Frederikssund Middelalderkampsport tryout image
Frederikssund Middelalderkampsport logo

Frederikssund Middelalderkampsport

Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresser og faciliteter

  • Kølholm

    Møllevej 100, 3630 Jægerspris

  • Højvang 8, 3600 Frederikssund, Græse Bakkeby, 3600 Frederikssund

  • Højvang 8, Græse Bakkeby, 3600 Frederikssund

Om Frederikssund Middelalderkampsport

Kampsport hvor du ikke kun lærer at sparke og slå, men også at kæmpe med rigtige våben fra middelalderen.

Hvad er middelalderkampsport?

Middelalderkampsport er en fuldkontaktsport, som er forholdsvis ny, men allerede solidt etableret sport med både regler og turneringer som afholdes rundt i hele verden - deriblandt verdensmesterskaber for både lande og klubber.

Sporten udøves med rigtige rustninger og våben, som er historisk korrekte og genskabt via gamle fund fra middelalderen - dog er det slet ikke et krav at have sin egen rustning for at kunne starte med at dyrke sporten.

Alle starter sporten med at lære at kæmpe med soft armor, som minder meget om bokseudstyr, men i stedet for et par boksehandsker, bruger man skjold og sværd, som kaldes soft armor. På samme måde fungerer træning på lige fod med mange andre fuldkontaktsport, en blanding af motion, teknik og kamp.

Lyder dette som noget for dig, nogen du kender, eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Historisk Fægtning i Frederikssund

Frederikssund Middelalderkampsport har aktive historisk fægtning hold her: (Højvang 8). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 12+ årige.

Frederikssund Middelalderkampsport har følgende historisk fægtning hold i Frederikssund.

(Højvang 8):
Soft armor træning for 12 år og opefter | Tirsdage, kl. 17:30 - 19:00
Soft armor træning for 12 år og opefter | Torsdage, kl. 17:30 - 19:00

Klubben er en del af

Frederikssund kommune

Frederikssund:

Frederikssund er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Frederikssund er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Frederikssund står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Slangerup, Frederikssund, Jægerspris, Skibby som har et centralt mødested for byens borgere i Frederikssund.

I Frederikssund findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Jægerspris Skole, Ådalens Skole Nord, Aerobicgården, Color Fitness, Fitness World Falkenborggården Frederikssund, Frederikssund Motioncenter, LOOP Fitness Østergade Frederikssund, Purple Fitness Hovedgade Frederikssund, Slangerup Idræts - og Kulturcenter, Ferslev Idrætsplads, Fjordlandsskolen, Afd. Skibby, Fjordlandsskolen, Afd. Skuldelev, Frederikssund Hallen, Kulhuse, Oppesundby Stadion, ORI Fodbold, Pedersholm Stadion, Skibby Idrætshal, Solbakkehallen, Frederikssund Golfklub, Byvangskolen, Ferslev Skole, Foreningscentret Pedersholm, Frederikssund Gymnasium, Græse gl. skole og forsamlingshus, Jægerspris Socialpædagogiske Seminarium, Kingoskolen, Lindegårdskolen, Skibby Fritidscenter, Slangerup Administrationscenter, Treklæverskolen, Afd. Græse Bakkeby, Trekløverskolen, Afd. Marienlyst, Bakkegaarden, Frederikssund Ridecenter, Mademosegaard, HorseSence, Jægerspris Ridecenter, Slangerup-Lynge Rideklub, Stutteri Mejerigården, Frederikssund IF 1864, IF 1864 Pistolskytteafdeling Banegraven, Jægerspris Skytteforening 200m, Jørlunde Skytteforening, Falkenborgskolen, Kignæshallen, Skolen ved Kæret, Dalby Idrætsforening, Purple Fitness Røgerupvej Frederikssund, Hornsherred Rideklub, Lotusgården, Metalskolen Jørlunde, Slangerup Jagtforening, Multi Fitness Hovedgaden Frederikssund, SATS Frederikssund, LOOP Fitness Kongensgade Frederikssund, Fair Fitness Hovedgaden Frederikssund, Frederikssund Private Realskole, Baunehøj, Sillebro Ådal, Grønlien, Grønlien Gusgrav, Frederikssund Skatepark, Klub Højen Skatepark, Slangerup Skatepark, Behandlingshjemmet Donekrogen, Frederikssund Svømmehal som ligger i Frederikssund.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk