Ju-jitsu?
Find et hold i nærheden af dig

Køn og alder

Vælg køn

Vælg alder

Tidspunkt

Start tidligst

Slut senest

Se resultater

Se resultater

Adresse ikke angivet
Ju-jitsu:
Vil du gerne have sved på panden, samtidig med at du lærer hvordan du kan forsvare dig selv? Så er Ju jitsu højst sandsynligt noget for dig. Ju jitsu kommer fra Japan og bliver betegnet som en kampsportsdiciplin, med fokus på selvforsvar.
Om du er interesseret i at dyrke Ju-jitsu på konkurrenceniveau eller mere som en måde at få bevæget kroppen, er der mulighed for begge dele. Så læs med nedenfor så du kan blive klogere omkring Ju jitsu, eller tilmeld dig allerede en gratis prøvetræning med samme.


Tæt sammenhold i mere end en forstand.
Der findes flere forskellige former for Ju jitsu. Men udgangspunktet og grundværdierne er de samme, om du træner Brasiliansk Ju-jitsu eller Ju jitsu. Nemlig at man uanset sin alder og køn, skal have mulighed for at lære hvordan man kan forsvare sig selv. Hvordan man gør dette bedst muligt vil man blive undervist i af holdets instruktør.
Ju jitsu har fokus på at man skal forsvare sig selv ved at pacificere den der angriber. Dette gøres gennem teknik fremfor styrke.

På trods af at man arbejder med sin teknik fremfor sin styrke, skal du ikke tage fejl af at Ju jitsu stadigvæk er en hård sportsgren, som stiller krav til både din motorik, ballance og kondition. Det hele er noget du lærer undervejs, men det er vigtigt at understrege at både Brasiliansk Ju-jitsu og Ju jitsu er kontaktsport. Det er også derfor du kan være sikker på at komme tæt på de andre holddeltagere. Specielt når der trænes de forskellige teknikker, og man øver sig på hinanden. Men også ude for træningen er der i de fleste Ju jitsus foreninger et rigtig tæt sammenhold.

Kom nemt og godt i gang med Ju-jitsu.
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til Ju jitsu, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning, så du kvit og frit, kan prøve om lige præcis Ju jitsu er det rette valg for dig eller dit barn.
For at gøre det nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du tilmelde via hjemmesiden. Alt du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt informationen:

  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Hos Motivu har vi gjort det nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning i din lokale Ju jitsu-klub. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk
God fornøjelse!