Find et hold i Gentofte Sportspark

Køn og alder

Vælg køn

Vælg alder

Tidspunkt

Start tidligst

Slut senest

Se resultater

Se resultater

Adresse ikke angivet

Klubber

Faciliteter i Gentofte Sportspark

Andre faciliteter i nærheden af Gentofte Sportspark

Find alle faciliteter her Vis alle

Sportsgrene i Gentofte Sportspark

Gentofte Sportspark (Ved Stadion 10, 2820 Gentofte)
 
På adresserne Ved Stadion 6, Ved Stadion, 8, Ved Stadion 10, Ved Stadion 14 og Ved Stadion 19 2820 Gentofte finder vi Gentofte Sportspark. Gentofte Sportspark er et stort anlæg som ligger adresse til adskellige sportsgrene og foreninger, blandt andet kan du spille fodbold på Kunsts- og græsbaner, der er anlæg til både petanque, cricket, hockey, rullehockey, amerikansk fodbold, skate og atletik. Så der er masser af muligheder for at dyrke en masse motion og din ynglings sportsgren på Gentofte Sportspark. Derudover huses der også mange flere boldbaner, ishaller, idrætshaller og skateparker som er ejet af Gentofte Kommune - hele Gentoftes sportsanlæg.
 
Sportsgrene du kan finde i Gentofte Sportspark er Volleyball, ishockey, curling, skøjteløb, naturtræning, cykling - udendørs, dans, fitness, pilates, yoga, krolf, petanque, atletik og løb. 
 
Klubber som træner ugentligt i Gentofte Sportspark er Gentofte Volley, Gentofte Stars, Modne Motionister, Gentofte Curling Club, Gentofte Idræts Klub og Gentofte Petanque Club. Alle klubberne tilbyder ugentligt prøvetræninger til de ovennævnte sportsgrene til børn og voksne. Gentofte Kommune er en kommune med stort fokus på en masse foreningsliv og ønsker at deres klubber tilbyder gratis prøvetræninger, så endnu flere borgere kan komme ud og dyrke mere idræt og motion. Til dagligt benyttes sportsparkens faciliteter af mere 700 sportsudøvere og benyttes samtidig af mange til forskellige kurser og mødeaktiviteter. Herudover besøges Gentofte Sportspark af mange tilskuere ifm. konkurrencer, opvisninger og events
 
Gentofte Kommunes postnummer er 2820, hvilket er en del mere end kapaciteten på Gentofte Stadion, som i dag kan have 300 overdækkede siddende tilskuere på langsidetribunen. Derudover har man besvaret den oprindelige overdækkede stadiontribune med 320 siddepladser - derudover er der plads til 1.000 stående tilskuere omkring banen. Gentofte Stadion er primært forbeholdt større fodboldkampe, som HIK, Copenhagen Towers og FC Græsrødderne har hjemmebane på.

Er man i tvivl om der kan bookes, lejes eller banefordelingen i Gentofte Sportspark, så kan du blive klogere på Gentofte Kommunes hjemmeside under Gentofte Sportspark. Som udgangspunkt er banerne, anlæggene, ishallerne, omklædningsrummene, lokalerne og klubhuset anvendt af de tilhørende hjemmehold - men står de ledige kan de muligvis bookes / lejes til brug.
 
Gentofte Sportsparks åbningstider:
Mandag 07–22
Tirsdag 07–22
Onsdag 07–22
Torsdag 07–22
Fredag 07–22
Lørdag 07–18.30
Søndag 07–18.30
 
Hvis du gerne vil booke en tid til en facilitet, læse mere om Gentofte Sportspark eller se hvilke andre events der bliver tilbudt, kan du finde mere information på Gentofte Sportsparks egen hjemmeside her: https://sportspark.gentofte.dk/da
Ellers kan du kontakte Gentofte Sportspark direkte på
Telefon : 39 98 00 00
Mail : sportspark@gentofte.dk