Odense Giants Softball Klub tryout image
Odense Giants Softball Klub tryout image
Odense Giants Softball Klub tryout image
Odense Giants Softball Klub tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Odense Giants SoftballKlub er en hyggelig klub hvor vi har et godt sammenhold på tværs af alle aldre

Alexander Mikkelsen

På slowpitchholdet findes et helt unikt sammenhold og fællesskab på tværs af køn og alder. Fed sport

Daniella Wellejus

Odense Giants Softball - Inkluderende fællesskab for alle! Perfekt sport til alle aldre🤷‍♂️


Mikael J Pedersen

Vi har den fedeste Softball Klub i Danmark, hvor der altid er en helt igennem fantastisk stemning.

Jens Lindskov Bretegani

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 6 åbne hold i Odense Giants Softball Klub

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Odense Giants Softball Klub

Klub alias: Giants

Klub CVR: 30777603

Odense Giants er en lille klub i en niche sport med er stærkt sammenhold og en hyggelig atmosfære.

Generelt
Odense Giants Softball Klub er en hyggelig lokal forening i Næsby, drevet af frivillige kræfter. Vi har hold til alle aldersgrupper, U12, U15, U19, Herre, Dame og Slowpitch(+30).

I sommerhalvåret mødes vi 1 gang om måneden og spiller softball på tværs af alle hold (forældre må også gerne være med), og nyder hinandens selskab med grillede pølser og vores specielle Giants burgere, øl og sodavand.

Hold
Vores forskellige hold træner flere gange om ugen, hvilket har ført til et godt fællesskab og tætte venskaber, både for børn og voksne. Vi lægger også op til flydende overgange mellem holdene således at når man er ”stor” på U12, har trænet et stykke tid og har lysten og evnerne til det begynder man at træne med U 15 osv.

U12
Typisk for aldersgruppen 9 til 12. Her er der fokus på at lære det basale ved kast og batting og at lære gennem leg. Der er kampe igennem sæsonen og hvert år bliver der afholdt U12 DM, hvor der typisk deltager 6-8 hold. Er man under 9 år er det en vurdering i samarbejde med træneren om man er klar til at starte.

U15
Er fra 12- til 15-årsalderen. Her er der fortsat fokus på leg, men samtidig bygger man oven på det basale og opbygger spilforståelse samt sammenspil og strategi. Der afholdes løbende kampe over året og hvert år bliver der afholdt U15 DM, hvor der typisk deltager 6-8 hold. Der er også mulighed for at komme på det danske U16 landshold, hvis man har lysten og evnerne til det.

U19 er fra 15- til 19-årsalderen. Her er der fokus på at forbedre spilforståelsen og det basale spil så man kan udføre det så hurtigt som muligt. Typisk vil man også her begynde at træne med herreholdet. Der er pt. Ikke så mange kampe over sæsonen, men der afholdes hvert år U19 DM, typisk med 4-5 hold. Der er og her mulighed for at komme på det danske U18 landshold, hvis man har lysten og evnerne til det.

Herre- og dame holdene er ofte fra 18- til 50-årsalderen. Der er en løbende sæson afvikling over året og der bliver afholdt DM Herre og DM Dame. I slutningen af sæsonen bliver der spillet slutspil, i 1. Division, for at uddele medaljer og pokaler. Efter slutspillet bliver der ofte holdt en slutspilsfest, hvor alle holdene er inviteret. Odense Giants damehold er 3 gange Danmarksmestre, på trods af en blanding af både erfarne og nye spillere.
Der er også en 2. Division, hvor både herre- og damespillere spiller sammen. 2. Division indeholder bl.a. tidligere landshold, slowpitchhold og U19 hold.
Der er mulighed for at komme på det danske Dame- eller Herre-landshold, hvis man har lysten og evnerne til det.

Slowpitch/forældreholdet(+30) er et hold der oprindeligt blev oprettet af forældrene til nogle af de yngre spillere. Der spiller stadig flere forældre, men også flere der bare er der selv. Slowpitch er en “blidere” version ift. Fastpicth Softball. Der er et super godt fællesskab på tværs af alle holdene. Der spilles kampe over sæsonen og hvert år bliver der afholdt DM i slowpitch. Her er der både hold med fokus på sjov og hygge og hold der er mere konkurrence orienterede. DM afholdes over en dag hvor der spilles og man nyder hinandens selskab med grillede burgere/pølser, øl og sodavand.

Arrangementer
Odense Giants afholder eller deltager typisk i følgende arrangementer:

Sportslørdag, hvor klubben udbreder viden og kendskab om softball til de fremmødte i Thorvald Ellegaard Arena, Odense. Her kan man prøve at batte og kaste med en softball.

firmaarrangementer, hvor vi stiller op med instruktører, udstyr og bane til en hyggelig dag, samt tænder op i grillen og byder på pølser, burgere, øl og sodavand.

Slowpitchfredage bliver ofte afholdt på den sidste fredag på måneden, hver måned. Her stiller vi op med forældre og spillere, og spiller slowpitch med blandede hold. Efter kampene tænder vi op i grillen og spiser pølser, burgere, øl og sodavand.

Banedag bliver både afholdt i starten og slutningen af udendørssæsonen. Her samler vi frivillige kræfter til at vedligeholde Giants Ball Park og vores udstyr. Vi plejer at bestille pizza eller tænde op i grillen når vi er færdige.

Odense Giants holder også en årlig sommerfest, hvor klubben mødes, spiller forskellige spil på tværs af alder og hygger med god mad og musik.

Til Åbent hus inviterer vi alle til at komme og prøve softball, her er der mulighed for at batte og kaste, samt andre sjove aktiviteter. Der vil også være tændt op i grillen, hvor man kan købe mad og drikkevarer.

Kampe
Når vi har hjemmebanekampe, tænder vi op i grillen så både publikum og spillere kan nyde grillede pølser og burgere. Der bliver ofte spillet 2-3 kampe og bagefter ved voksenholdene, bliver der typisk nydt en øl og snakket på tværs af holdene.

Udendørstræning
Vores udendørs sæson er fra april til oktober, her træner vi på vores bane Giants Ball Park på Søren Eriksens Vej, 5270 Odense NV.

Indendørstræning
Vores indendørs sæson er fra oktober til april, her træner vi indendørs i forskellige haller i Odense. Her træner vi med bløde bolde.

Trænere
Alle hold har som udgangspunkt en hovedtræner, en assistenttræner og en holdleder. Som står for alle aktiviteter på og omkring holdene.

Kom og prøv softball ved Odense Giants Softball Klub
Hos os er der plads til alle, hvad end man er dansk- eller engelsktalende, erfaren eller nybegynder.

Softball i Odense

Odense Giants Softball Klub har aktive softball hold her: Odense Giants Ball Park (Næsby) (Søren Eriksens Vej 16, Næsby). Holdene træner mandage, tirsdage, onsdage, torsdage, fredage og søndage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 9+ årige.

Odense Giants Softball Klub har følgende softball hold i Odense.

Odense Giants Ball Park (Næsby) (Søren Eriksens Vej 16, Næsby):
U12 Softball for alle (9-12 år) | Fredage, kl. 16:30 - 18:00
U19 Softball for alle (15-19 år) | Mandage, kl. 17:00 - 19:00
U15 Softball for alle (12-15 år) | Onsdage, kl. 17:00 - 18:30
Herre 2. division - Softball for alle | Torsdage, kl. 17:30 - 20:00
Slowpitch +30 - Softball for alle | Søndage, kl. 09:30 - 11:00
Dame 1. division - Softball for alle | Tirsdage, kl. 17:15 - 19:15

Odense Giants Softball Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Odense kommune