Om CBS Shotokan Karate

Klub CVR: 33806787

CBS Shotokan Karate er en karate klub under CBS Sport - Copenhagen Business School og henvender sig primært til universitetsstuderende.

CBS Shotokan Karate er en karate klub og stilarten der trænes er Shotokan karate. Klubben er medlem af Shotogakusha - med tilhørsforhold direkte til Shihan Masahisho Tanaka Sensei.

Klubben viderefører den rige tradition at alle japanske universiteter har klubber hvor kampsport bliver trænet og dermed supplerer den akademiske uddannelse med en fokuseret krop og sind indsats, hvor nærvær, fokus og mental balance trænes og udvikles.

Klubben er også medlem af Dansk Karate Forbund under Dansk Idræts Forbund og har således mulighed for at deltage i nationale aktiviteter, stævner, kurser og andet.

Karate er kendetegnet ved at være meget traditionsrig og bygger på tydelige rammer, stærke værdier og et klart etisk kompas. Så trods hård træning så er samvær, loyalitet og ordentlighed vigtige grundpiller i den daglige træning.

Som studerende er det et vilkår at man fordyber sig i sine studier og derefter starter ens arbejdsliv. Ofte udgør karate træningen i denne periode både et frirum og et holdepunkt. Et sted hvor alt andet bliver lagt udenfor dojoen - og et fællesskab oparbejdes gennem hård træning og et særligt nærvær. Ofte et fællesskab der følger en hele livet og ofte også over hele verden.

I CBS Shotokan karate har vi mange internationale studerende med såvel franske, tyske, og baltiske rødder - for blot at nævne nogle af de studerende som vælger karate til at fordybe sig i.

Karate i Frederiksberg

CBS Shotokan Karate har aktive karate hold her: Bülowsvejhallen (Bülowsvej 34). Holdene træner tirsdage, fredage og lørdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 18 - 30 årige.

CBS Shotokan Karate har følgende karate hold i Frederiksberg.

Bülowsvejhallen (Bülowsvej 34):
Tirsdag | Tirsdage, kl. 16:00 - 18:00
Fredag | Fredage, kl. 15:00 - 17:00
Lørdag | Lørdage, kl. 11:00 - 13:00

CBS Shotokan Karate har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

Frederiksberg kommune

Find dit næste idrætsfællesskab på Frederiksberg!
Foreningerne i Frederiksberg Kommune byder både nye og gamle medlemmer velkommen, der leder efter et aktivt fællesskab. Børn, unge, voksne og seniorer kan alle prøve en gratis træning, og alle myndighedernes retningslinjer overholdes. Her på siden kan du se alle de aktuelle "åbne træninger", så du kan finde ud af, hvilke idrætsmuligheder der er tilgængelige for dig.

Der er mange forskellige muligheder for at dyrke sport og være aktiv på Frederiksberg. Hvis du for eksempel ikke kan stå stille, når der er musik, kan du melde dig ind i FRBdans, som blev oprettet i 2019 som en del af Bevæg dig for Livet Frederiksberg. FRBdans tilbyder dansehold af høj kvalitet for alle aldersgrupper, herunder forældre-barn dans, dans for børn i alderen 0-3, 2-3 og 4-7 år, moderne dans og hip hop for voksne og endda hip hop for seniorer over 60. Foreningen lægger stor vægt på fællesskab, rummelighed og respekt for alle, uanset evner, alder og baggrund.

Hvis du er over 60 år, kan det være svært at komme i gang med en ny sport, men det er ikke tilfældet på Frederiksberg. Her kan du tilmelde dig BevægDig60+, som tilbyder yoga, rytmisk bevægelse, balance- og hensynstagende træning, cirkeltræning med puls og styrke og endda bordtennis. Foreningen lægger stor vægt på socialt samvær og at bevæge sig sammen med andre, uanset ens humør.

Hvis du vil træne kondition eller styrke benene, kan du prøve stepbænketræning hos KGS Idræts Gymnastikafdeling. Foreningerne på Frederiksberg Kommune byder alle velkommen til en gratis prøvetræning, og der er træningshold for alle aldersgrupper.

Hvad du kan gå til på Frederiksberg
Der er mange forskellige sportsgrene, som du kan gå til på Frederiksberg. Nogle af de muligheder, inkluderer dans (f.eks. moderne dans, hip hop), yoga, rytmisk bevægelse, cirkeltræning, bordtennis, og mange flere. Der er også forskellige træningsmuligheder for børn, unge, voksne og seniorer. Du kan finde en oversigt over alle aktuelle åbne træninger på Motivu.dk/frederiksberg, hvor du kan sortere efter alder, sportsgren, tidspunkt og sted.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nemt finde de relevante idrætshold på vores hjemmeside. Indtast blot din (eller dit barns) alder, og alle relevante aktiviteter vil blive vist. Du kan også indtaste din adresse for at se, hvor langt der er til de forskellige træninger. Hvis du vil have endnu mere specifikke søgeresultater, kan du også vælge bestemte sportsgrene, ugedage eller tidsrum, der passer bedst til din kalender. For eksempel kan du hurtigt finde relevante træninger for en 4-årig på mandag og onsdag eftermiddage inden for en radius af 5 km fra din adresse.
Læs mere Luk