Om Royal Cheer Aalborg

Klub CVR: 34545014

Skal du have en plads på holdet i verdens fedeste holdsport. Så er Cheerleading måske noget for dig

Royal Cheer Aalborg har eksisteret siden 2012, først under navnet Jam Cheer Aalborg men valgte at ændre navn til Royal Cheer Aalborg i 2020, det betød nye klubfarver og nye dragter til hele klubben..
Vi er en lille klub, men vores udøvere har et fantastisk sammenhold.

Vi lukker op for gratis prøvetræning fra uge 47 og indtil uge 4 og igen fra uge 23 indtil skole ferien og åbner op igen i uge 34 og til 36

Vores Trænere er alle uddannet eller i uddannelsesforløb inden for vores forbund, for at sikre en god kvalitet i undervisningen. ( DAFF - Dansk Amerikansk Fodbold Forbund der samarbejder med DIF _ Danmarks Idrætsforbund )
Der bliver på alle hold undervist i Tumbling, som er alle former for spring mm. Stunts, som er der hvor udøverne kastser med og løfter en udøver, og pyramider, hvor udøverene kommer op i højden ved hjælp af flere små grupper. alt sammen i forhold til alder og det niveau som holdet er på.
Men ud over dette, består træningen også af grundig opvarmning, styrketræning og leg. Da det er vigtigt at have en god fysik, samtidig med at man har det sjovt.
Vi bestræber os på at være en klub for alle, og at vores klub er et rart sted at være.

Cheerleading er en sport for alle, Både drenge og piger. Der er brug for alle typer i forhold til højde og drøjde for at få en god sammensætning på et hold.
¤ De robuste Baser, til at løfte og gribe
¤ De høje Backspot til at støtte og gribe
¤ De mindre Flyerer, til at løfte og kaste med.

Vi har hold på alle alders niveauer og vi har fra januar igen mulighed for at åbne hold for de helt mindste fra 3 - 8 år.

I øjeblikket har vi følgende hold
Mini 8-12 år Begynder / let øvet
Youth 12-15 Begynder/ let øvet
Youth 12-15 let øvet / øvet ( udtaget lukket hold )
Junior 15-19 ( i øjeblikket et udtaget lukket hold )
Senior 16 - ? for alle

Fordi uddannelse er vigtigt :
I vores klub prioritere vi, at vores Trænere bliver uddannet i sporten igennem vores forbund. De behøver ikke være uddannet når de starter som træner i klubben, men vi forventer at de tager imod uddannelse og kurser, for at have en god teoretisk og praktisk baggrund, da erfaring ikke altid er nok.
Vi vil gerne kunne levere en faglig kompetent og sikker træning for vores medlemmer.

Vi deltager ved 3 årlige konkurrencer i Danmark, disse konkurrencer ligger fordelt rundt i landet, så der vil både være konkurrencer i Jylland, Fyn og på Sjælland.
Hvis muligt, deltager vi også gerne i en enkelt i udland, ( kun for de store udøvere ) som i sig selv er en kæmpe oplevelse og en forløsning, af alt det holdene har øvet sig på i løbet af sæsonen.
Vores juniorhold leverede ved det seneste Dm i 2022 en fantastisk præstation og kunne tage en flot bronze medalje med hjem. Noget både holdet og klubben er meget stolte af.

Lyder dette til at være noget for dig, så vil vi tage god imod dig, da der altid er plads til en til.
Har du lyst til at komme til en prøvetime, skal du møde op i almindeligt træningstøj, gerne et par indendørssko med blød sål og en drikkedunk med vand.
Har udøveren langt hår, skal dette være sat i en elastik, der er ikke tilladt at træne med smykker på ( øreringe, halskæder og armbånd) samt at fingernegle skal være kort klippede. alt det på grund af sikkerheden for dig og dine holdkammerarter.

Med Venlig hilsen
Royal Cheer Aalborg

Cheerleading i Aalborg

Royal Cheer Aalborg har aktive cheerleading hold her: AaB-Hallen (Hornevej 2). Holdene træner tirsdage, torsdage og søndage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 3+ årige.

Royal Cheer Aalborg har følgende cheerleading hold i Aalborg.

AaB-Hallen (Hornevej 2):
prøvetræning 3-7 år | Søndage, kl. 11:00 - 12:30
Prøvetræning 12-15 år | Tirsdage, kl. 17:00 - 18:30
Begynder 8-12 år | Torsdage, kl. 17:00 - 18:30
prøvetræning 16 + | Tirsdage, kl. 18:30 - 20:30
Begynder 8-12 år | Tirsdage, kl. 17:00 - 18:30

Cheerleading i Nørresundby

Royal Cheer Aalborg har aktive cheerleading hold her: Nørresundby Gymnasium (Studievej 14). Holdene træner torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 12 - 15 årige.

Royal Cheer Aalborg har følgende cheerleading hold i Nørresundby.

Nørresundby Gymnasium (Studievej 14):
Prøvetræning 12- 15 år | Torsdage, kl. 17:00 - 18:30

Royal Cheer Aalborg har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Aalborg kommune