Om Frederiksberg Badminton Klub

Klub alias: FBK

Klub CVR: 20731419

Vi har hold for alle, så går du og drømmer om at få en ketcher i hånden og samtidig få et godt kammeratskab - så er vi et godt valg!

Drømmer du om at få en ketcher i hånden?

Så kom og spil badminton i Frederiksbergs hyggeligste badmintonklub!

I Frederiksberg Badminton Klub (FBK) har vi hold for alle.

Vi har holdtræning på forskellige niveauer for ungdom, seniorer, veteraner og 60+ årige. Det er også muligt at leje baner på timebasis for en hel sæson ad gangen.

Er du 60+ og har du mulighed for at spille i dagtimerne, så har vi en særskilt badminton afdeling for 60+, hvor du kan spille med ligesindede. Afdelingen blev dannet i 2013, og i dag er vi oppe på over 120 medlemmer. Flere medlemmer spiller mere end én gang om ugen.

60+ afdelingen er for alle på 60 år og derover.

I 60+ regi kan vi tilbyde hold for begyndere og let øvede, som trænes af en uddannet træner, samt hold for øvede spillere. Desuden har vi fire turneringshold, der træner 1-2 gange om ugen. I sæsonen 2022/23 har 60+ afdelingen tilmeldt to 60+ hold og to 70+ hold til holdturnering.

Vores målsætning er at give spillere på 60 år og opefter mulighed for at spille badminton i dagtimerne i en hyggelig atmosfære, hvor en seriøs indstilling til sporten går hånd i hånd med spilleglæde, ønske om at få motion og at være med i et fællesskab. Alle bliver udfordret, får sved på panden og har det sjovt.

På hvert hold har vi en holdleder, som leder fællestræning i to timer. Hver træning starter med opvarmning og et par slagøvelser. Derefter spilles der kampe, og holdlederen sørger for at sammensætte holdene, så alle får mest muligt ud af kampene. Det betyder, at du i løbet af træningen vil komme til at spille med og mod flere forskellige spillere.

Vi er ambitiøse og vil hele tiden gerne blive dygtigere - og ikke mindst gøre hinanden dygtigere. Og det skal samtidig være sjovt. Vi lægger stor vægt på at have et godt kammeratskab og en god stemning, så alle føler sig godt tilpas. Træningen slutter ofte af med, at de der har tid og lyst samles til en snak i klubbens hyggelige café.

To gange om året har vi en hel dag sammen, hvor motion, fællesskab, spisning og socialt samvær er omdrejningspunktet. Det er henholdsvis om sommeren og ved juletid. Dagen indledes i hallen med en badmintonturnering, hvor vi ved lodtrækningen får så jævnbyrdige hold som muligt, så der bliver mest mulig kamp for alle. Efter strabadserne i hallen er det tid til et bad, inden vi samles i caféen til lækker mad, uddeling af præmier, festlige indslag, lodtrækning mm. og masser af skønt socialt samvær i hinandens selskab.

Én gang om måneden får alle medlemmer et nyhedsbrev "60+NYT" med relevante informationer og nyheder om aktiviteter i og omkring klubben. Spændende læsestof!

Træningstider for 60+:
Begyndere og let øvede træner tirsdag 12-14 - ledige pladser.
Let øvede træner onsdag 12-14 - ledige pladser.
Øvede træner mandag til fredag kl. 10-12 - fuldt booket.
Turneringspillere træner mandag og torsdag kl. 12-14 - fuldt booket.

På vores hold for nybegyndere og let øvede, der spiller på tirsdage kl. 12-14, samt på vores hold for let øvede, der spiller onsdage 12-14, har vi ledige pladser og kan tilbyde dig en prøve time. Book en prøvetime allerede i dag på Motivu! Vi tager med glæde imod dig!
Alle andre hold er i øjeblikket fuldt bookede, men du kan komme på venteliste.

Vi spiller i vores egen hal, der kun bruges til badminton. Adressen er Rolighedsvej 31, 1958 Frederiksberg C (ved Den Grønne Sti).

Det koster 175 kr. pr. halvår at være medlem af FBK.
En ugentlig træning à 2 timer koster 220 kr. pr. halvår (inkl. bolde).
Dvs. i alt 395 kr. for at spille 2 timer om ugen i et halvt år.

Har du spørgsmål og ønsker du at høre mere om 60+, kan du kontakte os på email:

fbk60plus@yahoo.com

Du kan også besøge vores hjemmeside på http://fbk-hal.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at se dig i hallen :)

Badminton i Frederiksberg

Frederiksberg Badminton Klub har aktive badminton hold her: FBK-Hal (Rolighedsvej 31). Holdene træner tirsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 60+ årige.

Frederiksberg Badminton Klub har følgende badminton hold i Frederiksberg.

FBK-Hal (Rolighedsvej 31):
Badminton for begyndere / letøvede (60+ år) | Tirsdage, kl. 12:00 - 14:00

Frederiksberg Badminton Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Frederiksberg kommune

Find dit næste idrætsfællesskab på Frederiksberg!
Foreningerne i Frederiksberg Kommune byder både nye og gamle medlemmer velkommen, der leder efter et aktivt fællesskab. Børn, unge, voksne og seniorer kan alle prøve en gratis træning, og alle myndighedernes retningslinjer overholdes. Her på siden kan du se alle de aktuelle "åbne træninger", så du kan finde ud af, hvilke idrætsmuligheder der er tilgængelige for dig.

Der er mange forskellige muligheder for at dyrke sport og være aktiv på Frederiksberg. Hvis du for eksempel ikke kan stå stille, når der er musik, kan du melde dig ind i FRBdans, som blev oprettet i 2019 som en del af Bevæg dig for Livet Frederiksberg. FRBdans tilbyder dansehold af høj kvalitet for alle aldersgrupper, herunder forældre-barn dans, dans for børn i alderen 0-3, 2-3 og 4-7 år, moderne dans og hip hop for voksne og endda hip hop for seniorer over 60. Foreningen lægger stor vægt på fællesskab, rummelighed og respekt for alle, uanset evner, alder og baggrund.

Hvis du er over 60 år, kan det være svært at komme i gang med en ny sport, men det er ikke tilfældet på Frederiksberg. Her kan du tilmelde dig BevægDig60+, som tilbyder yoga, rytmisk bevægelse, balance- og hensynstagende træning, cirkeltræning med puls og styrke og endda bordtennis. Foreningen lægger stor vægt på socialt samvær og at bevæge sig sammen med andre, uanset ens humør.

Hvis du vil træne kondition eller styrke benene, kan du prøve stepbænketræning hos KGS Idræts Gymnastikafdeling. Foreningerne på Frederiksberg Kommune byder alle velkommen til en gratis prøvetræning, og der er træningshold for alle aldersgrupper.

Hvad du kan gå til på Frederiksberg
Der er mange forskellige sportsgrene, som du kan gå til på Frederiksberg. Nogle af de muligheder, inkluderer dans (f.eks. moderne dans, hip hop), yoga, rytmisk bevægelse, cirkeltræning, bordtennis, og mange flere. Der er også forskellige træningsmuligheder for børn, unge, voksne og seniorer. Du kan finde en oversigt over alle aktuelle åbne træninger på Motivu.dk/frederiksberg, hvor du kan sortere efter alder, sportsgren, tidspunkt og sted.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nemt finde de relevante idrætshold på vores hjemmeside. Indtast blot din (eller dit barns) alder, og alle relevante aktiviteter vil blive vist. Du kan også indtaste din adresse for at se, hvor langt der er til de forskellige træninger. Hvis du vil have endnu mere specifikke søgeresultater, kan du også vælge bestemte sportsgrene, ugedage eller tidsrum, der passer bedst til din kalender. For eksempel kan du hurtigt finde relevante træninger for en 4-årig på mandag og onsdag eftermiddage inden for en radius af 5 km fra din adresse.
Læs mere Luk