Lær hvordan du bruger Motivu

Ved hjælp af Motivu kan du finde en holdtræning i en af de danske klubber eller idrætsforeninger. Motivu gør det nemt for dig at tilmelde dig en prøvetræning og træneren får direkte besked om at du kommer til vedkommendes træning. Dermed bliver du taget godt imod og har en forhåbentlig god oplevelse til træningen. Faktisk har 38% af alle dem der kommer til prøvetræning, en så god oplevelse at de vælger at blive et fast medlem af foreningen efterfølgende.

Find allerede din træning nu!

Tilmelding

Ideen med Motivu er, at du og idrætsforeninger finder hinanden på en enkel og nem måde end I tidligere har gjort. Vi hjælper dig med at nedbryde barrieren ved at tilmelde dig en prøvetræning på digital vis. På Motivu har mange forskellige klubber lagt deres træninger tilgængelig, så nye kan komme og prøve netop deres træning af. Det er ganske gratis og uforpligtende, hvilket giver dig mulighed for at prøve forskellige hold og sportsgrene. Motivu bestræber sig efter at få flere danskere til at dyrke idræt og dette gøres ved at lette processen for at starte i en idrætsforening.

På Motivu kan du opsætte forskellige søgekriterier, så du finder frem til lige præcis den træning der passer til dig. Du har mulighed for at søge efter:

  • Adresse (Træninger i nærheden af dig)
  • Din alder (Du finder hold i en bestemt aldersgruppe)
  • Sportsgrene (Hvis du søger en specifik sportsgren)
  • Ugedage (Hvis du vil søge på bestemte ugedage)
  • Start tidligst (Hvornår på dagen en træning tidligst må starte)
  • Slut senest (Hvornår en træning senest må slutte)

Når du har fundet prøvetræningen du ønsker at deltage i, udfylder du kontaktformularen og du vil modtage en bekræftelse på at er tilmeldt. Ydermere vil du modtage påmindelser op til træningen, så det er nemt at huske alle detaljerne, så som mødested, tidspunkt og huskeliste.

Afmelding

Ønsker du at afmelde dig prøvetræningen du er tilmeldt, skal du blot trykke `Aflys tilmelding` i beskæftigelses mailen du fik, da du tilmeldte dig prøvetræningen. Dermed får træneren besked om at du har aflyst din tilmelding.