Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Gymnastikforeningen ODK

Gymnastikforeningen ODK har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Gymnastikforeningen ODK

Klub alias: ODK

Klub CVR: 29946175

Gymnastik på alle niveauer

Vi dyrker fællesskabet
Det er næsten 100 år siden, det hele startede. Det var år 1929. En gruppe venner, der havde gået på Gymnastikhøjskolen i Ollerup, stiftede sammen gymnastikforeningen ODK (Ollerup Delingsførere København). Formålet var gymnastik og fællesskab. Og det er det stadig.

ODK er en gymnastikforening med en lang historie. Vi har mange traditioner og en stærk foreningsånd. Og vi forventer, at vores medlemmer deltager aktivt i fællesskabet.

Mere end en gymnastikforening
I ODK dyrker vi det sociale. Vi arrangerer weekendtræninger, fester og masser af andre hyggelige, lærerige og sjove aktiviteter. Både for vores gymnaster, instruktører og frivillige. Hos os mødes børn, unge og voksne mødes på tværs og danner nye venskaber.

Vi tror på, at gymnastik er for alle. At det skal være sjovt og udfordrende. Uanset niveau.

ODK har rødder i breddeidrætten, men i dag favner vi det hele. De mindste gymnaster kommer for at lege og udvikle motorikken sammen med deres forældre. Mens større børn og voksne kan vælge imellem alt fra begynderhold til ambitiøse konkurrence- og opvisningshold.

Det, der er vigtigt for dig at vide, er, at vi i ODK dyrker fællesskabet, gymnastikken og glæden ved bevægelse.To foreninger i én
I daglig tale kalder vi os for ODK. Men i virkeligheden er vi to foreninger.

Gymnastikforeningen ODK træner i Frederiksberg Kommune, og ODK Nord træner i Københavns Kommune. For dig som medlem betyder det ikke så meget, for medlemskab af den ene forening betyder også medlemskab af den anden.

Gymnastikforeningen ODK har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Frederiksberg kommune