Om Frederiksberg Sport Stacking Klub

Klub alias: FSSK

Har du eller tid barn brug for en alternativ udfordring? Frederiksberg Sport Stacking Klub træner din koordination og koncentration ved hjælp af kopper.

Frederiksberg Sport Stacking Klub (FSSK) er stiftet i 2015 og har siden det tidspunkt arbejdet for at udbrede kendskabet til sport stacking i Danmark.

FSSK er aktive på skolerne på Frederiksberg, hvor vi i samarbejde med Frederiksbergfonden og Frederiksberg Idræt tilbyder SFO'er og klubber træningsforløb og en opstartspakke, når vi har været igennem en 4 ugers forløb. Skulle I endnu ikke have haft besøg af os, så er I meget velkomne til at kontakte formanden.

En anden fast del af vores repertoire er De SkOLympiske Lege på Frederiksberg, hvor vi også har et fast samarbejde med Frederiksberg Idræt og alle idrætsansvarlige på skolerne på Frederiksberg. Det er en årlig begivenhed, som vi altid ser meget frem til.

Klubtræningerne foregår i KU.BE (mandag og torsdag) og i Bülowsvejhallen (onsdag og lørdag) - vi har faste rutiner omkring træningen, som alle kan være med til - både om du er helt ny eller meget erfaren.

En yderligere del af klubtræningerne er vores klubmesterskab, som vi afvikler en gang pr. måned. Her turneringstræner vi samtidigt med, at der selvfølgelig til slut på sæsonen kåres klubmestre i diverse aldersgrupper og discipliner. Det er sjovt, giver masser af erfaring og læring omkring det at være på en scene og skulle præstere.

I forhold til turneringer, så er klubben meget aktiv omkring turneringer i Danmark og i udlandet.

Vi afvikler i samarbejde med Solrød Sport Stacking Klub og Københavns Sport Stacking Klub om danmarksmesterskaberne i november måned. Danmarksmesterskaberne er en åben turnering, så vi ser ofte deltagelse fra udenlandske stackere. Det giver mesterskabet et løft forstået på den måde, at de bedste danske stackere bliver udfordret yderligere. Og turneringen får generelt et niveaumæssigt løft. Men alle er velkomne og deltager på det niveau de nu er på. Konkurrencerne i sport stacking er også indrettet således, at man konkurrerer med deltagere på ens egen alder.

I april 2022 har FSSK været medarrangør af verdensmesterskaberne i sport stacking - vi var "Denmark Satellite" i KU.BE på Frederiksberg - en ud af 12 satellitter i hele verden, som hen over en weekend afviklede verdensmesterskaberne 2022. I forhold til de senere års turneringsdeltagelse, så var dette en meget velbesøgt turnering, som tillige affødte flere verdensmesterskabstitler.

Fra den 5 - 7 august 2022 har FSSK været medarrangør af de første europamesterskaber i sport stacking nogensinde. Vi havde deltagelse af masser af stackere fra top 50 på verdensranglisten. Denne turnering blev afviklet i Bülowsvejhallen. I kan se resultater og masser af billeder fra denne turnering via dette link:

https://www.thewssa.com/tournaments/european-sport-stacking-championships/2680/st-finals

I vores sæson nr. 8 vil vi arbejde for at få flere medlemmer i klubben.

Skulle man have lyst til at give en hånd med, så kontakt endelig formanden.

Sport Stacking i Frederiksberg C

Frederiksberg Sport Stacking Klub har aktive sport stacking hold her: Bülowsvejhallen (Bülowsvej 34). Holdene træner onsdage og lørdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 7 - 85 årige.

Frederiksberg Sport Stacking Klub har følgende sport stacking hold i Frederiksberg C.

Bülowsvejhallen (Bülowsvej 34):
Sport Stacking - for dig med hurtige hænder | Onsdage, kl. 16:00 - 17:00
Sport Stacking - for dig med hurtige hænder | Lørdage, kl. 10:00 - 11:00

Sport Stacking i Frederiksberg

Frederiksberg Sport Stacking Klub har aktive sport stacking hold her: KU.BE (Dirch Passers Allé 4). Holdene træner mandage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 8 - 85 årige.

Frederiksberg Sport Stacking Klub har følgende sport stacking hold i Frederiksberg.

KU.BE (Dirch Passers Allé 4):
Åben træning i sport stacking | Mandage, kl. 16:00 - 17:00

Klubben er en del af

Frederiksberg kommune

Find dit næste idrætsfællesskab på Frederiksberg!
Foreningerne i Frederiksberg Kommune byder både nye og gamle medlemmer velkommen, der leder efter et aktivt fællesskab. Børn, unge, voksne og seniorer kan alle prøve en gratis træning, og alle myndighedernes retningslinjer overholdes. Her på siden kan du se alle de aktuelle "åbne træninger", så du kan finde ud af, hvilke idrætsmuligheder der er tilgængelige for dig.

Der er mange forskellige muligheder for at dyrke sport og være aktiv på Frederiksberg. Hvis du for eksempel ikke kan stå stille, når der er musik, kan du melde dig ind i FRBdans, som blev oprettet i 2019 som en del af Bevæg dig for Livet Frederiksberg. FRBdans tilbyder dansehold af høj kvalitet for alle aldersgrupper, herunder forældre-barn dans, dans for børn i alderen 0-3, 2-3 og 4-7 år, moderne dans og hip hop for voksne og endda hip hop for seniorer over 60. Foreningen lægger stor vægt på fællesskab, rummelighed og respekt for alle, uanset evner, alder og baggrund.

Hvis du er over 60 år, kan det være svært at komme i gang med en ny sport, men det er ikke tilfældet på Frederiksberg. Her kan du tilmelde dig BevægDig60+, som tilbyder yoga, rytmisk bevægelse, balance- og hensynstagende træning, cirkeltræning med puls og styrke og endda bordtennis. Foreningen lægger stor vægt på socialt samvær og at bevæge sig sammen med andre, uanset ens humør.

Hvis du vil træne kondition eller styrke benene, kan du prøve stepbænketræning hos KGS Idræts Gymnastikafdeling. Foreningerne på Frederiksberg Kommune byder alle velkommen til en gratis prøvetræning, og der er træningshold for alle aldersgrupper.

Hvad du kan gå til på Frederiksberg
Der er mange forskellige sportsgrene, som du kan gå til på Frederiksberg. Nogle af de muligheder, inkluderer dans (f.eks. moderne dans, hip hop), yoga, rytmisk bevægelse, cirkeltræning, bordtennis, og mange flere. Der er også forskellige træningsmuligheder for børn, unge, voksne og seniorer. Du kan finde en oversigt over alle aktuelle åbne træninger på Motivu.dk/frederiksberg, hvor du kan sortere efter alder, sportsgren, tidspunkt og sted.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nemt finde de relevante idrætshold på vores hjemmeside. Indtast blot din (eller dit barns) alder, og alle relevante aktiviteter vil blive vist. Du kan også indtaste din adresse for at se, hvor langt der er til de forskellige træninger. Hvis du vil have endnu mere specifikke søgeresultater, kan du også vælge bestemte sportsgrene, ugedage eller tidsrum, der passer bedst til din kalender. For eksempel kan du hurtigt finde relevante træninger for en 4-årig på mandag og onsdag eftermiddage inden for en radius af 5 km fra din adresse.

Læs mere Luk