Tilmeld gratis prøvetræning

Om Lyngby og Gentofte gymnastik

Klub alias: LG gymnastik

Klub CVR: 26127912

LG gymnastik er en glad forening fyldt med masser af god og sjov gymnastik for alle niveauer og aldre.

LG gymnastik er en glad forening fyldt med masser af god og sjov gymnastik. Vi tilbyder hold til dig, der på en sjov måde ønsker at styrke din motorik og få sved på panden til en hyggelig ugentlig træning.

Stilarter:
Hver uge tilbyder vi hold inden for stilarterne: Akrobatik, DanseGymnastik, Modern-Rytme-Dans, Street Dance, Parkour, Rope Skipping (sjipning), Springgymnastik, Familiegymnastik og Motion.

Alder og Niveau:
Vi tilbyder hold for alle aldersgrupper (1 år+), så vi er med til at skabe mulighederne for et aktivt liv hele livet igennem. Uanset alder og tidligere erfaring har vi et hold for dig. Vi tror på, at man aldrig er for gammel til at lære noget nyt, så derfor kan du også sagtens starte på et hold som nybegynder selvom du har rundet de 15 år. Vi fokuserer nemlig på at niveaudifferentiere alle vores hold, sådan så du bliver udfordret lige der, hvor du er.

Værdisæt:
I LG er vi vilde med vores værdisæt LEG - Læring, Energi og Glæde. LEG er hovedingrediensen på alle hold for både børn, unge og voksne. Vi tror nemlig på, at en legende tilgang i undervisningen er med til at skabe glæde, øge sammenholdet og styrke læringen.

Hvor er vi?
Vi tilbyder hold i fem byer (Gentofte, Hellerup, Lyngby, Sorgenfri og Virum) fordelt på de to kommuner Lyngby-Taarbæk og Gentofte.

Vi håber på at se dig på et af vores hold, og vi håber at du bliver lige så glad for LG, som vi er!

Lyngby og Gentofte gymnastik har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Gentofte kommune