Find et hold i
Kildeskovshallen

Køn og alder

Vælg køn

Vælg alder

Tidspunkt

Start tidligst

Slut senest

Klubber i Kildeskovshallen

Vis alle →

Faciliteter i nærheden af Kildeskovshallen

Vis alle →

Sportsgrene

Vis alle →
 
 
 
 

Om Kildeskovshallen

Adresse:

  • Adolphsvej 25, 2820 Gentofte
  • Kildeskovshallen er beliggende i byen Gentofte
  • Kildeskovshallen er beliggende i Gentofte kommune

Kontaktoplysninger:


4550606213

Kildeskovshallen:

Kildeskovshallen er et storts idrætsanlag, som rummer mange forskellige aktiviteter. Hallen har beliggenhed på adressen Adolphsvej 25 i Gentofte. Her omgivet af et område med skovkarakter, og med en størrelse på knap 10.000 m2, rummer Kildeskovshallen over en svømmehal, flere idrætshaller, en gymnastiksal, et fitnesscenter og en fysioterapi.
Kildeskovshallen ønsker at skabe de bedste rammer for deres fritidsaktiviteter og give alle borgere uanset alder mulighed for at deltage aktivt i et sundere og mere varrieret fritidsliv.
I Kildeskovshallen er der mulighed for at dyrke mange forskellige sportsgrene, alt lige fra svømning og springgymnastik til jiu-jitsu og parkour. 
Hvis du har brug for en pause fra at dyrke sport, kan du også med fordel lade dig fordybe i en god bog i Kildeskovshallens mini bibliotek, eller nyde godt af lidt mad og drikke i cafeteriet.

Hvis du gerne vil booke en tid til en facilitet, læse om Kildeskovshallens åbningstider eller se hvilke andre events der bliver tilbudt, kan du finde mere information på Kildeskovshallens egen hjemmeside her: https://kildeskovshallen.gentofte.dk/da
Ellers kan du kontakte Kildeskovshallen direkte på
Telefon : 39 77 44 00
Mail : kildeskovshallen@gentofte.dk