Om Nibe og Omegns Skyttekreds

Klub alias: NO-SK

Klub CVR: 30250923

Social skytteforening, for alle.

Her i Nibe og Omegns Skyttekreds møder du vores trænere første gang du kommer på skydebanen. De vil fortælle om sikkerhed og teknik. Herefter går træneren med dig på banen og følger dig hele skydningen igennem – dette uanset om du er erfaren eller helt ny skytte.

Som medlem hos os vil du lære nyt om skydestillinger, præcision og generelt, hvordan du opnår bedre resultater på skydebanen. Vi har erfarne trænere, som kan lære dig en masse.

Når du er medlem af foreningen, har du også mulighed for at deltage i konkurrencer, hvor koncentration, nerver og fokus virkelig kommer på prøve.

Børn (Riffel) 25 skud incl. skiver 20 kr.
Voksen (Riffel) 25 skud incl. skiver 25 kr.
Voksen (Pistol) 35 skud incl. skiver 35 kr.
Riffel/pistol skiver til egen ammunition Ét sæt 5/7 kr.
Kontingent for medlemskab:

Børn til og med 15 år 150 kr. for en sæson
Voksen 250 kr. for en sæson

Det er ikke nødvendigt at medbringe noget specielt til skydning. Vi har alt udstyr klar, som du kan låne. Medbring penge til patroner og eventuelt en sodavand efter skydning. Vi modtager både kort og kontanter, udover er det også muligt at have penge stående på ens medlemskort.

Vi skyder hver mandag og torsdag aften, hvor instruktørerne står klar til at tage i mod dig. Først på aftenen har børneskytterne fortrinsret, hvorimod den mest larmende skydning foregår sidst på aftenen.

Mandag 18:00-21:00

Torsdag 19:00-21:00

Nibe og Omegns Skyttekreds har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Aalborg kommune