Find et hold i DGI-huset Vejle

Køn og alder

Vælg køn

Vælg alder

Tidspunkt

Start tidligst

Slut senest

Se resultater

Se resultater

Adresse ikke angivet
 • DGI-huset Vejle
  Willy Sørensen Plads 5
  7100 Vejle

 • DGI-Huset Vejle
  Willy Sørensens Plads 5A
  7100 Vejle

 • DGI-Huset Vejle
  Willy Sørensens Plads 3
  7100 Vejle

 • DGI Huset Vejle
  Willy Sørensens Plads 1, st.
  7100 Vejle

Fjern alle søgekriterier

Book en gratis prøvetræning - 55 resultater

Andre træninger i Vejle Kommune Vis alle

Klubber

Andre faciliteter i nærheden

Find alle faciliteter her Vis alle

Sportsgrene i DGI-huset Vejle

Om DGI-huset Vejle

Kontaktoplysninger:

info@dgihusetvejle.dk

Hjemmeside:

https://www.dgihusetvejle.dk/da/svoemmehal-badminton/svoemmehals-faciliteter/
DGI huset Vejle:
 
På adressen Willy Sørensens Pl. 5, 7100 Vejle finder du DGI-Huset Vejle. DGI huset Vejle er et kongres-, messe- og idrætscenter med fem store haller på Vestre Engvej i Vejle. Huset rummer et samlet udstillingsareal på 8.000 m², heraf 3.800 m² i den store Hal 4, til konferencer kan den indrettes som plenarsal for 2.500 personer, og der kan i samme hal dækkes op til 1.800 spisende gæster, men som ofte er DGI huset kendt for at huse en masse sportsgrene og foreninger.
 
Apropos sportsgrene og foreninger, finder du et stort udvalg af sportsgrene som blandt andet tæller svømning, grundtræning, badminton, fitness, bordtennis, gymnastik, aquafitness, billard, motionsgymnastik, yoga, floorball, dans, pilates, fodbold, mountainbike, tennis, zumba, volleyball, golf, brætspil, håndbold og håndboldfitness. Foreninger og klubber som dyrker idræt og sport i DGI huset er Vejle Svømmeklub, Idræt i dagtimerne og Vejle håndbold klub.
 
Udover at DgI Huset Vejle huser en masse sport og klubber, så kan man også finde tid til at svømme i Vejle svømmehal eller tage sig en bid mad i Café Nordic Vejle. Der er ikke det som DGI huset ikke kan klare, som derudover også arrangere firmafester, samt store møder og konferencer for virksomheder.
 
Derudover sker der en masse events og aktiviteter i DGI huset, som byder på koncerter, fitness forløb med personlig træner, Mor, far & baby træning, booke en badmintonbane, træn på hold, træning med gravide, træning for seniorer
 
DGI huset Vejles åbningstider:
Mandag 06–21.30
Tirsdag 06–21.30
Onsdag 06–21.30
Torsdag 06–21.30
Fredag 06–20
Lørdag 07–18
Søndag 08–19
 
DGI huset Vejle er ikke det eneste i landet, hvor der også findes flere rundt om i Danmark. Blandt andet i Dgi huset København, Dgi huset Aabybro, Dgi huset Aalborg, Dgi huset Nordkraft mf.
 
Hvis du gerne vil booke en tid til en facilitet, læse mere om DGI huset Vejle eller se hvilke andre events der bliver tilbudt, kan du finde mere information på Dgi huset Vejles egen hjemmeside her: https://www.dgihusetvejle.dk/
Ellers kan du kontakte DGI huset Vejle direkte på
Telefon : 76 44 60 00
Mail : info@dgihusetvejle.dk