Find en fritidsaktivitet

Find en fritidsaktivitet et fællesskab din næste klub mere energi mere livsglæde

Søg på tværs af klubber og find et hold i nærheden af dig. Book en gratis prøvetræning og start din aktive hverdag.

Køn og alder

Vælg køn

Vælg alder

Tidspunkt

Start tidligst

Slut senest

Se resultater

Se resultater

Adresse ikke angivet

FAQ - Spørgsmål & Svar

Her forsøger vi at besvare de mest almindelige spørgsmål, vi modtager om at være brugere, klub eller ambassadør på Motivus

Du kan søge efter dine personlige kriterier når du gerne vil finde din næste prøvetræning. Søg efter lokation, alder, ugedag, sportsgren og tidspunkt, for at få det tilpasset dig. Klubber i hele Danmark har lagt deres tilgængelige træninger op for nye besøgende, som du frit kan tilmelde dig til.

Det er ganske gratis for dig, at tilmelde dig en prøvetræning gennem Motivu. Klubberne ønsker at give dig mulighed for at prøve deres træning af, før at du skal vælge om du ønsker at blive medlem hos dem.

Du må prøve samtlige træninger du kan finde på Motivu, hvis du har lyst og tid. Dog kan hver klub have sine egne regler for, hvor mange gange man må prøve deres træninger inden man skal melde sig ind i klubben. Men ofte giver klubber 1-2-3 prøvetræninger inden man skal melde sig ind i klubben.

Når du har fundet en prøvetræning som du ønsker at deltage til, udfylder du blot kontaktformularen på den pågældende træning og trykker ‘Tilmeld’. Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en bekræftelsesmail og du vil nu være tilmeldt prøvetræningen.

Du har ingen økonomiske forpligtelser ved at tilmelde dig en prøvetræning gennem Motivu. Når du har tilmeldt en prøvetræning er det vigtigt du fremmøder til prøvetræningen, så du ikke holder pladsen for andre potentielle deltagere eller melder afbud. (Nogle klubber kan sætte et gebyr på deres prøvetræning, som vil fremgå i beskrivelsen af prøvetræningen)

motivu.dk/kommuner kan du finde din kommune og se hvilke aktive træninger som du kan tilmelde dig.

Mest almindelige spørgsmål

Hvad siger klubberne?

Fungere super godt

Randers Badminton Klub klub logo
Johnny Freiheit
Randers Badminton Klub

DSIO Fodbold klub logo
Allan Hansen (Formand)
DSIO Fodbold

Nem og overskuelig platform. Vi er rigtig glade for at bruge den til rekruttering.

Lyngby og Gentofte gymnastik klub logo
Katrine
Lyngby og Gentofte gymnastik

Motivu fungerer meget effektivt for MoMo. Mange nye medlemmer, som starter med motion for 1. gang.

Modne Motionister klub logo
Peter Arne Sørensen
Modne Motionister

Motivu er et smart værktøj til at komme i kontakt med nye brugere, til vores mange motionstilbud 👍

Hjerteforeningen Frederiksberg klub logo
Ole Cordtz
Hjerteforeningen Frederiksberg

Nem at få kontakt med en medarbejder, der altid hjælper en vejen i gemmen.

Gentofte Hockey Klub klub logo
Martin Talkenberg Rasmussen
Gentofte Hockey Klub

Med Motivu's push annonceringer har vi fået sparket gang i vores børnehold og også fået 4 nye voksne

Nørre Aaby Jiu-Jitsu klub logo
John Kristensen
Nørre Aaby Jiu-Jitsu

Videbæk Skytteforening klub logo
Niels Hybholt
Videbæk Skytteforening

Super godt medie

Sportsmotorklubben Odin klub logo
Heidi Winberg
Sportsmotorklubben Odin

Effektivt, bruger samt administrations venligt.
Kan stærkt anbefales for foreninger.

Brønshøj Bordtennis klub logo
Dennis Skaarup
Brønshøj Bordtennis

Et tidssvarende værktøj til at nå sine potentielle medlemmer.

Trongårdens IF - Atletik i Lyngby klub logo
Magnus Poulsen
Trongårdens IF - Atletik i Lyngby

Flot program og super god service, som yder stor hjælp til opsætningen.

Haarby Svømmeklub  klub logo
Katja Klitgaard
Haarby Svømmeklub

Vi er super glade for Motivu. Brugbart og brugervenligt, og super service!

B3B Basket klub logo
Franchesca Edwards
B3B Basket

Morescospejderne klub logo
Jens Ulrik Jensen
Morescospejderne

Grenaa IF Fodbold klub logo
Frederik Nicolajsen
Grenaa IF Fodbold

Få flere medlemmer i din klub

Motivu er et digitalt system der hjælper sportsklubber med at skaffe nye medlemmer.

Motivu har skaffet 7.000+ nye medlemmer til de danske sportsklubber.

Opret klub

Hvor kan jeg gå til en gratis prøvetræning?

På Motivu.dk har du nu mulighed for at finde et hold på for eksempel et Badminton, Gymnastik eller Basketball hold nær dig som du har mulighed for at komme til en prøvetræning hos. Om du er øvet, middel eller nybegynder betyder ikke det store, da der findes hold til alle niveauer. Klubberne ligger spredt over hele Danmarks kommuner, alt fra Gentofte, Odense, til Vejle kommune.

Klubber beskriver meget præcist hvilket niveau træningsholdene passer til og hvilken aldersgruppe træningerne er for. Du vil inden træningen få en huskeliste der beskriver om en ketcher, håndbold, træningstøj eller håndklæde er nødvendigt at medbringe.

Med over 1000 aktive træninger på Motivu.dk, kan du surfe mellem alle træninger på tværs af alle klubber, faciliteter, kommuner og sportsgrene. Måske er du den næste Christian Eriksen der skal til EM i fodbold eller Viktor Axelsen der skal til All England? Det hele starter med en aktiv træning i en Danmarks idrætsforeninger, uanset om du er barn eller voksen er det vigtigt at dyrke motion.

Hvor ligger der sportsklubber nær mig?

Motivu ønsker at flere danskere kommer ud og dyrker mere idræt i vores fantastiske idrætsforeninger, da det er bevist at ens mentale og fysiske helbred forbedres i takt med at være aktiv og social. Du har måske et ønske om at styrke dit sociale netværk, blive bedre til en bestemt sportsgren, som Boksning, Floorball eller Judo, så har du muligheden for at prøve det af. Eller du vil være lidt mere aktiv i hverdagen, så er der bestemt en træning på Motivu for dig. I jagten på at finde frem til det rigtige sted og den rigtige sportsgren ligger der flere hundrede google søgninger og venter. Men hvad nu hvis du kunne undgå alle disse søgninger og en platform havde samlet alle sportsgrene og klubber i nærheden af dig.

Du vil på forsiden kunne indsnævre din søgning ind til dine personlige behov om lokation, aldersgruppe, sportsgren, ugedag, start- og sluttidspunkt. Dermed giver det dig den bedste mulighed for at starte med at dyrke idræt i en klub og du undgår nu at skulle forholde dig til flere forskellige sider og søgninger.

Ydermere hjælper Motivu dig med at nedbryde den første barriere, nemlig tilmeldingen til en prøvetræning. Lær mere på ‘Hvordan fungerer Motivu’.

Hvordan finder jeg en sport at gå til?

Hele grundideen bag Motivu, er at gøre tilmeldingsprocessen en del nemmere og simpel for brugere, samt for idrætsforeninger. Tidligere og desværre til dels stadig er man nødsaget til at finde kontaktoplysninger på den relevante træner eller på en administrativ i klubben, der derefter videresender dig til den rette person. Derefter skal man finde ud af, om det overhovedet er muligt at starte på holdet, er det for nybegyndere, middel eller øvet personer, skal man medbringe eget håndklæde, træningstøj eller bold. Det er mange ting begge parter skal forholde sig til, hvis man sammenligner med den måde Motivu ønsker for fremtidige tilmeldinger.

Læs om Motivus mission og vision om fremtidige tilmeldinger til prøvetræninger i idrætsforeninger.

Tilmeldingen gennem Motivu kræver ingen telefonopringning da hele processen er blevet digitaliseret og er ganske ligetil. Læs mere om det på ‘Hvad er Motivu’?

Efter du har fundet den rette træning, som du enten finder via forsiden eller via alle sportsgrene, faciliteter, klubber eller en bestemt kommune, udfylder du kontaktformularen og trykker 'Tilmeld'. Herefter får både du og træner tilsendt en bekræftelsesmail, hvori der står de nødvendige informationer om træningen. Dette indebærer tidspunkt, lokation og beskrivelse om træningen. Ydermere vil du få tilsendt påmindelser, der ligeledes fortæller dig om træningen. 

Dermed møder du glad og veludhvilet op til prøvetræningen og har forhåbentlig en god oplevelse, der gør du har mod på mere af samme eller du finder måske ud af det ikke var noget for dig og prøver næste gang en anden sportsgren eller klub. Du er 4 steps fra en ny hverdag med mere motion. Start din rejse mod en aktiv hverdag allerede nu!

  1. Step 1: Find en prøvetræning
  2. Step 2: Udfyld kontaktformular
  3. Step 3: Tryk ‘Tilmeld’
  4. Step 4: Mød op til træning

Hvor kan jeg dyrke motion?

At dyrke idræt skal være aktivt, lærerigt og ikke mindst være et sted man har det sjovt. Uanset om du er barn eller voksen vil du nikke genkendende at gå til fodbold, håndbold eller skak skal være et fristed fra hverdagens travlhed, hvor du hygger med dine venner og har det godt. Når du tilmelder dig en prøvetræning på Motivu ønsker vi, at du må få den bedste oplevelse og ønsker fortsat at dyrke mere idræt og dermed stifte nye bekendtskaber. At være ny på et hold kan være grænseoverskridende for nogen, men at kunne gå fra at være ny til, at være en integreret del af et hold er på mange måder en stor sejr. Det giver rigtig meget livskvalitet at styrke sine sociale relationer, være aktiv og være tilknyttet en idrætsforening, som over 2 millioner danskere allerede er i dag.