Gug Gymnastikforening tryout image
Gug Gymnastikforening logo

Gug Gymnastikforening

Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresser og faciliteter

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Gug Gymnastikforening

Gug Gymnastikforening har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Gug Gymnastikforening

Klub CVR: 26885787

Gug Gymnastikforening blev stiftet tilbage i år 1967 og er beliggende i Aalborgs forstad Gug.

Gug Gymnastikforening er en forening med fokus på motion, gymnastik og ikke mindst Rope Skipping. Rope Skipping har siden 90'erne vundet et større og større indpas i foreningen, og i dag er vores forening sågar kendt i Danmark og udland netop på grund af vores store og succesrige Rope Skipping-afdeling og elitehold, som de sidste 16 år har været danmarksmestre i Rope Skipping. Udover at have én af landets bedste og største Rope Skipping-afdelinger, har Gug GF også mange andre ting på programmet.

Gug GF er stolte af at udbyde mange forskellige holdtilbud og favne alle aldergrupper fra familieidræt til seniorer. Foreningen har eksempelvis stor succes med Jumping Fitness, som er en helt ny motionsform i Danmark, som foregår på en trampolin.

I Gug Gymnastikforening er porteføljen lang og vokser årligt med flere nye spændende hold. I dag tilbyder vi:
- Rope Skipping 6-8 år
- Rope Skipping 9-11 år
- Rope Skipping Konkurrencehold (for udtaget medlemmer)
- Cirkeltræning
- Jumping Fitness
- Familieidræt
- Hit Fit Kids

Man kan i løbet af en sæson få to prøvetræninger ganske gratis. Alle hold tilbyder kommende medlemmer at man kan prøve holdet før tilmelding. Dog er det ikke alle hold som har pladser til nye medlemmer. Det er derfor en god idé at tage kontakt til instruktøren for inden træningen.

Hvert år i marts/april afholder vi som forening vores årlige forårsopvisning, hvor alle hold i foreningen kan få lov at vise forældre/bedsteforældre/venner/veninder mm. hvad de har lært i løbet af en sæson. Forårsopvisningen er også vores måde udadtil, at vise hvem vi er og hvad vi tilbyder.

Vores hold træner primært i Gug, på skolen (i gymnastiksalen) eller i hallen. Dog har vi også vores konkurrencesjippere, som træner på VUC inde i Aalborg centrum.

Gug Gymnastikforening har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Aalborg kommune