Om CBS Shotokan Karate

Klub CVR: 33806787

CBS Shotokan Karate er en karate klub under CBS Sport - Copenhagen Business School og henvender sig primært til universitetsstuderende.

CBS Shotokan Karate er en karate klub og stilarten der trænes er Shotokan karate. Klubben er medlem af Shotogakusha - med tilhørsforhold direkte til Shihan Masahisho Tanaka Sensei.

Klubben viderefører den rige tradition at alle japanske universiteter har klubber hvor kampsport bliver trænet og dermed supplerer den akademiske uddannelse med en fokuseret krop og sind indsats, hvor nærvær, fokus og mental balance trænes og udvikles.

Klubben er også medlem af Dansk Karate Forbund under Dansk Idræts Forbund og har således mulighed for at deltage i nationale aktiviteter, stævner, kurser og andet.

Karate er kendetegnet ved at være meget traditionsrig og bygger på tydelige rammer, stærke værdier og et klart etisk kompas. Så trods hård træning så er samvær, loyalitet og ordentlighed vigtige grundpiller i den daglige træning.

Som studerende er det et vilkår at man fordyber sig i sine studier og derefter starter ens arbejdsliv. Ofte udgør karate træningen i denne periode både et frirum og et holdepunkt. Et sted hvor alt andet bliver lagt udenfor dojoen - og et fællesskab oparbejdes gennem hård træning og et særligt nærvær. Ofte et fællesskab der følger en hele livet og ofte også over hele verden.

I CBS Shotokan karate har vi mange internationale studerende med såvel franske, tyske, og baltiske rødder - for blot at nævne nogle af de studerende som vælger karate til at fordybe sig i.

CBS Shotokan Karate har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Frederiksberg kommune