Find et hold i Vejlby-Risskov Idrætsanlæg

Køn og alder

Vælg køn

Vælg alder

Tidspunkt

Start tidligst

Slut senest

Se resultater

Se resultater

Adresse ikke angivet
  • Vejlby-Risskov Idrætsanlæg
    Vejlby Centervej 51
    8240 Aarhus

Fjern alle søgekriterier

Book en gratis prøvetræning - 31 resultater

Andre træninger i Aarhus Kommune Vis alle

Klubber

Andre faciliteter i nærheden

Find alle faciliteter her Vis alle

Sportsgrene i Vejlby-Risskov Idrætsanlæg

Om Vejlby-Risskov Idrætsanlæg

Kontaktoplysninger:

vrhallen@vejlby-risskov-hallen.dk

Hjemmeside:

http://www.vejlby-risskov-hallen.dk/side1
Vejlby-Risskov Idrætsanlæg
Vejlby-Risskov er et stort Multicenter, med beliggenhed i omegnen af Aarhus i Jylland. Mere nøjagtigt på Vejlby Centervej 51, 8240 Risskov.
Vejlby-Risskov Idrætsanlæg er grundet sin størrelse, et af de største idrætscentre i Jylland og huser en opvisningshal, tre træningshaller, to gymnastiksale, en idrætshøjskole, en svømmehal, en squash- og tennisbane, to springhaller og en masse udendørs tennis- og fodboldbaner. Højskolen har derudover også plads til at huse mere end 300 personer i deres mødelokaler i centeret. Centeret stod færdigt i 1969 og har siden været vidne til en masse aktiviteter for børn og voksne i deres fritid. En masse opvisninger er det blevet til for de helt små til seniorer. I opvisningshallen spiller SK Aarhus sine hjemmebanekampe, hvor mere end 1000 tilskuere kan overvære en masse gode kontrabølger og lækre vips i feltet. Derudover spiller basketklubben Bakken Bears også sine hjemmekampe i hal 1, hvor de ugentlig er et af de bedste baskethold i Danmark.
 
Hvis vi går ud af hallen og ned på fodboldbanen har 2. divisionsklubben IK Skovbakken samt Vejlby IK Fodbold deres hjemmebane. Kapaciteten er en anden på fodboldstadionet og kan rumme 5000 tilskuere, men alligevel lykkedes det i 1978 i kampen mellem Skovbakken og AGF at fylde stadionet med mere end 11.000 personer.
 
Idrætshøjskolen Århus tilbyder alle de klassiske sportsgrene som de fleste danskere har stiftet bekendtskab med i løbet af deres liv. Blandt dem finder vi fodbold, håndbold, basketball, volleyball, badminton mv. Men udover disse sportsgrene bliver mange af eleverne også undervist i outdoor adventure (kayak, klatresport, skisport og dykning. Selvom idræt fylder meget i hverdagen på Idrætshøjskolen og eleverne får deres daglige motion, så er der også tid til at udfolde sin kreative del. Her kan man blandt andet vælge musik, film, dans, design, samt en masse forskellige kurser for grupper og familier i erhvervslivet.
 
Adresse: Vejlby Centervej 51, 8240 Risskov
 
Åbningstider: 
Mandag 07–23
Tirsdag 07–23
Onsdag 07–23
Torsdag 07–23
Fredag 07–23
Lørdag 07–23
Søndag 07–23
 
Hvis du gerne vil booke en tid til en facilitet, læse mere om Vejlby-Rissskov eller se hvilke andre events Vejlby-Rissskov tilbyder, kan du finde mere information på Vejlby-Rissskovs egen hjemmeside her: https://vejlby-risskov-hallen.dk/side1
 
Ellers kan du kontakte Vejlby-Rissskov direkte på
Telefon: 87 42 62 82
Mail: vrhallen@vejlby-risskov-hallen.dk