Motivu DGI logo

Hvad kan jeg gå til?
Find et hold i nærheden af dig

Prøvetræning, holdsport, træning, motion, idræt. 

På Motivu.dk har du nu mulighed for at finde et hold nær dig som du har mulighed for at komme til en prøvetræning hos. Om du er øvet, middel eller nybegynder betyder ikke det store, da der findes hold til alle niveauer. Klubber beskriver meget præcist hvilket niveau træningsholdene passer til og hvilken aldersgruppe træningerne er for. Med over 1000 aktive træninger på Motivu.dk, kan du surfe mellem alle træninger på tværs af alle idrætsforeninger og sportsgrene.  


Forbedre det mentale og fysiske helbred

Motivu ønsker at flere danskere kommer ud og dyrker mere idræt i vores fantastiske idrætsforeninger, da det er bevist at ens mentale og fysiske helbred forbedres i takt med at være aktiv og social.. Du har måske et ønske om at styrke dit sociale netværk, blive bedre til en bestemt sportsgren eller bare være lidt mere aktiv i hverdagen, så er der bestemt en træning for dig. I jagten på at finde frem til det rigtige sted og den rigtige sportsgren ligger der flere hundrede google søgninger og venter. Men hvad nu hvis du kunne undgå alle disse søgninger og en platform havde samlet alle sportsgrene og klubber i nærheden af dig. 

Du vil på Motivu kunne indsnævre din søgning ind til dine personlige behov om lokation, aldersgruppe, sportsgren, ugedag, start- og sluttidspunkt. Dermed giver det dig mulighed for at have dine personlige behov for at starte med at dyrke idræt samlet og du undgår nu at skulle forholde dig til flere forskellige sider og søgninger.

Ydermere hjælper Motivu dig med at nedbryde den første barriere, nemlig tilmeldingen til en prøvetræning. Læs mere om tilmeldingsprocessen.


Enkel tilmeldingsproces

Hele grundideen bag Motivu, er at gøre tilmeldingsprocessen en del nemmere og simpel for brugere, samt for idrætsforeninger. Tidligere og desværre til dels stadig er man nødsaget til at finde kontakt oplysninger på den relevante træner eller på en administrativ i klubben, der derefter videresender dig til den rette person. Derefter skal man finde ud af, om det overhovedet er muligt at starte på holdet, er det for nybegyndere, middel eller øvet personer, skal man medbringe eget håndklæde, måtte eller bold. Det er mange ting begge parter skal forholde sig til, hvis man sammenligner med den måde Motivu ønsker for fremtidige tilmeldinger.

Tilmeldingen gennem Motivu.dk kræver ingen telefonopringning da hele processen er blevet digitaliseret og er ganske ligetil. 

Efter du har fundet den rette træning, udfylder du kontaktformularen og trykker 'Tilmeld'. Herefter får både du og træner tilsendt en bekræftelsesmail, hvori der står de nødvendige informationer om træningen. Dette indebærer tidspunkt, lokation og beskrivelse om træningen. Ydermere vil du få tilsendt påmindelser, der ligeledes fortæller dig om træningen. Dermed møder du glad og velhvilet op til prøvetræningen og har forhåbentlig en fed oplevelse, der gør du har mod på mere af samme eller du finder ud af det ikke var noget for dig og prøver næste gang en anden sportsgren eller klub. Digitalt og ligetil - ingen miskommunikation og komme til træning uden de første forhindringer.


    Step 1: Find en prøvetræning
    Step 2: Udfyld kontaktformular
    Step 3: Tryk ‘Tilmeld’
    Step 4: Mød op til træning

Den gode oplevelse

At dyrke idræt skal være aktivt, lærerigt og ikke mindst være et sted man har det sjovt. Uanset om du er barn eller voksen vil du nikke genkendende at gå til fodbold, håndbold eller skak skal være et fristed fra hverdagens travlhed, hvor du hygger med dine venner og har det godt. Når du tilmelder dig en prøvetræning på Motivu ønsker vi, at du må få den bedste oplevelse og ønsker fortsat at dyrke mere idræt og dermed stifte nye bekendtskaber. At være ny på et hold kan være grænseoverskridende for nogen, men at kunne gå fra at være ny til en integreret del af et hold er på mange måder en stor sejr. Det giver rigtig meget livskvalitet at styrke sine sociale relationer, være aktiv og være tilknyttet en idrætsforening, som over 2 millioner danskere allerede er i dag. 


Hvor går man til?

Når man i starten erkender behovet for at komme ud og dyrke idræt, opstår der ofte en masse spørgsmål man naturligt henvender sig til google med. ‘Hvor spiller man badminton’, holdsport 2 børn’, ‘træning for kvinder’, ‘træning for begyndere’, ‘træning for ældre’, ‘holdsport for voksne i københavn’, ‘holdsport for voksne’, ‘er badminton god motion’, ‘træning vs motion’, ‘træning vs løb’, træning københavn’, ‘håndbold herre’, håndbold damer’, ‘holdtræning’, ‘hvor går jeg til’, ‘sport nær mig’, sport for børn’, ‘ sport for voksne’, ‘træning for overvægtige’, ‘træning for gravide’, ‘ketchersport’, ‘hvor starter jeg til’, ‘hvad skal jeg gå til, ‘hvordan starter jeg til’, ‘gymnastik kvinder’, ‘idræt københavn’, ‘fodbold nær mig’, ‘gå til’, ‘hvordan spiller man badminton’, ‘gruppetræning’, ‘multimotion’, ‘atletik københavn’, sport i kommunen’, ‘idrætsforeninger’

Det er også meget naturligt at søge på den sportsgren man tænker at skulle starte til og derfor udbyder Motivu en bred vifte af sportsgrene.


Sportsgrene


A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - Æ - Ø - Å


Se alle træninger i din kommuneHoldsport for børn:

Du kan på Motivu.dk finde træninger der passer til børn i alle aldre. Du skal blot angive barnets alder og du vil se træninger der passer til barnets aldersgruppe


Holdsport for voksne:

Du kan på Motivu.dk finde træninger i alle sportsgrene idrætsforeninger i Danmark tilbyder. Du skal blot angive forskellige søgekriterier og du vil se træninger der passer til dine personlige behov.


Hvad kan jeg gå til nær mig?:

På Motivu.dk kan du finde en prøvetræning der matcher dit behov om lokation, sportsgren, tidspunkt og/eller aldersgruppe. På tværs af idrætsforeninger kan du finde og tilmelde dig en gratis prøvetræning. Prøv det allerede nu.