunkt

Start tidligst

Slut senest

Klubber

Vis alle →

Faciliteter

Find alle faciliteter her Vis alle →

 
 
 
 
For duuuuu, er min squash buddyyyyyyy sådan lød de gamle squash reklamer for den orange læskedrink, i hvilken man så de to squashbuddies spille squash, slå sig, svede for til sidst at slutte det med en læskende drik. Vi kan ikke love at hallerne du spiller i, har squash på køl, men vi kan helt sikkert love at de har lige netop det du skal bruge, for at få en god oplevelse med squash.

Sved på panden
Hvis du har hørt om squash, så har du måske hørt om de skrub og blå mærker man kan få inde i “glas boksen” når spillet kører. Squash spilles med en ketcher i en lukket forkant med vægge, hvor det handler om at slå den lille squash gummibold op mod væggen. Et squash spil spilles bedst af fem sæt og selvom der er forskellige måder at tælle point på, så er klassikeren i Danmark, at spille med at hver bold giver point og at sættet vindes når man får 11 point. Man får et point, når bolden rammer jorden to gange. 

Squash spilles typisk indenfor og minder på nogle punkter om badminton og tennis, hvor det i sidste ende handler om at få sin modstander til at løbe så meget som overhovedet muligt. Du kan vide dig sikker på at du nok skal få brændt både energi og kalorier af, men for katten hvor er det også fedt, at ramme væggen og sikre pointet.

Squash på Motivu
På motivu.dk har vi i skrivende stund “kun” Nørresundby Squash- og Tenniscenter med, men så er det jo godt at Nørresundby Squash- og Tenniscenter squash til hele og for hele familien. Der er squash juniortræning som er for børn og unge mellem 8 og 18 år. Holdet er for begyndere og letøvede så det er en perfekt indgang til squash for dem, som har lyst til at prøve kræfter med ketchersport. Den samme mulighed har du som voksen på deres squash voksen begyndertræning. Det sidste hold de tilbyder, er et hold kun for kvinder og de træner om mandagen 16:30-18:00, her skal man være 15+ for at være med. Her er træningen introducerende, men forsøger at sikre at alle får noget ud af det.

Hvis du ikke bor i Nørresundby, men stadig gerne vil prøve kræfter med squash, så hold løbende øje med motivu, da vi hele tiden får tilføjet nye foreninger og prøvetræninger på hjemmesiden.

Kom nemt og godt i gang med squash
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til squash, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning så du kvit og frit kan prøve om squash er noget for dig eller dit barn.
For at gøre det hele nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du melde dig til via hjemmesiden. Det eneste du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:
  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Motivu har gjort det nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning i din lokale squash klub. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk

God fornøjelse!