Om Frederiksberg Sport Stacking Klub

Klub alias: FSSK

Klub CVR: 36281790

Har du eller tid barn brug for en alternativ udfordring? Frederiksberg Sport Stacking Klub træner din koordination og koncentration ved hjælp af kopper.

Frederiksberg Sport Stacking Klub (FSSK) er stiftet i 2015 og har siden det tidspunkt arbejdet for at udbrede kendskabet til sport stacking i Danmark.

FSSK er aktive på skolerne på Frederiksberg, hvor vi i samarbejde med Frederiksbergfonden og Frederiksberg Idræt tilbyder SFO'er og klubber træningsforløb og en opstartspakke, når vi har været igennem en 4 ugers forløb. Skulle I endnu ikke have haft besøg af os, så er I meget velkomne til at kontakte formanden.

En anden fast del af vores repertoire er De SkOLympiske Lege på Frederiksberg, hvor vi også har et fast samarbejde med Frederiksberg Idræt og alle idrætsansvarlige på skolerne på Frederiksberg. Det er en årlig begivenhed, som vi altid ser meget frem til.

Klubtræningerne foregår i KU.BE (mandag og torsdag) og i Bülowsvejhallen (onsdag og lørdag) - vi har faste rutiner omkring træningen, som alle kan være med til - både om du er helt ny eller meget erfaren.

En yderligere del af klubtræningerne er vores klubmesterskab, som vi afvikler en gang pr. måned. Her turneringstræner vi samtidigt med, at der selvfølgelig til slut på sæsonen kåres klubmestre i diverse aldersgrupper og discipliner. Det er sjovt, giver masser af erfaring og læring omkring det at være på en scene og skulle præstere.

I forhold til turneringer, så er klubben meget aktiv omkring turneringer i Danmark og i udlandet.

Vi afvikler i samarbejde med Solrød Sport Stacking Klub og Københavns Sport Stacking Klub om danmarksmesterskaberne i november måned. Danmarksmesterskaberne er en åben turnering, så vi ser ofte deltagelse fra udenlandske stackere. Det giver mesterskabet et løft forstået på den måde, at de bedste danske stackere bliver udfordret yderligere. Og turneringen får generelt et niveaumæssigt løft. Men alle er velkomne og deltager på det niveau de nu er på. Konkurrencerne i sport stacking er også indrettet således, at man konkurrerer med deltagere på ens egen alder.

I april 2022 har FSSK været medarrangør af verdensmesterskaberne i sport stacking - vi var "Denmark Satellite" i KU.BE på Frederiksberg - en ud af 12 satellitter i hele verden, som hen over en weekend afviklede verdensmesterskaberne 2022. I forhold til de senere års turneringsdeltagelse, så var dette en meget velbesøgt turnering, som tillige affødte flere verdensmesterskabstitler.

Fra den 5 - 7 august 2022 har FSSK været medarrangør af de første europamesterskaber i sport stacking nogensinde. Vi havde deltagelse af masser af stackere fra top 50 på verdensranglisten. Denne turnering blev afviklet i Bülowsvejhallen. I kan se resultater og masser af billeder fra denne turnering via dette link:

https://www.thewssa.com/tournaments/european-sport-stacking-championships/2680/st-finals

Vores sæson nr. 8 har budt på flere flotte turneringsresultater til DM (Frederiksberg), Copenhagen Open 2023 (København), VM 2023 (Singapore). Vi håber, at det kan fortsætte her efter sommerferien.

I vores sæson nr. 9 vil vi arbejde for at få flere medlemmer i klubben. Vi starter ud allerede i starten af august, hvor 24 danske stackere deltager i EM i Cambridge, UK.

Vores fokus i næste sæson vil være:

- at træne hvert enkelt medlem bedre fra det niveau de starter op med,
- at skabe mere sportsligt og socialt sammenhold i klubben og på tværs af klubberne i Københavnsområdet.
- at have det sjovt

Klubben fortsætter også træningen af det ukrainske landshold, som hver tirsdag frem til udgangen af 2023 bliver trænet på KFIX. Vi har en ambition for dette hold, som både går på, at de skal deltage i en europæisk klubturnering og også være med til danmarksmesterskaberne i sport stacking, der finder sted 11. - 12. november 2023 i KU.BE på Frederiksberg. Her forventer vi, at der sættes flere ukrainske nationale rekorder. Hele projektet omkring ukrainerne er støttet af Frederiksbergfonden.

Skulle man have lyst til at give en hånd med, så kontakt endelig formanden.

Sport Stacking i Frederiksberg

Frederiksberg Sport Stacking Klub har aktive sport stacking hold her: Bülowsvejhallen (Bülowsvej 34) og KU.BE (Dirch Passers Allé 4). Holdene træner mandage og onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 7 - 85 årige.

Frederiksberg Sport Stacking Klub har følgende sport stacking hold i Frederiksberg.

Bülowsvejhallen (Bülowsvej 34):
Sport Stacking - for dig med hurtige hænder | Onsdage, kl. 16:00 - 17:15

KU.BE (Dirch Passers Allé 4):
Åben træning i sport stacking | Mandage, kl. 16:00 - 17:00

Frederiksberg Sport Stacking Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Frederiksberg kommune