Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Gentofte Volley

Gentofte Volley har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Gentofte Volley

Klub CVR: 17078089

Gentofte Volley - fra fritid til fremtid!

Gentofte Volley har volleyball for stort set alle uanset køn, alder, spillemæssigt niveau og sportslige ambitioner.

Klubben har kidsvolley for de 7-12 årige, ungdomshold for ca. 13-20 årige, mixhold for motionister i flere aldersgrupper, et elitehold for damer og et elitehold for herrer (VolleyLiga-hold), flere turneringshold – både hold for damer og hold for herrer – spændende fra 1. division til serie 2 samt seniorhold (+60).

Med omkring 400 medlemmer er klubben en af Danmarks største volleyballklubber. Den organiserede hovedaktivitet er volleyball (indendørs), men mange medlemmer spiller også beach volley. Nogle for motionens skyld. Andre på dansk topniveau.

Gentofte Volley - fra fritid til fremtid!
Gentofte Volley er den eneste volleyballklub, der er medlem af Volleyball Danmark, i Gentofte Kommune.

Klubben, Gentofte Volley, blev stiftet den 23. maj 1992 ved en fusion mellem Gentofte Volleyballklub Roadrunners og Nørre Gymnasiums Volleyballklub. I Gentofte Kommune var Gentofte Statsskoles Volleyballklub (senere under navnet Gentofte Volleyballklub) og Volleyballklubben Roadrunners (stiftet af elever fra Aurehøj Statsgymnasium) moderklubber.

Gentofte Volley har vundet mange Danmarksmesterskaber. Det første kom i 1996, da eliteholdet for herrer vandt DM. Senere har holdet vundet DM flere gange. Senest i 2019. Klubben har vundet flere Danmarksmesterskaber for ungdomshold end nogen anden klub.

Gentofte Volley har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Gentofte kommune