Om Fodboldklubben B.67

Klub CVR: 30300815

Der fokuseres på sammenhold og godt kammeratskab.

Hvem er vi:
Vi er B.67 - Verdens Mindste Storklub, som er en social og hyggelig klub med over 250 medlemmer beliggende i Odense SØ lige overfor Rosengårdcentret og tæt på centrum og Syddansk Universitet. B.67 blev grundlagt da klubberne Thor og Korsløkke i 1967 fusionerede og blev til den forening, som vi kender i dag.
Klubben er siden fødslen blevet drevet af frivillige og ildsjæle - selv klubhuset blev bygget af frivillige.
Klubben bidrager også til samfundet, da vi i samarbejde med Odense kommune hjælper med at få borger med skånehensyn tilbage i job eller flexjob.
- Hvad er vores vision for klubben for fremtiden? Og hvordan ser vi klubben om 5 år?
Som klub, har vi hverken nedskrevne visioner eller strategier, hvilket vi måske burde. Klubben bliver som sagt drevet af ildsjæle og klubånd med de ulemper og fordele disse medfølger. Vi tror også det er klubånd og lokal opbakning der skal gøre, at der også er et B 67 i fremtiden. For en klub i vores størrelse vil der altid være op- og nedture, og niveauet vil svinge meget over år. Det vigtige er dog at klubben består, og det kræver at der er engagerede folk i og omkring klubben. Det tror vi på, at der også vil være på den lange bane - for det er nemlig det fodbold kan: at samle folk og skabe fællesskaber. For os som klub er det ikke af afgørende betydning om der spilles S5 eller S1, men det er fællesskabet og den lokale opbakning der tæller.
Fællesskabet ses tydeligt når f.eks. klubbens 1. hold spiller hjemmekampe og vores lokale damespiller hver gang åbner ishuset med salg af mad og drikkevare. På lægterne finder man gamle B67 koryfæer, nuværende spillere og lokale tilskuer der smiler og griner, når man kigger rundt kan man ikke lade være med at tænke, at det her er “charmen ved seriebold” og man er lige præcis hvor man skal være; nemlig i fællesskabets tegn i B67 parken.
I B.67 er der plads til alle uanset niveau og ambitioner i et miljø baseret på respekt for hinanden på tværs af alder, køn og kulturel baggrund. Vi går selvfølgelig på banen for at vinde kampe, men også for at have det sjovt sammen. Der fokuseres på sammenhold og godt kammeratskab og så lever vi højt på de gode faciliteter vi kan tilbyde og vores utrolig flotte græsbaner.
- Hvordan ser klubben nu?
Klubben består pt. af to seniorhold, et damehold, to oldboyshold + et veteranhold.
Vores ungdom er inde i en positiv udvikling hvor tilgangen er støt stigende og går en spændende fremtid i møde.
Fællesskabet og den lokale opbakning har været en kæmpe hjælp til at drengene for u14 og u 15 tager til i Italien i uge 42 for at deltage i Limone Cup.
Hvad kan vi som klub ellers tilbyde:
Faste og kompetente trænere til alle hold.
Mulighed for træning året rundt på vores multibane eller grusbane, som begge er belyst. Derudover har vores grusbane i mange år haft ry for at være en af Fyens bedste af slagsen. Grusbanen vil i fremtiden blive udskiftet til en kunststofbane.
Sociale arrangementer både i klubben og på holdene.
Leje af klubhuset.
Specielt vedr. Seniorer:
Studierabat på kontingent -150 kr.pr.halvår.
Tøjordning til første holdet med et personligt skab hvor tøjet bliver lagt i efter det er blevet vasket.
Kan du se dig selv i klubben så hold dig ikke tilbage og tag kontakt til en af følgende personer.
Formand Kent Coort på 40 50 60 97 eller beringdk@hotmail.com
Ungdomsformand Kenneth Grønbech på 21 12 72 71 eller gronbech@youmail.dk
Dametræner Ronni Jense 42 46 18 92 eler ronni.h.jensen@gmail.com
U15 Træner lasse Gejbøl 52 50 06 29 eller lassebrogaard@gmail.com
U14 Træner Johnny Skouw skoffi99@gmail.com
Vi ses i B.67 – Klubben for dig...Fodbold i Odense

Fodboldklubben B.67 har aktive fodbold hold her: B67 Idrætsanlæg (Carlsen-Skiødts Vej 37). Holdene træner torsdage og er for piger/kvinder i alderen 16 - 50 årige.

Fodboldklubben B.67 har følgende fodbold hold i Odense.

B67 Idrætsanlæg (Carlsen-Skiødts Vej 37):
Prøvetræning Damer 7 mands | Torsdage, kl. 18:00 - 19:30

Fodboldklubben B.67 har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Odense kommune