Om Kjøbenhavns Boldklub

Klub CVR: 46172019

KB er landets ældste tennisklub. Kjøbenhavns Boldklub blev stiftet i 1876, men først i 1883 indførte klubben tennis i Danmark.

Dengang foregik spillet på Rosenborg Eksercerplads, hvor spillerne selv skulle ridse banen af og stille net op.
Siden da er der sket meget for klubben.

I dag råder klubben over to fantastiske anlæg, ét på Peter Bangs Vej 147 og ét på Pile Allé 14. Tilsammen har begge anlæg over 2300 medlemmer og råder over 9 indendørsbaner og 26 udendørsbaner, hvilket gør klubben til en af landets største.

MERE END TENNIS For alle i alderen 50+:

KBs formiddagskontingent henvender sig til personer i alderen 50+ år og koster kr. 1200 for et helt år.

Som formiddagsmedlem får du adgang i morgen- og formiddagstimerne til følgende:
- Badmintonhallen,
- Udendørs svømmebassin (og sauna på vej),
- Fitness faciliteter, herunder personligt træningsforløb, så du kommer godt og sikkert i gang.
- 4 timers parkering ved KB hallen i samme tidsrum.
- Vi spiller floorball onsdag og fredag mellem 10-11. Alle er velkommen til en prøvetime eller to.
- Tennisfitness mellem 7-9 hver mandag.

Efter holdtræning byder vi gerne på kaffe/te. På den måde har vi rig mulighed for at lære hinanden at kende - hvilket er vigtigt for os.

Luk

Floorball i Frederiksberg

Kjøbenhavns Boldklub har aktive floorball hold her: KB, Peter Bangs Vej (Peter Bangs Vej 147). Holdene træner onsdage og fredage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 50+ årige.

Kjøbenhavns Boldklub har følgende floorball hold i Frederiksberg.

KB, Peter Bangs Vej (Peter Bangs Vej 147):
Senior floorball | Onsdage, kl. 10:00 - 11:00
Senior floorball | Fredage, kl. 10:00 - 11:00

Fitness i Frederiksberg

Kjøbenhavns Boldklub har aktive fitness hold her: KB, Peter Bangs Vej (Peter Bangs Vej 147). Holdene træner onsdage og fredage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 50+ årige.

Kjøbenhavns Boldklub har følgende fitness hold i Frederiksberg.

KB, Peter Bangs Vej (Peter Bangs Vej 147):
Personlig træning - Formiddagsmedlemsskab i KB | Onsdage, kl. 11:00 - 11:30
Personlig træning - Formiddagsmedlemsskab i KB | Fredage, kl. 11:00 - 11:30

Kjøbenhavns Boldklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Frederiksberg kommune

Find dit næste idrætsfællesskab på Frederiksberg!
Foreningerne i Frederiksberg Kommune byder både nye og gamle medlemmer velkommen, der leder efter et aktivt fællesskab. Børn, unge, voksne og seniorer kan alle prøve en gratis træning, og alle myndighedernes retningslinjer overholdes. Her på siden kan du se alle de aktuelle "åbne træninger", så du kan finde ud af, hvilke idrætsmuligheder der er tilgængelige for dig.

Der er mange forskellige muligheder for at dyrke sport og være aktiv på Frederiksberg. Hvis du for eksempel ikke kan stå stille, når der er musik, kan du melde dig ind i FRBdans, som blev oprettet i 2019 som en del af Bevæg dig for Livet Frederiksberg. FRBdans tilbyder dansehold af høj kvalitet for alle aldersgrupper, herunder forældre-barn dans, dans for børn i alderen 0-3, 2-3 og 4-7 år, moderne dans og hip hop for voksne og endda hip hop for seniorer over 60. Foreningen lægger stor vægt på fællesskab, rummelighed og respekt for alle, uanset evner, alder og baggrund.

Hvis du er over 60 år, kan det være svært at komme i gang med en ny sport, men det er ikke tilfældet på Frederiksberg. Her kan du tilmelde dig BevægDig60+, som tilbyder yoga, rytmisk bevægelse, balance- og hensynstagende træning, cirkeltræning med puls og styrke og endda bordtennis. Foreningen lægger stor vægt på socialt samvær og at bevæge sig sammen med andre, uanset ens humør.

Hvis du vil træne kondition eller styrke benene, kan du prøve stepbænketræning hos KGS Idræts Gymnastikafdeling. Foreningerne på Frederiksberg Kommune byder alle velkommen til en gratis prøvetræning, og der er træningshold for alle aldersgrupper.

Hvad du kan gå til på Frederiksberg
Der er mange forskellige sportsgrene, som du kan gå til på Frederiksberg. Nogle af de muligheder, inkluderer dans (f.eks. moderne dans, hip hop), yoga, rytmisk bevægelse, cirkeltræning, bordtennis, og mange flere. Der er også forskellige træningsmuligheder for børn, unge, voksne og seniorer. Du kan finde en oversigt over alle aktuelle åbne træninger på Motivu.dk/frederiksberg, hvor du kan sortere efter alder, sportsgren, tidspunkt og sted.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nemt finde de relevante idrætshold på vores hjemmeside. Indtast blot din (eller dit barns) alder, og alle relevante aktiviteter vil blive vist. Du kan også indtaste din adresse for at se, hvor langt der er til de forskellige træninger. Hvis du vil have endnu mere specifikke søgeresultater, kan du også vælge bestemte sportsgrene, ugedage eller tidsrum, der passer bedst til din kalender. For eksempel kan du hurtigt finde relevante træninger for en 4-årig på mandag og onsdag eftermiddage inden for en radius af 5 km fra din adresse.
Læs mere Luk