Om Teamgym Bellinge

Klub alias: TGB

Klub CVR: 40966544

TeamGym Bellinge er en dynamisk gymnastikforening beliggende i Bellinge, Odense, der har et stærkt fokus på at fremme gymnastik på konkurrenceniveau samt på at skabe et inkluderende fællesskab for gymnaster i alle aldre. Foreningen tilbyder træning og konkurrenceoplevelser inden for TeamGym og Aerial Silks og har et dedikeret hold af instruktører og frivillige, der arbejder sammen om at udvikle gymnasternes færdigheder og skabe en positiv atmosfære.

Foreningens Aktiviteter og Tilbud
TeamGym Bellinge har specialiseret sig i TeamGym, en form for konkurrencegymnastik, der kombinerer spring, tumbling og trampeteknikker udført på gulvet, fiberbanen og trampolin. Foreningen tilbyder træning på forskellige niveauer og aldersgrupper, lige fra Toddlers (3-5 år) til voksne. Dette giver en bred vifte af gymnastikmuligheder og styrker fællesskabet på tværs af generationer.

Ud over TeamGym tilbyder foreningen også Aerial Silks, en kunstnerisk form for gymnastik, der udføres hængende fra stof, og som kombinerer styrke, smidighed og elegance. Dette tilbud giver gymnasterne mulighed for at udforske forskellige former for gymnastik og udvikle sig på tværs af forskellige discipliner.

TeamGym Bellinge arrangerer spændende gymnastik camps, der tilbyder gymnaster en unik mulighed for at fordybe sig i deres træning, udvikle nye færdigheder og danne stærke bånd med andre gymnaster. Disse camps er en integreret del af foreningens tilbud og bidrager til at styrke fællesskabet og inspirere gymnasterne til at stræbe efter deres bedste. Under gymnastik camps hos TeamGym Bellinge får deltagerne mulighed for intensiv træning med fokus på teknik, styrke og kreativitet. Campsene ledes af erfarne instruktører og trænere, der guider og motiverer gymnasterne til at udfordre sig selv og opnå deres mål. Ud over træningen tilbyder campsene også sjove og sociale aktiviteter, der fremmer samhørighed og venskaber blandt gymnasterne. Deltagerne har mulighed for at deltage i workshops, teambuilding-øvelser og andre sjove aktiviteter uden for gymnastiksalen. Gennem gymnastikcampsene skaber TeamGym Bellinge en inspirerende og støttende atmosfære, hvor gymnaster kan lære, vokse og have det sjovt sammen. Campsene er en fantastisk mulighed for at opleve gymnastikkens magi på en intensiv og berigende måde.

Fællesskabet og Frivillighed
En vigtig del af TeamGym Bellinges identitet er det stærke fællesskab og engagementet blandt gymnaster, instruktører og forældre. Foreningen lægger vægt på den danske foreningskultur og opfordrer medlemmerne til at optræde som gode kammerater, samarbejde om fælles mål og udvikle sig både individuelt og som hold. Dette skaber et inkluderende miljø, hvor gymnasterne kan føle sig trygge og støttede i deres gymnastikrejse.

Frivillighed er en grundlæggende værdi i TeamGym Bellinge, og foreningen er afhængig af engagementet fra frivillige til at drive aktiviteter, arrangementer og administrativt arbejde. Dette bidrager til at styrke fællesskabet og sikre, at foreningen kan fungere effektivt og imødekomme gymnasternes behov.
Træningsfaciliteter

TeamGym Bellinge benytter en række faciliteter til deres træningsaktiviteter, herunder Bellinge Idrætscenter, Odense Idrætspark, Ådalsskolens nye springhal samt et klublokale. Disse steder danner rammerne for træning, konkurrencer og opvisninger og giver gymnasterne adgang til moderne udstyr og passende træningsmiljøer.

Instruktører og Træning
Foreningen har et dedikeret hold af instruktører, der arbejder med gymnaster på forskellige niveauer og aldersgrupper. Instruktørerne spiller en vigtig rolle i at understøtte gymnasternes udvikling og sikre, at træningen er både sjov og udfordrende. Deres professionelle tilgang og passion for gymnastik hjælper med at motivere gymnasterne til at stræbe efter deres bedste og opnå deres mål.

Arrangementer og Opvisninger
TeamGym Bellinge deltager aktivt i en række arrangementer og opvisninger for at fremme gymnastikkens glæde og fællesskab i lokalsamfundet. Lokalopvisninger og gymnastikcamps giver gymnasterne mulighed for at vise deres færdigheder, opbygge selvtillid og nyde fællesskabet med andre gymnaster og familier.

TeamGym Bellinge arrangerer årligt en spændende julecup, hvor gymnasterne har mulighed for at vise deres færdigheder og sprede juleglæde. Julecuppen er en festlig begivenhed, hvor gymnastikken fejres gennem opvisninger og konkurrencer. Det er en fantastisk lejlighed for gymnasterne at optræde for venner, familie og andre gymnastikentusiaster og skabe uforglemmelige minder.

Desuden afslutter TeamGym Bellinge året med en festlig juleafslutning, der samler gymnaster, instruktører til en hyggelig sammenkomst. Juleafslutningen er en tid til at reflektere over årets gymnastikoplevelser, udveksle gode ønsker for fremtiden og nyde samværet med fællesskabet. Det er en hjertevarmende tradition, der styrker båndene mellem alle involverede i foreningen.

TeamGym Bellinge arrangerer spændende udflugter som turen til Djurs Sommerland, der giver gymnasterne en mulighed for at have det sjovt uden for gymnastiksalen og styrke fællesskabet. Turen til Djurs Sommerland er en sjov og mindeværdig oplevelse, hvor gymnasterne kan nyde forlystelser, aktiviteter og samvær med hinanden og deres trænere.

Denne type udflugter bidrager til at skabe en positiv og inkluderende atmosfære i foreningen og styrker båndene mellem gymnasterne og deres trænere. Det er en chance for at fejre gymnastikken og have det sjovt sammen på tværs af aldersgrupper og niveaue. Turen til Djurs Sommerland er en af de mange aktiviteter, der gør TeamGym Bellinge til mere end bare en gymnastikforening - det er en levende og engagerende fællesskabsoplevelse.

Sammenfatning
TeamGym Bellinge er mere end bare en gymnastikforening; det er et levende fællesskab, der stræber efter at give gymnaster i alle aldre og færdighedsniveauer mulighed for at dyrke deres passion for gymnastik og udvikle sig både fysisk og socialt. Gennem en kombination af træning, konkurrencer, arrangementer og fællesskabsaktiviteter skaber TeamGym Bellinge et engagerende og støttende miljø, hvor gymnaster kan trives og lykkes.

Gymnastik i Odense

Teamgym Bellinge har aktive gymnastik hold her: Odense idrætshal (Odense Idrætspark) (Højstrupvej 5). Holdene træner mandage, fredage og søndage og er for piger/kvinder i alderen 10 - 17 årige.

Teamgym Bellinge har følgende gymnastik hold i Odense.

Odense idrætshal (Odense Idrætspark) (Højstrupvej 5):
Gymnastik for piger (10-14 år) | Søndage, kl. 18:00 - 20:00
Gymnastik for piger (14-17 år) | Søndage, kl. 18:00 - 20:30
Gymnastik for piger (14-17 år) | Fredage, kl. 18:30 - 21:00

Gymnastik i Bellinge

Teamgym Bellinge har aktive gymnastik hold her: Ådalskolen, Fangel Friskole (Brogårdsvej 75) og Bellinge Idrætscenter (Sædekildegårdsvej 4). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder i alderen 5 - 17 årige.

Teamgym Bellinge har følgende gymnastik hold i Bellinge.

Ådalskolen, Fangel Friskole (Brogårdsvej 75):
Gymnastik for piger (10-14 år) | Torsdage, kl. 17:30 - 19:30
Gymnastik for piger (5-8 år) | Torsdage, kl. 16:30 - 18:00

Bellinge Idrætscenter (Sædekildegårdsvej 4):
Gymnastik for piger (14-17 år) | Tirsdage, kl. 18:45 - 21:00
Gymnastik for piger (5-8 år) | Tirsdage, kl. 16:30 - 18:30

Teamgym Bellinge har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Odense kommune