Find et hold i Kildeskovshallen

  • Kildeskovshallen
    Adolphsvej 25
    2820 Gentofte

Fjern alle søgekriterier

Book en gratis prøvetræning - 9 resultater

Andre faciliteter i nærheden

Se alle faciliteter

Om Kildeskovshallen

Kontaktoplysninger:


4550606213

Kildeskovshallen:
Kildeskovs hallen er et storts idrætsanlag, som rummer mange forskellige aktiviteter. Hallen har beliggenhed på adressen Adolphsvej 25 i Gentofte. Her omgivet af et område med skovkarakter, og med en størrelse på knap 10.000 m2, rummer Kildeskovshallen over en svømmehal, flere idrætshaller, en gymnastiksal, et fitnesscenter og en fysioterapi. Arkitekterne Karen og Ebbe Clemmensen står bag den oprindelige hal, som i dag er Kildeskovshallen.
 
Kildeskovshallen ønsker at skabe de bedste rammer for deres fritidsaktiviteter og give alle borgere uanset alder mulighed for at deltage aktivt i et sundere og mere varieret fritidsliv. Masser af fritidsaktiviteter bliver dagligt spillet og trænet i Kildeskovshallen. Og klubberne og foreningerne som træner dagligt i Kildeskovshallen er Lyngby og gentofte gymnastik, Gentofte volley, Skovshoved Triathlon, Gentofte Budo- og Sevforsvarsklub, LUK2002, Skovshoved Undersøiske Gruppe og Gentofte svømmeklub.
 
I Kildeskovshallen er der mulighed for at dyrke mange forskellige sportsgrene, alt lige fra svømning og springgymnastik til jiu-jitsu og parkour. Derudover kan du prøve gymnastik, dans, grundtræning, rope skipping, volleyball, løb, cykling - udendørs, cyklecross, traditionel filippinsk kampkunst, udspring, dykning og karate. 
 
Hvis du har brug for en pause fra at dyrke sport, kan du også med fordel lade dig fordybe i en god bog i Kildeskovshallens mini bibliotek, eller nyde godt af lidt mad og drikke i cafeteriet.
 
Kildeskovshallen åbningstider
Mandag 6.30 - 22.00
Tirsdag 6.30 - 20.00
Onsdag 6.30 - 22.00
Torsdag 6.30 - 20.00
Fredag 6.30 - 18.00
Lørdag 8.00 - 15.30
Søndag 8.00 - 15.30
 
Hvis du gerne vil booke en tid til en facilitet, læse om Kildeskovshallens åbningstider eller se hvilke andre events der bliver tilbudt, kan du finde mere information på Kildeskovshallens egen hjemmeside her:  https://kildeskovshallen.gentofte.dk/da
Ellers kan du kontakte Kildeskovshallen direkte på
Telefon : 39 77 44 00
Mail : kildeskovshallen@gentofte.dk