Om Lyngby Gentofte Udsprings Klub

Klub alias: LUK2002

Klub CVR: 33557353

Lyngby Gentofte Udsprings Klub er Danmarks største klub, hvor man kan lære at springe fra vippe og tårn i svømmehallen. Klubben har mange på Landholdet

Velkommen i Lyngby Svømmehal & Kildeskovshallen i Gentofte.

Udspring er en sport der fokuserer på styrke, smidighed samt kropskontrol og sporten vænner barnet til at færdes i vand med en god portion mod. Selvom det er en individuel sport, så er klubben fuld af gode venner og støtter.

Vores erfarne springere siger:

"Det super skægge ved udspring er, at man flytter sine grænser fordi man hele tiden skal ud af sin komfortzone på den fede måde. Man bliver i godt humør når man laver et nyt spring." Rebecca Koerner.

"Jeg synes, at det er fedt at gå til udspring, hvis jeg har haft en dårlig dag i skolen tager jeg altid til træning, det hjælper mig med at tænke på noget andet". Anne Marie Derret.

Lyngby Udsprings Klub er landets førende udspringsklub, og på www.luk2002.dk kan du finde meget mere information om klubben. Vi håber, at du finder det, som du søger, og hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os på lyngby.udsprings.klub@gmail.com.

Udspring i Gentofte

Lyngby Gentofte Udsprings Klub har aktive udspring hold her: Kildeskovshallen (Adolphsvej 25). Holdene træner mandage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6+ årige.

Lyngby Gentofte Udsprings Klub har følgende udspring hold i Gentofte.

Kildeskovshallen (Adolphsvej 25):
Saltohold for springere i alderen 11 år og over | Torsdage, kl. 20:00 - 21:30
Ungdomshold for springere i alderen 11 år og over | Onsdage, kl. 19:00 - 20:30
Ungdomshold for springere i alderen 11 år og over | Torsdage, kl. 19:00 - 20:00
Udspring for miniputter (6-10 år) | Mandage, kl. 16:00 - 17:00

Udspring i Lyngby

Lyngby Gentofte Udsprings Klub har aktive udspring hold her: Svømmehal, Atletikbane og Haller (Lyngby Idrætsby) (Lundtoftevej 53a). Holdene træner tirsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6 - 10 årige.

Lyngby Gentofte Udsprings Klub har følgende udspring hold i Lyngby.

Svømmehal, Atletikbane og Haller (Lyngby Idrætsby) (Lundtoftevej 53a):
Udspring for miniputter (6-10 år) | Tirsdage, kl. 17:30 - 18:30

Lyngby Gentofte Udsprings Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Lyngby-Taarbæk kommune