Om Egtved IF Tennis

Klub alias: EIF

Klub CVR: 34169160

Du har lysten, vi har boldene, - samme har vi det sjovt !

Vi fremmer tennissporten i Egtved og omegn for spillere på alle niveauer – gennem sjov, spillelyst og fællesskab!
- Prøv tennis en enkelt gang og du er ikke i tvivl: Tennis er sjovt. - Tennis skaber glæde !

Egtved IF Tennis er en tennisklub for ALLE uanset alder og niveau.
Vi råder over 2 kunstgræs-tennisbaner med led-lysanlæg på begge baner, - så vi kan spille på banerne næsten hele året rundt. Direkte i forbindelse med banerne har vi en hyggelig terrasse og et klubhus.
Her har du mulighed for, at spille fra kl. 07.00 til kl. 22.00
Vi har mange aktiviteter, så selv om du ikke har fast spillepartner, så er der også en modspiller til dig.

Træning i Egtved IF Tennis.
Vil du gerne lære at lave et forhånds-, baghåndsslag eller en god serv?
Eller vil du forbedre det du allerede kan?
Uanset hvad du gerne vil være bedre til inden for tennis, er der tips og tricks at hente.
Vores trænere står klar til at hjælpe dig, uanset om du er begynder, øvet eller
erfaren tennisspiller. Det betyder, at træningen bliver tilpasset lige præcis dig.
Tennis kan læres og spilles på forskellige måder. Blandt andet kan sværhedsgraden varieres med forskellige bolde, så man eksempelvis kan gøre spillet langsommere og nemmere at komme i gang med.

Målsætning:
Vi tilstræber, at medlemmerne skal have mulighed for at dyrke tennissporten fortrinsvis på motionsplan såvel som ved deltagelse i f.eks. holdkredsturneringer.
Vi vægter det sociale samvær og prioriterer et hyggeligt klubliv.
Der skal være et bredt udbud af aktiviteter til både nye og øvede - såvel yngre som ældre medlemmer, således at alle får en god oplevelse når de er på tennisanlægget.
Nye såvel som eksisterende medlemmer tilbydes træning/instruktion, så kvaliteten af spillet bliver tilfredsstillende for det enkelt medlem.

Vi tror på, at tennis ikke kun handler om konkurrence, men også om at skabe bånd og relationer mellem mennesker. Vores klub er et sted, hvor venskaber dannes, og hvor spillere på tværs af alder og niveau kan nyde at spille sammen. Vi tror på at skabe et miljø præget af sjov, glæde og fællesskab, hvor alle medlemmer føler sig velkomne og værdsat.

Egtved IF Tennis værdier/leveregler:
Det er vigtigt, at
• det skal være sjovt at spille tennis uanset ambitionsniveau.
• der skal være plads til alle uafhængigt af tennisniveau.
• alle medlemmer følger klubbens leveregler, hvilket indbefatter gensidig respekt for hinanden og tolerance
• være imødekommende overfor andre medlemmer og klubbens gæster.
• udvise fairness såvel på som udenfor banen og gennem en positiv ånd være gode ambassadører såvel sportligt, som socialt internt i klubben, men også når vi deltager i arrangementer udenfor klubben.
• værne om klubbens faciliteter og anlæg.
• sørge for, at vores klub er rummelig og velfungerende og at klubbens økonomi er sund.
• være aktive og engagerede til gavn for fællesskabet i klubben og derigennem styrke det frivillige arbejde, som vores klub er baseret på.
• være synlige i lokalområdet.

Tennis i Egtved er en aktiv og spændende oplevelse for både børn, unge og voksne. Hos Egtved IF Tennis tilbyder vi en bred vifte af hold og træningsmuligheder, der passer til alle aldre og niveauer.

For de yngste tennisspillere i alderen 6+ år har vi vores populære junior tennistræning. Holdet mødes hver tirsdag kl. 17:00 - 18:00 på vores tennisanlæg på Hjelmdrupvej 13. Her kan børnene lære de grundlæggende færdigheder i tennis og have det sjovt sammen med jævnaldrende. Vores erfarne trænere sørger for at skabe en positiv og engagerende træningsatmosfære, hvor børnene kan udvikle deres tennisfærdigheder og samtidig have det sjovt.

Vi tilbyder også en tennis introduktionsklasse for voksne spillere (18+ år). Hvis du har lyst til at prøve tennis for første gang eller ønsker at genopfriske dine færdigheder, er dette holdet for dig. Holdet mødes hver onsdag kl. 17:00 - 18:00 og fokuserer på grundlæggende teknikker og spilstrategier. Vores trænere er dedikerede til at hjælpe voksne spillere med at lære og forbedre sig inden for tennisens verden.

For vores let øvede seniorer tilbyder vi en tennistræningsklasse, der afholdes hver onsdag kl. 18:00 - 19:30. Dette hold er designet til spillere, der har nogle års erfaring med tennis og ønsker at finjustere deres færdigheder samt spille kampe med ligesindede. Vores trænere fokuserer på at udvikle teknikker, forbedre spillestrategier og styrke spillernes evne til at spille effektivt som hold.

Hvis du er en erfaren og øvet tennisspiller, tilbyder vi også en senior-tennistræning specielt designet til at udfordre og forfine dine færdigheder. Dette hold mødes hver mandag kl. 18:00 - 20:00 og giver mulighed for intens træning og konkurrencedygtige kampe. Vores trænere vil guide dig i avancerede teknikker, taktikker og spilstrategier for at tage dit tennisspil til næste niveau.

Uanset hvilket hold du vælger, er Egtved IF Tennis dedikeret til at skabe et positivt og støttende miljø, hvor alle kan udforske deres tennispotentiale og nyde spillet. Vores klub er et sted, hvor tennisentusiaster kan samles, træne sammen og deltage i turneringer og events.

Vi ser frem til at byde velkommen til nye medlemmer og sammen skabe en stærk og levende tennisklub, hvor glæde, fællesskab og udvikling er i fokus. Kom og oplev den fantastiske verden af tennis hos Egtved IF Tennis!

Egtved IF Tennis har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Vejle kommune