Skovshoved Triathlon Klub tryout image
Skovshoved Triathlon Klub logo

Skovshoved Triathlon Klub

Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresser og faciliteter

Om Skovshoved Triathlon Klub

Klub alias: STK

Klub CVR: 29882878

Vi er en triatlonklub for motionister på alle niveauer med et stort og varieret træningsudbud men først og fremmest med god stemning og godt fællesskab.

Vi er en triatlonklub med alle niveauer af motionister med forskellige distanceambitioner, alt fra ultrakorte hygge distancer til Ironman distancer. Vi har medlemmer, der træner meget seriøst og mange timer om ugen, men også medlemmer, der bare gerne vil hygge sig med god træning i et godt fællesskab en gang eller to om ugen, og hvor målet ikke er deltagelse i konkurrencer.

Triatlon er en fantastisk sport, der bygger på grundlæggende bevægeformer, som der fleste kender til i form af svømning, cykling og løb. Og alle tre sportsgrene indeholder hver for sig masser af tekniske udfordringer og behov for både fysisk og mental udholdenhed og styrke - og kædet sammen giver det mulighed for utrolig sjov og alsidig træning. Og det er aldrig for sent at komme i gang med Triathlon.

Vi har rundet vores 10 års fødselsdag og mange af vores medlemmer har været med fra start. Vi holder til i Gentofte nord for København. Vi træner i området omkring Bellevue/Charlottenlund kystlinje, Dyrehaven, Bernstorffsparken og benytter Gentofte Kommunes faciliteter.

Mænd og kvinder i alle aldre er velkommen i klubben. Det handler om at have det sjovt sammen og med fokus på det gode liv med motion.

For bare 1.700 kr. om året får du bl.a. adgang til at svømme 7 gange om ugen i Kildeskovshallen. De 4 af gangene med trænere på kanten, der lægger programmer og hjælper dig med din teknik. Om sommeren har vi fælles svømning i Øresund to gange om ugen med afsæt fra vores klublokale i 'vandslottet' (de hvide barakker i Charlottenlund). I vintersæsonen har vi spinning i Sats i Gentoftegade tre gange om ugen suppleret af fælles cykeltræning om lørdagen på Gravel eller mountainbike. I april til september har vi to ugentlige cykeltræninger, hvor vi kører i grupper på flere niveauer. Og om lørdagen er der som regel en langtur baseret på medlemmernes initiativ. Løbetræningen foregår bl.a. som intervaltræning på atletikbanen ved Gentofte Sportspark. I vinterhalvåret byder vi også på yoga en gang om ugen i Ordruphallen.

Kort sagt får du et meget stort og varieret udbud af træningsaktiviteter til en fordelagtig pris. Men først og fremmest bliver du en del af et super hyggeligt træningsmiljø, hvor vi meget gerne hjælper hinanden, deltager i stævner sammen og også har det sjovt sammen til vores årlige klubfest.

Et andet årligt fast arrangement er vores klubmesterskab, hvor vi har en vandrepokal, der bliver dystet om for både mænd og kvinder. Distancen er overskuelig. De seneste år har Frederiksværks hyggelige og veltilrettelagte tri-stævne været rammerne, hvor vi svømmer 500 m. i havnen, cykler 25 km i det smukke landskab og slutter af med 5 km løb. Der bliver kæmpet til målstregen om pokaler og podiepladser men ikke mindst hygget med pølser på den medbragte grill efterfølgende.

Udover egentlige tri-stævner, hvor det store ironman-stævne i København i august er gennemført af mange af klubbens medlemmer og den halve ironman i Helsingør i juni som regel køres af mange fra klubben, så deltager vi også med et samlet hold til Christiansborg rundt, Frost cup, som er 5 eller 10 km løb i vinterhalvåret forskellige steder i hovedstadsområdet og andre motionsløb - i vand, på cykel eller løbende - eller i en kombination.

Vi tager også andre forskellige initiativer til at få fælles inspiration. Til vores seneste generalforsamling havde vi besøg af cykel-legenden Jørgen Emil Hansen, der ud over VM guld og OL branze i medaljeskabet også har haft stor succes i triatlon - efter sin aktive cykelkarriere. Og i en alder af 80 år træner han stadig mere end de fleste af os!

Hvis du har lyst til at prøve om triatlon kunne være noget for dig, eller være en del af en fantastik klub, der tilbyder god og varieret træning, så er du meget velkommen til at kigge forbi til træningen.

Skovshoved Triathlon Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Gentofte kommune