FRBdans tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Om FRBdans

Vi laver dans for alle, fra børnehavealder og helt op til 60+ hold.

FRBdans er Frederiksbergs nye danseforening.

Foreningen blev stiftet i december 2019 og er blevet til virkelighed på baggrund af Bevæg dig for Livet Frederiksberg, som arbejder for at få flere borgere i bevægelse.
Du kan læse meget mere om foreningen og alle vores hold på hjemmesiden frbdans.dk.

Vision: At skabe dansetilbud af høj kvalitet til alle på Frederiksberg, fra barn til senior.

Mission: Oprettelse af dansehold gennem samarbejde med blandt andet skoler, SFOer, klubber med flere. Vi forsøger at skabe dansetilbud dér hvor medlemmerne er for at øge muligheden for fleres deltagelse.

FRBdans vil sikre høj kvalitet på holdene ved at have dygtige og erfarne instruktører.

Værdier:
Fællesskab med sjove, sociale aktiviteter og oplevelser.
Rummelighed med respekt for hinanden - uanset alder, evner og baggrund.
Kvalitet til foreningspriser.

Dans i Frederiksberg

FRBdans har aktive dans hold her: KU.BE (Dirch Passers Allé 4), Skolen på Duevej (Duevej 63) og Skolen ved Nordens Plads (Sofus Francks Vænge 32). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 5 - 14 årige.

FRBdans har følgende dans hold i Frederiksberg.

KU.BE (Dirch Passers Allé 4):
Dans i KU.BE - 4.-7. klasse | Torsdage, kl. 16:30 - 17:30

Skolen på Duevej (Duevej 63):
SFO'en på Duevej 0.-1. klasse | Tirsdage, kl. 16:00 - 16:55
SFO'e på Duevej 2.-4. klasse | Tirsdage, kl. 17:00 - 17:55

Skolen ved Nordens Plads (Sofus Francks Vænge 32):
Nordens Plads 1.-3. klasse | Tirsdage, kl. 16:30 - 17:30

Dans i Frederiksberg C

FRBdans har aktive dans hold her: Skolen på Grundtvigsvej (Grundtvigsvej 11) og Bülowsvejhallen (Bülowsvej 34). Holdene træner mandage og onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 5 - 11 årige.

FRBdans har følgende dans hold i Frederiksberg C.

Skolen på Grundtvigsvej (Grundtvigsvej 11):
Dans på Skolen på Grundtvigsvej - 0.-2. klasse | Mandage, kl. 16:30 - 17:30
Dans på skolen på Grundtvigsvej 3.-5. klasse | Mandage, kl. 17:30 - 18:30

Bülowsvejhallen (Bülowsvej 34):
Bülowsvejhallen 2.-3. klasse | Onsdage, kl. 15:30 - 16:30

Klubben er en del af

Frederiksberg kommune

Find dit næste idrætsfællesskab på Frederiksberg!
Foreningerne i Frederiksberg Kommune byder både nye og gamle medlemmer velkommen, der leder efter et aktivt fællesskab. Børn, unge, voksne og seniorer kan alle prøve en gratis træning, og alle myndighedernes retningslinjer overholdes. Her på siden kan du se alle de aktuelle "åbne træninger", så du kan finde ud af, hvilke idrætsmuligheder der er tilgængelige for dig.

Der er mange forskellige muligheder for at dyrke sport og være aktiv på Frederiksberg. Hvis du for eksempel ikke kan stå stille, når der er musik, kan du melde dig ind i FRBdans, som blev oprettet i 2019 som en del af Bevæg dig for Livet Frederiksberg. FRBdans tilbyder dansehold af høj kvalitet for alle aldersgrupper, herunder forældre-barn dans, dans for børn i alderen 0-3, 2-3 og 4-7 år, moderne dans og hip hop for voksne og endda hip hop for seniorer over 60. Foreningen lægger stor vægt på fællesskab, rummelighed og respekt for alle, uanset evner, alder og baggrund.

Hvis du er over 60 år, kan det være svært at komme i gang med en ny sport, men det er ikke tilfældet på Frederiksberg. Her kan du tilmelde dig BevægDig60+, som tilbyder yoga, rytmisk bevægelse, balance- og hensynstagende træning, cirkeltræning med puls og styrke og endda bordtennis. Foreningen lægger stor vægt på socialt samvær og at bevæge sig sammen med andre, uanset ens humør.

Hvis du vil træne kondition eller styrke benene, kan du prøve stepbænketræning hos KGS Idræts Gymnastikafdeling. Foreningerne på Frederiksberg Kommune byder alle velkommen til en gratis prøvetræning, og der er træningshold for alle aldersgrupper.

Hvad du kan gå til på Frederiksberg
Der er mange forskellige sportsgrene, som du kan gå til på Frederiksberg. Nogle af de muligheder, inkluderer dans (f.eks. moderne dans, hip hop), yoga, rytmisk bevægelse, cirkeltræning, bordtennis, og mange flere. Der er også forskellige træningsmuligheder for børn, unge, voksne og seniorer. Du kan finde en oversigt over alle aktuelle åbne træninger på Motivu.dk/frederiksberg, hvor du kan sortere efter alder, sportsgren, tidspunkt og sted.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nemt finde de relevante idrætshold på vores hjemmeside. Indtast blot din (eller dit barns) alder, og alle relevante aktiviteter vil blive vist. Du kan også indtaste din adresse for at se, hvor langt der er til de forskellige træninger. Hvis du vil have endnu mere specifikke søgeresultater, kan du også vælge bestemte sportsgrene, ugedage eller tidsrum, der passer bedst til din kalender. For eksempel kan du hurtigt finde relevante træninger for en 4-årig på mandag og onsdag eftermiddage inden for en radius af 5 km fra din adresse.

Læs mere Luk