Default cover
Hjørring Taekwondo - Yong Do Kwan logo

Hjørring Taekwondo - Yong Do Kwan

Book en gratis prøvetræning

Book en gratis prøvetræning

Hjørring Taekwondo - Yong Do Kwan har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om klubben

Yong Do Kwan Taekwondo er Hjørring's nyeste kampsportsklub.

Vores fokus ligger på at skabe gode rammer for børn og voksne, hvor de kan lære effektivt selvforsvar, få gode venner, god motion og træde ind i taekwondoens verden generelt - både personligt og konkurrencemæssigt.
Klubben er medlem af Traditional Taekwondo Union (TTU) og Dansk Taekwondo Forbund (DTaF), og den stilart af taekwondo vi træner er den velkendte Kukkiwon/World Taekwondo-stil.

Vi har noget for enhver, og nye medlemmer er altid velkomne.
https://www.taekwondoklubben.dk/

Klubbens sportsgren

Taekwondo

Taekwondo er kendt som både en kampsport og olympisk sport og er en af de mest populære og praktiserede stilarter, der har banet sig vej ind i popkulturen med ærefrygtindgydende komplekse sparkkombinationer. Du har måske set Jackie Chan kæmpe mod udøvere af denne kampsport i filmen Drunken Masters 2 (1994)
 
Den koreanske kampsport fik sit indtog i Danmark i 1968, dog fra et andet land end Korea, faktisk noget meget tættere på nemlig Holland. To instruktører fra Holland tog det med til Danmark, her opdagede Gunnar Sørensen kampsporten som oprettede den første officielle danske taekwondo klub. 
 
Hvad er taekwondo? 
 
Taekwondo er en koreansk kampsport med mere end 2000 års historie bag sig. Taekwondo er kendt for ben teknikker og spark som sport i dag, det er også en kampsport med stor fokus på teori og udvikling. Træningen giver udøveren både større smidighed, styrke og hurtighed.
 
Noget der kendetegner taekwondo, er de bælter man som udøver kan opnå, dette sker igennem en graduering, hvor man beviser sin dygtighed og evne til at få det næste bælte. Hvad end du starter som hvid bælte eller sort, er der træning at finde til netop dig eller dit barn her på motivu.dk 
 

Taekwondo er for mange mere end “bare” træning. 
 
Teakwondo er delt op i tre ord, de to første henviser til selve kampen og teknikker: Tae betyder foden der knuser, Kwon betyder hånden der knuser. Den sidste del af ordet er Do og henviser til en højere mental tilstand, en måde at leve, en kultur, en vej. Taekwondo er træning af psyken med stor fokus på disciplin, dedikation, selvtillid og respekt både over for sig selv og sine klubkammerater. For mange udøvere er disciplinen også en livsstil, et sæt værdier, man kan leve efter for at være den bedste udgave af en selv. 
 
Hvordan kommer jeg i gang med Taekwondo?
Det kræver ikke det store for hverken dig, eller dit barn at komme i gang med taekwondo. Faktisk kræver det ikke andet end at møde op i løstsiddende tøj og intet fodtøj, den specielle dragt Dobok er ikke et krav. For de små er der også meget leg og samvær blandet ind i træningen. 
 
På motivu.dk har vi i skrivende stund 21 prøvetræninger, man kan melde sig til inden for Taekwondo. Der er hold for alle aldre og niveauer, og det mener vi bogstaveligt, da vi har prøvetræninger til både dem, på 4 år og til dem plus de 70 år, hvad end man er begynder eller øvede indenfor kampsporten. Alle taekwondo klubberne her på motivu er en del af Dansk Taekwondo Forbund (DTaF). 
 
Kom nemt og godt i gang med taekwondo.
 
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til taekwondo, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning, så du kvit og frit kan, prøve om lige præcis taekwondo er det rette valg for dig eller dit barn.
For at gøre det nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du melde dig til via hjemmesiden. Alt du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:

  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår
Kampen begynder først når du kommer til din prøvetime. Sagt på en anden måde, så er Motivu: Nemt, hurtigt og overskueligt. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk
 

God fornøjelse!
 

 

Klubben er en del af

Hjørring kommune

Hjørring:

Hjørring er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Hjørring er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Hjørring står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Løkken, Jerslev J, Østervrå, Vrå, Hjørring, Tårs, Hirtshals, Sindal, Bindslev, Frederikshavn, Ålbæk som har et centralt mødested for byens borgere i Hjørring.

I Hjørring findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Park Vendia, Hjørring Badmintonhal, Tårshallen, Hirtshals Idrætscenter, LOOP Fitness Hvidevold Hjørring, Fitness World Frederikshavnsvej Hjørring, Sindal Hallerne, Ezee Fitness - Hirtshals, Skallerup Seaside Resort, LOOP Fitness Nørre Torv Hjørring, Kulturboksen Bindslev, FitnessX Østergade, Vrejlev Hæstrup Hallen, Idrætscenter Vendsyssel, Løkken Idrætscenter, Hjørring Styrkesport, LOOP Fitness Vestergade Hjørring, Asdal Sognegård, Bjergby-Mygdalhallen, GVL-Løkken, Astrup/Sønderskov Hallen, Lendum IF (LUGI), Femhøje Idrætscenter, Bagterphallen, Tversted Stadion, Horne Stadion, Hørmested Stadion, Hjørring Firmasport anlæg, Harken Hallen, Ilbro Stadion, Lundergårdskolen, Sindal Stadion, Vendsyssel Friskole, Tornby-Hallen, Astrup-Sønderskov Friskole, Tannisbugt-Hallen, Vrensted IF, Tolne-Mosbjerg IF Stadion, Sæsing Stadion, Hirtshals Stadion, Uggerby Stadion, Højenehallen, Skallerup-Vennebjerg, Vennebjerg Golf, Hirtshals Golfklub, Hjørring Golfklub, Sindal Golf Klub, Løkken Golfklub, Lendum Skole, Vrå Højskole, Poulstrup Friskole, Friskolen for Hundelev og Omegn, Vrå Skole, Muldbjergskolen, Løkken Centralskole, Sindal Privatskole, Hirtshals Skole, Tårs skole, Hjørring UngdomsCenter (den gamle Holmegårdskole), Rideklubben Astrup, Løkken Ridecenter, Hirtshals Rideklub/Landlyst, Stald Sakstrup, Rideklubben Tyrsig, Hjørring Rideklub, Sindal Riffelskydebane, Tolne Efterskole, Hirtshals Skytteforening, Astrup og omegns jagtforening, Hjørring Jagtforening, Vestergade skydebaner, Vandstedgaard, Lundergaardhallen, Lendum Hallen, Halvorsminde Efterskole, Stendyssehallen, Fiberhallen, Skallerup Hallen, Vandhuset, Sindal Svømmehal, Hjørring Tennis Klub, Vittrup Tennisanlæg, Hirtshals Tennisklub, Hundelev Ungdoms- og Idrætsforenings tennisbane, Vrå Tennisklub, Sindal Tennisklub, Bindslev Tversted Rideklub, Poulstrup Rideklub, UCN, Mosbjerg Sogns Jagtforening, Gølstrup Stadion (Hundelev Stadion), FysioDanmark Åstrupvej Hjørring, Ingstrup Efterskole, Byens Hus i Vrensted, Nybæk Plantage, Vandsted plantage, Skallerup, Folkeparken og Ulvegravene, Tornby Klitplantage, Lilleheden Klitplantage, Spejderskoven, Fjeldsted, Vinstrup, Hjørring, Tornby, Tversted, Tislum Bakker, Sindal Skatepark, Tversted Skatepark, Fit&Sund Søndergade Hjørring som ligger i Hjørring.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk