Om Charlottenlund Shotokan Karateklub

Klub alias: CSKK

Klub CVR: 29352666

CSKK tilbyder kvalitets-karate for alle aldre og niveauer.

Er du klar til at udforske dine karatefærdigheder og dit næste niveau?
Hos Charlottenlund Shotokan Karate Klub (CSKK), grundlagt af de erfarne karateinstruktører Palle og Casper Lech i 2006, kan du træne Shotokan Karate på alle niveauer. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren udøver, kan du blive en del af en klub, dedikeret til kvalitets-karate for alle aldre.

Med et bredt udvalg af hold tilbyder CSKK miniput-, børne-, elite-, voksen- og kombi hold. Træning foregår mandag, onsdag, fredag og lørdag.
Klubbens instruktører er alle på højt niveau, med tre instruktører, der har 4 dan i Shotokan karate (4 sorte bælte).

Men det stopper ikke der. CSKK har et godt samarbejde med klubber rundt om i Danmark, og arrangerer mange spændende årlige arrangementer og stævner, for nybegyndere og mere rutinerede kæmpere . Klubben har også et unikt samarbejde med JKS Honbu Dojo i Japan og får løbende besøg af internationale top-instruktører fra bl.a. Japan's hovedkvarter.
Klubben er en dal af JKS Danmark og dansk karateforbund.


Palle og Casper Lech, der er grundlæggere af klubben, er begge erfarne karateinstruktører og dedikerede til at fremme karate som en sport og nærmest en livsstil. Med det mål at udvikle selvstyrke, selvtillid og selvkontrol i hver elev. Klubben har en familier "wipe". Og dette er ikke uden grund, da klubben er drevet at far og søn, med næste generation lige i hælende. Men også fordi at CSKK består af mange familier, hvor 2 eller flere heraf, er elever.
Så hvis du er klar til at tage det næste skridt ind i din karate-rejse, så tilmeld dig CSKK i dag og bliv en del af en klub, der tilbyder kvalitets-karate for alle aldre og niveauer.
Vi har plads og overskud til forskelligheder og har fokus på det sociale sammenhold.
Se mere på www.cskk.dk.

Karate i Gentofte

Charlottenlund Shotokan Karateklub har aktive karate hold her: Kildeskovshallen (Adolphsvej 25). Holdene træner mandage, onsdage og lørdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 4 - 14 årige.

Charlottenlund Shotokan Karateklub har følgende karate hold i Gentofte.

Kildeskovshallen (Adolphsvej 25):
Miniputhold om Mandagen | Mandage, kl. 16:00 - 17:00
Miniputhold om Lørdagen | Lørdage, kl. 09:00 - 10:00
Børnehold om Onsdagen | Onsdage, kl. 17:00 - 18:00
Kombi-hold om Lørdagen | Lørdage, kl. 09:00 - 10:00

Charlottenlund Shotokan Karateklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Gentofte kommune