Om Aalborg Roller Derby

Klub alias: ARD

Klub CVR: 34663068

Roller derby er en hold/kontaktsport på rulleskøjter

Roller derby spilles på rulleskøjter på en oval bane. En jammer scorer point ved at kæmpe sig forbi modstanderholdets fire blockere. Det er en sport, der kræver taktik, teknik, samarbejde og masser af hård kontakt.

Selvom der er meget hård kontakt i Roller Derby starter vi roligt ud med at lære at stå på rulleskøjter, så du ikke bliver kastet ud i noget, før du er klar til det. Når du bliver rigtig skarp kan du også være med til at spille kampe med os. Vi er en del af den internationale organisation Womens Flat Track Roller Derby (WFTDA) og spiller derfor også kampe mod hold fra udlandet og rejser også af og til selv for at spille.

Roller Derby er en holdsport, hvor der er plads til alle, uanset erfaringsniveau, alder, kropstype og køn. Det eneste, det kræver, er en god portion gåpåmod.

Rulleskøjteløb i Nørresundby

Aalborg Roller Derby har aktive rulleskøjteløb hold her: Løvvanghallen (Løvbakken 8). Holdene træner søndage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 8 - 17 årige.

Aalborg Roller Derby har følgende rulleskøjteløb hold i Nørresundby.

Løvvanghallen (Løvbakken 8):
Roller Derby junior | Søndage, kl. 09:00 - 11:00

Rulleskøjteløb i Storvorde

Aalborg Roller Derby har aktive rulleskøjteløb hold her: Gudumholm Skole (Aagade 72). Holdene træner tirsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 18 - 60 årige.

Aalborg Roller Derby har følgende rulleskøjteløb hold i Storvorde.

Gudumholm Skole (Aagade 72):
Roller Derby 18+ / Mixhold | Tirsdage, kl. 17:45 - 19:30

Aalborg Roller Derby har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Aalborg kommune