VLI Dans tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresse

  • Frederiksberg Campus

    Dyrlægevej 9, Frederiksberg, 1870 Frederiksberg C

Om VLI Dans

Klub CVR: 25338510

VLI Dans er en forening, under Den Kongelige Veterinær- og Landbrughøjskole Idrætsforening. Vi underviser i standard/latin i en afslappet atmosfære.

VLI Dans er en studenterforening i en afslappet atmosfære, og med plads til alle. Vi går op i at lære en masse dansetrin, at have det sjovt og hygge os med hinanden. Kom som du er - alle kan være med :-)

Der er 2 sæsoner hvert år:
1) Forårssæson: februar-juni
2) Efterårssæson: september-januar

I vores forening kan du danse på 3 forskellige niveauer: Begynder, letøvet og øvet/rutineret. Vi danser de klassiske pardanse (både standard og latin). På det højeste niveau danser vi de fleste pardanse bl.a. vals, quickstep, tango, wienervals, slowfoxtrot, cha-cha-cha, jive, rumba og samba.

Danseundervisningen varer 1 time og foregår i Gimle på Frederiksberg Campus hver torsdag i tidsrummet kl. 17-20.

Når vi starter en ny sæson, er du velkommen til at komme uforpligtende de to første gange og prøve kræfter med dansen og se, om vores forening er noget for dig. Kom i afslappet tøj og medbring sneakers eller dansesko samt drikkedunk da vi typisk får det varmt.

Det koster 675 kr. for studerende og 775 kr. for ikke-studerende pr. person for en sæson.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du mere end velkommen til at skrive en besked på vores mail dans@vli.dk.

VLI Dans har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Frederiksberg kommune

Find dit næste idrætsfællesskab på Frederiksberg!
Foreningerne i Frederiksberg Kommune byder både nye og gamle medlemmer velkommen, der leder efter et aktivt fællesskab. Børn, unge, voksne og seniorer kan alle prøve en gratis træning, og alle myndighedernes retningslinjer overholdes. Her på siden kan du se alle de aktuelle "åbne træninger", så du kan finde ud af, hvilke idrætsmuligheder der er tilgængelige for dig.

Der er mange forskellige muligheder for at dyrke sport og være aktiv på Frederiksberg. Hvis du for eksempel ikke kan stå stille, når der er musik, kan du melde dig ind i FRBdans, som blev oprettet i 2019 som en del af Bevæg dig for Livet Frederiksberg. FRBdans tilbyder dansehold af høj kvalitet for alle aldersgrupper, herunder forældre-barn dans, dans for børn i alderen 0-3, 2-3 og 4-7 år, moderne dans og hip hop for voksne og endda hip hop for seniorer over 60. Foreningen lægger stor vægt på fællesskab, rummelighed og respekt for alle, uanset evner, alder og baggrund.

Hvis du er over 60 år, kan det være svært at komme i gang med en ny sport, men det er ikke tilfældet på Frederiksberg. Her kan du tilmelde dig BevægDig60+, som tilbyder yoga, rytmisk bevægelse, balance- og hensynstagende træning, cirkeltræning med puls og styrke og endda bordtennis. Foreningen lægger stor vægt på socialt samvær og at bevæge sig sammen med andre, uanset ens humør.

Hvis du vil træne kondition eller styrke benene, kan du prøve stepbænketræning hos KGS Idræts Gymnastikafdeling. Foreningerne på Frederiksberg Kommune byder alle velkommen til en gratis prøvetræning, og der er træningshold for alle aldersgrupper.

Hvad du kan gå til på Frederiksberg
Der er mange forskellige sportsgrene, som du kan gå til på Frederiksberg. Nogle af de muligheder, inkluderer dans (f.eks. moderne dans, hip hop), yoga, rytmisk bevægelse, cirkeltræning, bordtennis, og mange flere. Der er også forskellige træningsmuligheder for børn, unge, voksne og seniorer. Du kan finde en oversigt over alle aktuelle åbne træninger på Motivu.dk/frederiksberg, hvor du kan sortere efter alder, sportsgren, tidspunkt og sted.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nemt finde de relevante idrætshold på vores hjemmeside. Indtast blot din (eller dit barns) alder, og alle relevante aktiviteter vil blive vist. Du kan også indtaste din adresse for at se, hvor langt der er til de forskellige træninger. Hvis du vil have endnu mere specifikke søgeresultater, kan du også vælge bestemte sportsgrene, ugedage eller tidsrum, der passer bedst til din kalender. For eksempel kan du hurtigt finde relevante træninger for en 4-årig på mandag og onsdag eftermiddage inden for en radius af 5 km fra din adresse.
Læs mere Luk